No nie. Zapytałem czy to o nią chodzi po czym napisałem co robiła i dalej twierdzę że tak było a gdzie to robi i co robi jeszcze to już mnie nie obchodzi. Nie śledzę jej poczynań a jestem na forum od czasu do czasu i trafiam na nią. Byłbym hipokrytą gdybym jej teraz słodził na drugim forum. Zresztą masz mnie za hipokryte to spoko. Moim zdaniem hipokrytami są ci którzy lali z tego że jej facet brzydzi się cipek i że go wymieni a później kiedy wróciła na forum już nie było tematu. To tak w skrócie. Napisałem to co chciałem i kończę. Ja nie muszę się tłumaczyć.
Jedna laska z su
Re: Jedna laska z su
Nie rozmawiamy o innych tylko o problemie który sam nakręciłeś robiąc z devilki częścią tego tematu, na jakiej podstawie ją oskarżasz ? na takiej że cos zle zrozumiałeś - a jednocześnie oczerniłeś jej osobę, to że masz problem z logiką nie usprawiedliwia twojego zachowania. Niżej zostało Ci wytłumaczoe..._YeYeYe_ pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:14 amNo nie. Zapytałem czy to o nią chodzi po czym napisałem co robiła i dalej twierdzę że tak było a gdzie to robi i co robi jeszcze to już mnie nie obchodzi. Nie śledzę jej poczynań a jestem na forum od czasu do czasu i trafiam na nią. Byłbym hipokrytą gdybym jej teraz słodził na drugim forum. Zresztą masz mnie za hipokryte to spoko. Moim zdaniem hipokrytami są ci którzy lali z tego że jej facet brzydzi się cipek i że go wymieni a później kiedy wróciła na forum już nie było tematu. To tak w skrócie. Napisałem to co chciałem i kończę. Ja nie muszę się tłumaczyć.
Niżej? Chyba nie. No i zrozumiałem wszystko dobrze i ciągle to podtrzymuję. Napisałem że wszystko można znaleźć w archiwum. Madd to ty masz problem. Na jakiej podstawie? Na podstawie tego co pisała na forum. Pozdrów Mano.Melody pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:20 amNie rozmawiamy o innych tylko o problemie który sam nakręciłeś robiąc z devilki częścią tego tematu, na jakiej podstawie ją oskarżasz ? na takiej że cos zle zrozumiałeś - a jednocześnie oczerniłeś jej osobę, to że masz problem z logiką nie usprawiedliwia twojego zachowania. Niżej zostało Ci wytłumaczoe..._YeYeYe_ pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:14 amNo nie. Zapytałem czy to o nią chodzi po czym napisałem co robiła i dalej twierdzę że tak było a gdzie to robi i co robi jeszcze to już mnie nie obchodzi. Nie śledzę jej poczynań a jestem na forum od czasu do czasu i trafiam na nią. Byłbym hipokrytą gdybym jej teraz słodził na drugim forum. Zresztą masz mnie za hipokryte to spoko. Moim zdaniem hipokrytami są ci którzy lali z tego że jej facet brzydzi się cipek i że go wymieni a później kiedy wróciła na forum już nie było tematu. To tak w skrócie. Napisałem to co chciałem i kończę. Ja nie muszę się tłumaczyć.
_YeYeYe_ pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:28 amNiżej? Chyba nie. No i zrozumiałem wszystko dobrze i ciągle to podtrzymuję. Napisałem że wszystko można znaleźć w archiwum. Madd to ty masz problem. Na jakiej podstawie? Na podstawie tego co pisała na forum. Pozdrów Mano.Melody pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:20 amNie rozmawiamy o innych tylko o problemie który sam nakręciłeś robiąc z devilki częścią tego tematu, na jakiej podstawie ją oskarżasz ? na takiej że cos zle zrozumiałeś - a jednocześnie oczerniłeś jej osobę, to że masz problem z logiką nie usprawiedliwia twojego zachowania. Niżej zostało Ci wytłumaczoe..._YeYeYe_ pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:14 am
No nie. Zapytałem czy to o nią chodzi po czym napisałem co robiła i dalej twierdzę że tak było a gdzie to robi i co robi jeszcze to już mnie nie obchodzi. Nie śledzę jej poczynań a jestem na forum od czasu do czasu i trafiam na nią. Byłbym hipokrytą gdybym jej teraz słodził na drugim forum. Zresztą masz mnie za hipokryte to spoko. Moim zdaniem hipokrytami są ci którzy lali z tego że jej facet brzydzi się cipek i że go wymieni a później kiedy wróciła na forum już nie było tematu. To tak w skrócie. Napisałem to co chciałem i kończę. Ja nie muszę się tłumaczyć.
Gdybyś nie wiedział o co chodzi
to masz wypowiedz Devilki
Nie śmiałam się, ktoś na czacie powiedział "ją to chyba picasso maluję" a ja napisałam "ona mówiła na transmisji że na codzień się nie maluję bo nie jest jej to potrzebne i ma gładka cerę bez wypryskow " to jest dokładnie słowo w słowo to co napisam po czym padło "ej Devil ale jako kobieta sama ocen" i ja powodzialam "nie będę tego tu komentować pozostawie to ekspertom" więc nie wiem gdzie z mojej strony widzisz obgadywanie. W okol hard było dużo zamieszania ostatnio dotyczącego randki i td każdy gadał na ten temat, nie pisałam że jest debilem ani nic takiego.
aaa i nie zapomnij znowu wpaść z odsieczą i wsparciem z kilkoma kolerzkami

Maddie ja nie mam tu znajomych. Mam ich w realnym świecie. Nie jestem tobą. Nie wiem po co mam podawać się za kogoś innego. Jeszcze raz. Tu jak i na portalu mam taki sam nick i nie jestem kawalarskim. Kolejna teoria spiskowa?Melody pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:30 am_YeYeYe_ pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:28 amNiżej? Chyba nie. No i zrozumiałem wszystko dobrze i ciągle to podtrzymuję. Napisałem że wszystko można znaleźć w archiwum. Madd to ty masz problem. Na jakiej podstawie? Na podstawie tego co pisała na forum. Pozdrów Mano.Melody pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:20 am
Nie rozmawiamy o innych tylko o problemie który sam nakręciłeś robiąc z devilki częścią tego tematu, na jakiej podstawie ją oskarżasz ? na takiej że cos zle zrozumiałeś - a jednocześnie oczerniłeś jej osobę, to że masz problem z logiką nie usprawiedliwia twojego zachowania. Niżej zostało Ci wytłumaczoe...
Nie śmiałam się, ktoś na czacie powiedział "ją to chyba picasso maluję" a ja napisałam "ona mówiła na transmisji że na codzień się nie maluję bo nie jest jej to potrzebne i ma gładka cerę bez wypryskow " to jest dokładnie słowo w słowo to co napisam po czym padło "ej Devil ale jako kobieta sama ocen" i ja powodzialam "nie będę tego tu komentować pozostawie to ekspertom" więc nie wiem gdzie z mojej strony widzisz obgadywanie. W okol hard było dużo zamieszania ostatnio dotyczącego randki i td każdy gadał na ten temat, nie pisałam że jest debilem ani nic takiego.
aaa i nie zapomnij znowu wpaść z odsieczą i wsparciem z kilkoma kolerzkamijak to robicie w innych tematach, no tak wiesz jak... zawsze lubicie towarzystwo wspolnej adoracji,
tylko nie zapomnij przelogować się z innego konta... k...

Wiadomo że musisz mieć nick na su zeby tu sobie urządzać schadzki więc to żadne agument, jednak to nie jest twój jedyny nick i dobrze o tym wiemy._YeYeYe_ pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:35 amMaddie ja nie mam tu znajomych. Mam ich w realnym świecie. Nie jestem tobą. Nie wiem po co mam podawać się za kogoś innego. Jeszcze raz. Tu jak i na portalu mam taki sam nick i nie jestem kawalarskim. Kolejna teoria spiskowa?Melody pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:30 am
aaa i nie zapomnij znowu wpaść z odsieczą i wsparciem z kilkoma kolerzkamijak to robicie w innych tematach, no tak wiesz jak... zawsze lubicie towarzystwo wspolnej adoracji,
![]()
Nazywając mnie maddie rozumiem że próbujesz w ten sposób odwórcić uwagę oraz kota ogonem by temat nabrał innego wydźwięku o innej tak jak to było w przypadku D...? jakoś mnie to nie dziwi jesteś w tym mistrzem czyż nie? wystarczająco popisałeś się o D...
a skąd ty wiesz że mam na myśli kawalskiego? widzisz maly zabieg psychologiczny i jak szybko wpadleś, dziekuję dobranoc:)
nie ma to jak wzajemnie z kilku nicków poklepywać

Błądzisz Madd. Skąd ja wiem że masz na myśli kawalarskiego? Bo napisałaś "tylko nie zapomnij przelogować się z innego konta... k..." więc nie trudno się domyślić. A i jeszcze dobrze o tym wiecie? Grupa trzymająca władze? Myślcie sobie i myślcie. Dla was mogę być i kawalarskim. Tylko nie wzięłaś pod uwagę tego że przez pomyłkę napisałem Puśka a nie Paula i to właśnie on coś tam napisał ale oczywiście ty Maddie wiesz lepiej. Oczywiście ty wiesz najlepiej jak to jest poklepywać się z innych kont. Jesteś mistrzynią.Melody pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:41 amWiadomo że musisz mieć nick na su zeby tu sobie urządzać schadzki więc to żadne agument, jednak to nie jest twój jedyny nick i dobrze o tym wiemy._YeYeYe_ pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:35 amMaddie ja nie mam tu znajomych. Mam ich w realnym świecie. Nie jestem tobą. Nie wiem po co mam podawać się za kogoś innego. Jeszcze raz. Tu jak i na portalu mam taki sam nick i nie jestem kawalarskim. Kolejna teoria spiskowa?Melody pisze: ↑wt lis 19, 2019 2:30 am
![]()
Nazywając mnie maddie rozumiem że próbujesz w ten sposób odwórcić uwagę oraz kota ogonem by temat nabrał innego wydźwięku o innej tak jak to było w przypadku D...? jakoś mnie to nie dziwi jesteś w tym mistrzem czyż nie? wystarczająco popisałeś się o D...
a skąd ty wiesz że mam na myśli kawalskiego? widzisz maly zabieg psychologiczny i jak szybko wpadleś, dziekuję dobranoc:)
nie ma to jak wzajemnie z kilku nicków poklepywać![]()
Swoją drogą Devil nie zastanawia cię to że połowa szlachty nieoficjalnego ma bana na portalu? To tak na koniec bo mam ciekawsze rzeczy do roboty.