Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Jakie macie najbardziej odjechane fetysze? Bez tabu

Co nas kręci, co nas podnieca.
Augustosiempiec

Re: Jakie macie najbardziej odjechane fetysze? Bez tabu

Post autor: Augustosiempiec » wt kwie 01, 2025 3:21 am

Ja jyz od jakiegos czasu zwariowalem na punkcie :

1. Wszelkiego rodzaju przygody z niezbajoma osoba, bez jakiegokolwiek poznawania itp

2. Pelna, stupricentowa dominacja, Jesli nie probowalas do tej pory, to musisz:D! I najlepiej zw mna:D
3. Widok dziewczyny doprowadzonej do stanu takiego podnuecebia, ze sie traci kontrole:D sprawia mi to rownie duza przyjemnosc:)
4. Seks w miejscu publicznym! Im bardziwj ryzykowbe tym baedziej mnie kreci!teraz, na sama mysl o tym, zaczynam sie uruchamiac:)
A piza tym to jeszcze mam tego tyle, ze myusialbym Tibie do rana pisac:D

Suka38

Post autor: Suka38 » wt kwie 01, 2025 5:52 pm

Marvel121 pisze:
sob lip 27, 2024 11:11 am
Totalne oddanie się kobiety mężczyźnie
Ja to kocham

Suka38

Post autor: Suka38 » wt kwie 01, 2025 5:53 pm

Pitroo23y pisze:
ndz paź 13, 2024 11:30 pm
Ja lubię kobietę zerznąc w każdą dziurę,po same kule do końca i potem spuścić się do buzi
Kocham to!

rigelfist78

Post autor: rigelfist78 » pn kwie 14, 2025 5:01 pm

Mam dwa, trochę powiązane ze sobą: Pierwszy to kobiece usta i język, uwielbiam spusty do buźki i kontakt wzrokowy wtedy. Druga sprawa, to trudno znaleźć kobietę/partnerkę, która lubi spusty do jedzenia :) ciastko, sałatka ... są takie które lubią smak spermy i je to kręci. Chciałbym taką kiedyś poznać :) Może na dokładkę trzeci fetysz - szpile. Im wyższe tym lepsze, a jeszcze jak mają sznureczki i są wiązane na łydce, to już w ogóle odlatuję :) Po prostu piękny widok.

Marekwiczy

Post autor: Marekwiczy » pt kwie 18, 2025 7:07 am

Ze mną jest coś nie tak, kręci mnie Dominacja kobiet i Dominowanie kobiet, sam nie wiem co bardziej, czy wolałbym być prowadzony na czworaka na smyczy czy prowadzić kobietę na smyczy....

Matdeogier

Post autor: Matdeogier » śr kwie 23, 2025 8:59 am

Lizak696969 pisze:
śr wrz 04, 2024 9:07 am
22Wikt00ria05 pisze:
wt lip 23, 2024 11:02 pm
Piss!
Miejsca publiczne
Też lubię mmm :)) :ppp
Uwielbiam Wiktorio...

Zwierzak87

Post autor: Zwierzak87 » śr kwie 23, 2025 7:35 pm

Sex w każdą dziurkę :) , miejsca publiczne :) a może bym nawet się skusił na wspólną kamerkę z kimś :)

MmSebamM

Post autor: MmSebamM » czw kwie 24, 2025 10:04 am

Lush i seks w miejscu publicznym i klapsy.

masazystaa69

Post autor: masazystaa69 » sob kwie 26, 2025 8:52 am

Gentleman chce zwrócić Twoją uwagę... Wrzucając taki post stwierdzam, że jesteś otwarta. Chętnie pokaże/wyślę jakie fetysze mnie kręcą, mogę coś podesłać na zachętę. Btw. Jestem profesjonalnym masażystą...

Gucio999

Post autor: Gucio999 » wt kwie 29, 2025 3:04 am

Mój najsilniejszy fetysz to wyobrażenie, że jestem nagim kelnerem na eleganckim damskim przyjęciu.
Panie w różnym wieku, dojrzałe kobiety i młode dziewczęta,, które może widzą nagiego mężczyznę pierwszy raz w życiu, są bardzo elegancko ubrane, popijają drinki.
Ja muszę je osługiwać w taki sposób, żeby mogły zupełnie swobodnie oglądać najbardziej prywatne części mojego ciała.
Oczywiscie nie mogę ukryć mojego, wzrastsjącego ze względu na mój fetysz, podniecenia, Ku ich uciesze chodzę cały czas z erekcją. Nie do końca czuję sie swojo ale sprawia mi to jakąś przyjemność.
Nagle zauważam osoby, które znam z sąsiedztwa, z pracy, ze szkoły. One się przyglądają ze zdziwieniem a ja jestem tym tak podniecony, że mój penis stoi już twardo z odsuniętym napletkiem, nabrzmiała żołądź jest purpurowa i wyeksponowana.
W tym momencie jestem już czerwony ze wstydu spowodowanego moją totalną nagością i widocznym podnieceniem seksualnym. Tak silne emocje powodują utratę resztek samokontroli, ciało zaczyna się trząść. Wszystkie hamulce puścily i bezwstydnie patrząc im w oczy, nie ukrywam reakcji mojego ciała. Bardzo chcę, żeby widziały jak najwięcej mnie, mojej naskrytszej seksualności, żeby ta chwila trwała, żeby oglądały mnie w tym ekstatycznym stanie jak najdłużej.

ODPOWIEDZ