Mnie tam takie gadulstwo nie przeszkadza, mogę sobie pozwolić na to, by czasami po prostu posiedzieć i gadać, nawet to lubię od czasu do czasu. ;) Czy odstraszyłeś? Nie sądzę, sama nie miałam zbyt dużo weny tamtego dnia, także wpadaj śmiało :PLandLord pisze: ↑sob mar 14, 2020 10:50 pmCzemu niszczyciel ? Ja dopiero rozkręcam towarzystwo do zabawy ;)Desiderium19 pisze: ↑sob mar 14, 2020 10:12 pmI oto przyszedł pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy... Nie przeszkadzaj w czerpaniu rozrywki :P
Daj znać, jak zakłady xD
Ten kolega MUZGOWIEC od FELIKSA zajefajny.
Zaglądnąłem dzisiaj do Ciebie na moment, ale nie przeszkadzałem z dwóch powodów :
1) wczoraj jak Cię zagadałem, to chyba odstraszyłem klientów, bo tylko klikałaś na muzykę, zamiast pokazywać to co lubią najbardziej i nie było obrotów
2) ciągle nie kupiłem żetonów, więc gdy więcej ludzi ogląda, za darmo nie pogadam
Może kiedyś gdzieś indziej będzie okazja pogadać na luzie, a nie tak "w pracy" przeszkadzać ;)
_Erotica_
- Desiderium19
Re: _Erotica_
więc pani oskarża mnie o oszustwo, kiedy lush disconnectit i to jest problem techniczny strony, a nawet za napiwki nie pokazujesz swoim widzom, ale po prostu siedzisz i drapiesz językiem? Nie wstydzi się pani?to bardzo świńskie z twojej strony!zauważ, że nie przyszedłem do twojego programu i oblałem go brudem, chociaż szczerze przyznaję, że chciałem zrobić komentarz na czacie o braku dokładności z pedicure! haha!
Tak, tylko gdy gadasz ze mną, to inni mogą się zniechęcić i przejść na inną transmisję.Desiderium19 pisze: ↑ndz mar 15, 2020 2:08 pmMnie tam takie gadulstwo nie przeszkadza, mogę sobie pozwolić na to, by czasami po prostu posiedzieć i gadać, nawet to lubię od czasu do czasu. ;) Czy odstraszyłeś? Nie sądzę, sama nie miałam zbyt dużo weny tamtego dnia, także wpadaj śmiało :P
Wpadli zobaczyć kakaowe oko rozwarte szeroko, a tam filozoficzny klub dyskusyjny zamiast gibania i jęków.
A potem rachunki tak czy siak trzeba z czegoś opłacić ;)
Albo inaczej, dyskutujemy sobie o wolnej woli i zmianie obyczajowości, a tu znienacka ktoś Lusha włącza na fula, że aż Ci wątek z głowy wypada... ;)
To już lepiej tutaj, po pracy, na spokojnie ;)
Pani Erotica ma trudności z językiem polskim i to duże. Nagle dobrze umie pisać w polskim języku. Pisze nawet w rodzaju męskim, więc nie ona chyba jest autorką swoich wpisów. Nie ma żadnego sensownego kontaktu z tą Panią. Domniemam, że nie tworzy sama tych wpisów na forum. Stąd się wziął rodzaj męski. Jeśli chodzi o lusha nigdy jej nie widziałem z nim.
Ona, lub ten, który tutaj odpowiada w jej umieniu z całą pewnością korzysta z translatora. Gdyby to pisał jakiś facet w jej imieniu, zapewne nie byłby takim debilem, żeby odpowiadać używając męskiej formy. Przy tłumaczeniu przez google translator znika rodzaj żeński i jest zastępowany formą męską ( bo w rosyjskim przecież istnieje forma żeńska )
DZIWNE, ZAPYTAJ INNYCH, KTÓRZY WIDZIELI MNIE Z LUSHEM)) I TYCH LUDZI JEST BARDZO DUŻO!NIE ZNAM CAŁEGO JĘZYKA POLSKIEGO, ALE NADAL GO UCZĘ, BARDZO PODOBA MI SIĘ TEN JĘZYK!TAK, UŻYWAM TŁUMACZA YANDEX I NIE ZAWSZE TŁUMACZY POPRAWNIE! ALE ZAMIERZAM POPRAWIĆ SWOJĄ WIEDZĘ O JĘZYKU POLSKIM DO IDEAŁU I NA PEWNO NAUCZĘ SIĘ POPRAWNIE PISAĆ, ŻEBY NIE WYCHODZIŁO NIEPOROZUMIEŃ!)
- oko_rozwarte_szeroko
Wypraszam sobie, jestem porządną kobietą, który nie pozwoli sobie na takie pomówienia, ze strony brudnej osoby; za co gniew boży będzie cię ścigał, twarz twoją pokryje trądzik cuchnący, kłamliwy język kołkiem stanie, zbrukane plotkarskim klikaniem palce powykręcają, a członek twój mizerny w najbardziej newralgicznym momencie odmówi ci posłuszeństwa. ;)
Zamiast rymiku - joke taki! ;)
Nie bierz wszystkiego do siebie, parafrazując powiedzenie o pępku, nie jesteś jedynym okiem świata ;)oko_rozwarte_szeroko pisze: ↑wt mar 17, 2020 1:39 amWypraszam sobie, jestem porządną kobietą, który nie pozwoli sobie na takie pomówienia, ze strony brudnej osoby; za co gniew boży będzie cię ścigał, twarz twoją pokryje trądzik cuchnący, kłamliwy język kołkiem stanie, zbrukane plotkarskim klikaniem palce powykręcają, a członek twój mizerny w najbardziej newralgicznym momencie odmówi ci posłuszeństwa. ;)
Uwzględniając tylko ssaki, otrzymujemy pokaźną liczbę 130 miliardów x 2 = 260 miliardów oczów właściwych + 130 miliardow kakaowych = 390 miliardów. Gdy do tego dodasz oczy ptaków, gadów, płazów (w tym żabów), będzie tego w huj dużo albo nawet jeszcze więcej. A razem z rybami, to po prostu masakra, że w głowie się nie mieści.
PS. te wszystkie plagi już mnie nawiedziły, Pani Bozia musi rozkminić jakiś lepszy sposób, żeby oderwać mnie od klawiatury. Może NEMP?
- Desiderium19
Owady. Zapomniałeś o owadach. One mają nawet więcej niż 2 oki na osobnika, a czasami 1 oko składa się z wieeeelu małych oków. Liczb nam braknie!LandLord pisze: ↑wt mar 17, 2020 11:01 amNie bierz wszystkiego do siebie, parafrazując powiedzenie o pępku, nie jesteś jedynym okiem świata ;)oko_rozwarte_szeroko pisze: ↑wt mar 17, 2020 1:39 amWypraszam sobie, jestem porządną kobietą, który nie pozwoli sobie na takie pomówienia, ze strony brudnej osoby; za co gniew boży będzie cię ścigał, twarz twoją pokryje trądzik cuchnący, kłamliwy język kołkiem stanie, zbrukane plotkarskim klikaniem palce powykręcają, a członek twój mizerny w najbardziej newralgicznym momencie odmówi ci posłuszeństwa. ;)
Uwzględniając tylko ssaki, otrzymujemy pokaźną liczbę 130 miliardów x 2 = 260 miliardów oczów właściwych + 130 miliardow kakaowych = 390 miliardów. Gdy do tego dodasz oczy ptaków, gadów, płazów (w tym żabów), będzie tego w huj dużo albo nawet jeszcze więcej. A razem z rybami, to po prostu masakra, że w głowie się nie mieści.
PS. te wszystkie plagi już mnie nawiedziły, Pani Bozia musi rozkminić jakiś lepszy sposób, żeby oderwać mnie od klawiatury. Może NEMP?