LIMITOWANA EDYCJA
-
Nie stać ich na lalki ale pewnie kiedyś się przeniosą na nie lub robotyMaska na oczy to mało efektywne zabezpieczenie. Fani robionych dziewczyn powinni zainwestować w lalki bo to tańsza opcja niż kupowanie żetonów xD
-
pamietam czasy jak taki gosc SomeSomeone byl a ona zabronila mu chodzic do innych lasek , bo zagrozila ze do niej nie bedzie mogl chodzic juz wiecej :) to chore ^^ a goscie co sie na takie cos lapia sa jeszcze glupsi
-
Chore to jest podniecanie się byle pizdą na kamerce i siedzenie na kilku transmisjachGoodBoy_Su pisze: ↑pt lip 02, 2021 4:19 pmpamietam czasy jak taki gosc SomeSomeone byl a ona zabronila mu chodzic do innych lasek , bo zagrozila ze do niej nie bedzie mogl chodzic juz wiecej :) to chore ^^ a goscie co sie na takie cos lapia sa jeszcze glupsi
-
A ja myślałam żeby po prostu prostu popatrzeć lub pogadać, przynajmniej ja tak mam
-
Kicia, dawaj odpalaj sie. Wszystkie szczochy z SU z mikropenisami i w ósmym miesiacu ciazy spozywczej będa teraz osmieszały sie drąc pysk ponapijani najtanszymi szczochami przed telewizorem podczas ogladania meczu, takze nikt nie bedzie nam przeszkadzał, a może i jakiemuś onaniście klikne sie przez przypadek i pare tysiaczków żetona wpadnie.MalaNiunia pisze: ↑pt lip 02, 2021 5:51 pmA ja myślałam żeby po prostu prostu popatrzeć lub pogadać, przynajmniej ja tak mam