Princessasu/CZARNY_LISEK_SU
-
Re: Princessasu/CZARNY_LISEK_SU
Ja jej juz dawno nie widziałem. Albo się mijamy albo odeszła. Tak to już jest że stare odchodzą, młode przychodzą. Jednak ta moda ktora teraz jest że przychodzą dziewczyny ze wschodu trochę do mnie nie trafia. W żaden sposób nie można się z nimi porozumieć bo ani polskiego ani angielskiego nie znają.
-
Jeszcze tu bywa późnymi wieczoramiduzyon1992 pisze: ↑pt mar 19, 2021 6:53 amJa jej juz dawno nie widziałem. Albo się mijamy albo odeszła. Tak to już jest że stare odchodzą, młode przychodzą. Jednak ta moda ktora teraz jest że przychodzą dziewczyny ze wschodu trochę do mnie nie trafia. W żaden sposób nie można się z nimi porozumieć bo ani polskiego ani angielskiego nie znają.
-
aktualnie możesz ją złapać na nicku Alexa22duzyon1992 pisze: ↑pt mar 19, 2021 6:53 amJa jej juz dawno nie widziałem. Albo się mijamy albo odeszła. Tak to już jest że stare odchodzą, młode przychodzą. Jednak ta moda ktora teraz jest że przychodzą dziewczyny ze wschodu trochę do mnie nie trafia. W żaden sposób nie można się z nimi porozumieć bo ani polskiego ani angielskiego nie znają.
-
Hehehehhe a mogła nie wracać xddddddd ostatnio nie pokazała się z byt dobrej strony xddddddddddgdzie(x)Leonadra pisze: ↑pt mar 19, 2021 11:08 pmaktualnie możesz ją złapać na nicku Alexa22duzyon1992 pisze: ↑pt mar 19, 2021 6:53 amJa jej juz dawno nie widziałem. Albo się mijamy albo odeszła. Tak to już jest że stare odchodzą, młode przychodzą. Jednak ta moda ktora teraz jest że przychodzą dziewczyny ze wschodu trochę do mnie nie trafia. W żaden sposób nie można się z nimi porozumieć bo ani polskiego ani angielskiego nie znają.