Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Twarze dziewczyn ($$$) powinny byc widoczne

O wszystkim i o niczym.
_yretsym_si_eman_ym

Re: Twarze dziewczyn ($$$) powinny byc widoczne

Post autor: _yretsym_si_eman_ym » pt paź 25, 2019 3:20 am

Casual69 pisze:
czw paź 10, 2019 12:07 pm
Smutne życie masz jak traktujesz laski z showupa jak panny do ruchania. Musisz być frajer w życiu, który nie może znaleźć fajnej dziewczyny bo taka by nie chciała koniobijcy co płaci za pokazy.
PAanowie z SU -Już nikt z nas nie zarucha fajnej dziewczyny :( Ale lypa no i po wszystkiemu:(
ocknelaś mnie prawdą z chujem w zasranym nocniku i to nie od anala fajnej dzieczyny.A jak nie zapłacę za pokaz to juz mam szanse u jakiejś laluni?Wtedy bede koniobijca bez Vat-u .Moje szanse rosną?

piesLadyEmmy

Post autor: piesLadyEmmy » sob sty 04, 2020 1:58 pm

Dobrze że można wybierać pomiędzy dziewczynami co pokazują i nie pokazują twarzy. Dla niektórych brak twarzy dziewczyny w kamerce może być nawet wielką zaletą bo np: kręci go klimat tajemniczości dziewczyny. Np moja Pani ladyemma nie pokazuje swojej twarzy oraz nie pokazuje się też nago co dla mnie jest wielką zaletą u kobiety która zajmuje się dominacją.

Alessandro_Lorenzo

Post autor: Alessandro_Lorenzo » sob sty 04, 2020 6:05 pm

Nie pokazywanie twarzy może być zdecydowanie najważniejszą zaletą pokazu.Patrzcie na taką Maddie, gdyby pokazywała swoją szpetna twarz, nikt by tam nie siedział a tak jest w topce su jako korpus.Co do Ciebie to dla mnie akurat nie pokazywanie twarzy dominy jest wadą.Każdy oddany kundel powinien widziec surowy wyraz Pani gdy mu daje jakiś rozkaz.Twarz jednak pokazuje najwiecej emocji i daje nam jednoznaczny przekaz i potrafi przekonać do wypowiadanych słów .Tak nie wiesz czy się czasami z Ciebie nie śmieje po cichu każąc Ci np. pić własny mocz.Takie moje przemyslenia a nie pokazywanie twarzy przez Maddie uważam za największą zaletę Showup.tv.

wujek_sknerus

Post autor: wujek_sknerus » czw sty 09, 2020 11:57 am

Ja się podpisuję pod pomysłem konieczności weryfikowania konta dowodem osobistym zarówno dla nadających jak i oglądających - wejście w prywatną transmisję byłoby traktowane jak zawarcie umowy i dane widoczne dla obu stron. Dodatkowo zakaz tworzenia multikont i w ciągu paru miesięcy sytuacja się unormuje. Twierdzenie, że stan obecny chroni transmitujące przed "stalkerami" to robienie camgirl z logiki ;)

Awatar użytkownika
lupino

Post autor: lupino » czw sty 09, 2020 10:04 pm

Alessandro_Lorenzo pisze:
sob sty 04, 2020 6:05 pm
Nie pokazywanie twarzy może być zdecydowanie najważniejszą zaletą pokazu.Patrzcie na taką Maddie, gdyby pokazywała swoją szpetna twarz, nikt by tam nie siedział a tak jest w topce su jako korpus.
Dawali by, tylko, ze z litości.

Julia_

Post autor: Julia_ » pn sty 20, 2020 8:52 pm

Oj chłopy chłopy. Aż tak wam żal ze dziewczyny tutaj zarabiają? Nawet te które nie pokazują twarzy? To nie płaćcie. Dlaczego np ja nie pokazuje twarzy? A no może dlatego ze nie zamierzam patrzeć potem na swoje nagrania na stronkach erotycznych i innych które przechowują filmiki. Pełno jest tego. Jakby nie było idiotów którzy nas nagrywają to nie byłoby problemu z twarzą. Trochę pokory panowie.

Artemis123

Post autor: Artemis123 » pn sty 20, 2020 9:14 pm

No temat bez sensu, nawet nie ma co odpisywać na takie głupoty :)

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » czw sty 23, 2020 3:53 pm

Jeśli dziewczyny miałyby wymóg pokazywania twarzy, to hej, ten sam wymóg dajmy oglądającym panom. I ciekawe, czy wtedy ten pomysł podobałby się tak samo :lol:

wojtas1177

Post autor: wojtas1177 » pt sty 24, 2020 2:07 am

zdecydowanie powinny byc zarówno u Pań jak i u Panów... jednak troche tajemniczsci tez jest wskazane

milutki187

Post autor: milutki187 » sob sty 25, 2020 3:49 pm

powiny byc nie kumam lasek ktore tak chwala sie zarobkami i wszystkim a wstydza sie czym sie zajmuja :) :)

ODPOWIEDZ