Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

SENSI_PARIS niezły wałek i robienie z ludzi debili

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
olennka_k

Re: SENSI_PARIS niezły wałek i robienie z ludzi debili

Post autor: olennka_k » sob sty 11, 2025 7:52 pm

Kolejna grupowa, tym razem w limuzynie z facetem pani Sensej. Ciekawe ile frajerów się nabierze że to nieznajomy facet ;) ruszcie głową. Gdyby koleś miał tira to grupowa byłaby tam.

olennka_k

Post autor: olennka_k » sob sty 11, 2025 8:03 pm

i zwróćcie uwage że na ogólnym non stop spamuje jakiś mefisto84: " NAMÓWILY KIEROWCĘ NA SEX PROMO 100 !!!! ". To właśnie ten typ siedzi tam i to wypisuje. Ten sam za każdym razem na ich transmisji.

dickkk_

Post autor: dickkk_ » sob sty 11, 2025 8:04 pm

znowu sie nac*ala Paris i ruc*a sie z randomowymi typami bez gumy. pewnie juz tam ninezwy wąglik jest miedzy nogami

magicznykufel

Post autor: magicznykufel » sob sty 11, 2025 8:06 pm

Róbcie screeny Swoich wpłat na jej transmisje, w razie czego zgłosi się Ją do administracji, że w chuja ludzi robią i dostaną bana, nie wiem czy zwrócą nam koszty, ale banik myślę, że poleci.

olennka_k

Post autor: olennka_k » sob sty 11, 2025 8:15 pm

Do normalnych zadbanych wartych żetonów dziewczyn nie wejdą na porządny priv, ale do takiej patusiarni wszyscy wejdą i zostawią 2000zł w godzine. Gratulacje bezmózgi.

ferf676

Post autor: ferf676 » sob sty 11, 2025 8:17 pm

olennka_k pisze:
sob sty 11, 2025 8:15 pm
Do normalnych zadbanych wartych żetonów dziewczyn nie wejdą na porządny priv, ale do takiej patusiarni wszyscy wejdą i zostawią 2000zł w godzine. Gratulacje bezmózgi.
A jak napisałem słowa prawdy, że to jej facet to bana dostałem xd i jeszcze mi zamknąć ryj kazała, szkoda, że moderacja ma to w dupie, bo nawet jeśli będzie dużo zgłoszeń i dostaną bana to i tak założy nowe konto i zaczynami od początku

Moniaaaa345

Post autor: Moniaaaa345 » sob sty 11, 2025 8:22 pm

Oszustki oszukały na 200 żetonow

ferf676

Post autor: ferf676 » sob sty 11, 2025 8:24 pm

Moniaaaa345 pisze:
sob sty 11, 2025 8:22 pm
Oszustki oszukały na 200 żetonow
na tej grupie teraz w limuzynie czy wczoraj z dostawcą?

magicznykufel

Post autor: magicznykufel » sob sty 11, 2025 8:28 pm

Nie wiem jak z nią jest, ale to jest prawda - Ja i inni jesteśmy frajerami, Ja ostatni raz, bo nie będzie na mnie zarabiała i waliła w chuja, a Wy dalej Sobie kupujcie jej prywatne transmisje, widać, że popyt jest to i podaż, tyle w temacie. Lepiej iść na Rokse i podymać za te pieniądze niż płacić i tylko oglądać :p

Saitek_75

Post autor: Saitek_75 » sob sty 11, 2025 8:33 pm

przeciez su z tym nic nie zrobi kasa sie liczy tylko

ODPOWIEDZ