Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wycofanie pieniędzy na modele ukraińskie

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
Adelina835

Re: Wycofanie pieniędzy na modele ukraińskie

Post autor: Adelina835 » pn maja 08, 2023 12:51 pm

Wise Teraz to nie działa na Ukrainie, sprawdziłem dzisiaj, jest nawet artykuł, że teraz to nie działa na Ukrainie

VikiMild

Post autor: VikiMild » pn maja 08, 2023 1:49 pm

little-fox1999 pisze:
pn maja 08, 2023 10:30 am
-BabyYoda- pisze:
pn maja 08, 2023 10:10 am
SexyNikola pisze:
pn maja 08, 2023 7:59 am
Jak udało Ci się przejść weryfikacje przez wise? Jesteś ukraińską lub polską modelką? Jakie jest konto bankowe na Twoim koncie wise? Czy możesz mi powiedzieć bardziej szczegółowo, co musisz mieć w wise, aby Ukraińcy mogli przejść weryfikację
Łatwiej będzie mi wytłumaczyć po ukraińsku lub rosyjsku - jeśli jesteś z Ukrainy ) jestem z Ukrainy i mój Wise jest ponad 1 rok ) w pierwszym kroku weryfikacji pobrałem dokument ) w drugim kroku weryfikacji wybrałem Wise ( trzeba pobrać tę aplikację i założyć polskie konto , są proste do zrozumienia) po drugim kroku weryfikacji wybrałem weiss wszedłem na internet i czekałem na prywatny pokaz moderatora , potwierdziłem wszystko bez problemu . Być może działa to tylko z Wise który ma około roku ale warto sprawdzić z nowym) po potwierdzeniu moderatora trzeba przejść do nowej zakładki do PAY REDEN i po tym przejść do tokenów wyjściowych i zrobić tak jak pisze ( w PAY REDEN dodałem dane monobank (Universal Bank)
Привет, коллега. А ты раньше этот Вайс делала как польский резидент или не?
Teraz więcej niż jeden system płatności nie działa. Sprawdziłem każdy. Rejestracja wymaga numeru telefonu innego kraju. Tam na pierwszym etapie wysyłają. Niestety, ma nadzieję, że strona w jakiś sposób zgodzi się zapłacić pieniądze za pośrednictwem trzeciej osoby

Amely

Post autor: Amely » pt maja 26, 2023 8:32 pm

VivienSabo pisze:
ndz maja 07, 2023 6:35 am
witam, też jestem modelką ukraińską i nie mam konta i nie jest mi potrzebne, możesz zrobić polskie konto w Weiss online i bardzo szybko je połączyć.
dobry wieczór, teraz na ukrainie nie otwierają karty multi, nie można tam przejść weryfikacji. Jeśli wiesz coś więcej na ten temat, byłbym wdzięczny za informację

Amely

Post autor: Amely » pt maja 26, 2023 8:35 pm

-BabyYoda- pisze:
pn maja 08, 2023 5:32 am
ElenHot pisze:
ndz maja 07, 2023 3:49 pm
JAK UKRAIŃSKIE MODELKI MOGĄ WYPŁACAĆ PIENIĄDZE BEZ POLSKIEGO KONTA BANKOWEGO?
Trzecią weryfikację przeszedłem z pomocą Wise), a następnie wypłaciłem pieniądze na pay reden i z pay reden na universal bank( moobank)
dzień dobry, jak przeszedłeś weryfikację na Wise? Będę bardzo wdzięczna za informacje. ponieważ Weiss pisze do mnie, że przestali już robić multikarty na Ukrainę i nie można otworzyć konta

-BabyYoda-

Post autor: -BabyYoda- » sob maja 27, 2023 12:13 am

Amely pisze:
pt maja 26, 2023 8:35 pm
-BabyYoda- pisze:
pn maja 08, 2023 5:32 am
ElenHot pisze:
ndz maja 07, 2023 3:49 pm
JAK UKRAIŃSKIE MODELKI MOGĄ WYPŁACAĆ PIENIĄDZE BEZ POLSKIEGO KONTA BANKOWEGO?
Trzecią weryfikację przeszedłem z pomocą Wise), a następnie wypłaciłem pieniądze na pay reden i z pay reden na universal bank( moobank)
dzień dobry, jak przeszedłeś weryfikację na Wise? Będę bardzo wdzięczna za informacje. ponieważ Weiss pisze do mnie, że przestali już robić multikarty na Ukrainę i nie można otworzyć konta
вайс уже не открывает никакие счета ) раньше была такая возможнось

Drakaris99

Post autor: Drakaris99 » czw cze 15, 2023 10:56 pm

чтоб одобрился вайс , просто в настройках при регистрации укажите польша , а не украина, я так делала, номер телефон укр, но когда указываешь страну, то писать надо польша. тогда пропускает дальше

Drakaris99

Post autor: Drakaris99 » czw cze 15, 2023 10:57 pm

как у кого обстоят дела с выплатами с пайридема на укр карты? мой платеж висит с 7 июня

Solnce9

Post autor: Solnce9 » pt cze 16, 2023 10:56 am

этот блятский пайридем , после 12 дней переписок по поводу того что не приходит платеж, сообщил мне сегодня что они не выводят деньги на укр банки, только польские

Solnce9

Post autor: Solnce9 » pt cze 16, 2023 10:58 am

так что вывод только на польские карты, по другому никак

_Olivia

Post autor: _Olivia » pt cze 16, 2023 2:22 pm

Мне то же самое написали, что на украискую карту уже не выводят, теперь что деньги им подарить?

ODPOWIEDZ