Wypłaty zlecone 17.03
-
Wyszedl mi przelew dziś w nocy zlecony 17.03 jakoś po 15 godzinie. I generalnie super! W Koncu!!! Ale ciekawi mnie kiedy wypłaty wrócą do normy skoro 15.03 otworzyliście panel a 8 dni zajęło żeby wypłacić zlecenia z 3 dni... a przecież każdego dnia spływają Wam nowe zleciania a w takim tępię to nigdy nie wróci do stanu takiego żeby miec pieniadze w ten sam zlecenia albo najpóźniej na drugi dzień...
Piękna nie musisz się martwić , bo pomału to wraca do normy.Piekna_I_Bestiaa pisze: ↑pn mar 27, 2023 7:52 amWyszedl mi przelew dziś w nocy zlecony 17.03 jakoś po 15 godzinie. I generalnie super! W Koncu!!! Ale ciekawi mnie kiedy wypłaty wrócą do normy skoro 15.03 otworzyliście panel a 8 dni zajęło żeby wypłacić zlecenia z 3 dni... a przecież każdego dnia spływają Wam nowe zleciania a w takim tępię to nigdy nie wróci do stanu takiego żeby miec pieniadze w ten sam zlecenia albo najpóźniej na drugi dzień...
Dziś zlecenia poszły o 1 w nocy i zostało zleconych sporo osób włącznie od 17 marca do 20 marca dokładnie nie wiem czy ktoś jeszcze czeka z 20 marca czy dziś wszyscy dostali.
Jest mniej ludzi jak tamten tydzień frekwencja była duża bo to były te pierwsze wypłaty po otwarciu panelu wypłat.
Teraz sytuacja wraca do normy to i zleceń będzie więcej najgorsze dni z największą ilość zleceń wypłat na dzień dobiegają dziś końca.
I teraz bedziecie miały trochę szybciej te przelewy.
Dziś o 1w nocy poszły przelewy część osób ma już na koncie pieniądze.
-
GORYL pisze: ↑pn mar 27, 2023 12:24 pmPiękna nie musisz się martwić , bo pomału to wraca do normy.Piekna_I_Bestiaa pisze: ↑pn mar 27, 2023 7:52 amWyszedl mi przelew dziś w nocy zlecony 17.03 jakoś po 15 godzinie. I generalnie super! W Koncu!!! Ale ciekawi mnie kiedy wypłaty wrócą do normy skoro 15.03 otworzyliście panel a 8 dni zajęło żeby wypłacić zlecenia z 3 dni... a przecież każdego dnia spływają Wam nowe zleciania a w takim tępię to nigdy nie wróci do stanu takiego żeby miec pieniadze w ten sam zlecenia albo najpóźniej na drugi dzień...
Dziś zlecenia poszły o 1 w nocy i zostało zleconych sporo osób włącznie od 17 marca do 20 marca dokładnie nie wiem czy ktoś jeszcze czeka z 20 marca czy dziś wszyscy dostali.
Jest mniej ludzi jak tamten tydzień frekwencja była duża bo to były te pierwsze wypłaty po otwarciu panelu wypłat.
Teraz sytuacja wraca do normy to i zleceń będzie więcej najgorsze dni z największą ilość zleceń wypłat na dzień dobiegają dziś końca.
No to fajnie ze jest jakieś światełko w tym ciemnym tunelu 🙈
Ja właśnie mam zrealizowany przelew o 00:54 ale na hajs jeszcze czekam z banku...
Czyli z dziś są już w zrealizowanych?GORYL pisze: ↑pn mar 27, 2023 12:24 pmPiękna nie musisz się martwić , bo pomału to wraca do normy.Piekna_I_Bestiaa pisze: ↑pn mar 27, 2023 7:52 amWyszedl mi przelew dziś w nocy zlecony 17.03 jakoś po 15 godzinie. I generalnie super! W Koncu!!! Ale ciekawi mnie kiedy wypłaty wrócą do normy skoro 15.03 otworzyliście panel a 8 dni zajęło żeby wypłacić zlecenia z 3 dni... a przecież każdego dnia spływają Wam nowe zleciania a w takim tępię to nigdy nie wróci do stanu takiego żeby miec pieniadze w ten sam zlecenia albo najpóźniej na drugi dzień...
-
Piekna_I_Bestiaa pisze: ↑pn mar 27, 2023 12:51 pmGORYL pisze: ↑pn mar 27, 2023 12:24 pmPiękna nie musisz się martwić , bo pomału to wraca do normy.Piekna_I_Bestiaa pisze: ↑pn mar 27, 2023 7:52 amWyszedl mi przelew dziś w nocy zlecony 17.03 jakoś po 15 godzinie. I generalnie super! W Koncu!!! Ale ciekawi mnie kiedy wypłaty wrócą do normy skoro 15.03 otworzyliście panel a 8 dni zajęło żeby wypłacić zlecenia z 3 dni... a przecież każdego dnia spływają Wam nowe zleciania a w takim tępię to nigdy nie wróci do stanu takiego żeby miec pieniadze w ten sam zlecenia albo najpóźniej na drugi dzień...
No to fajnie ze jest jakieś światełko w tym ciemnym tunelu 🙈
Ja właśnie mam zrealizowany przelew o 00:54 ale na hajs jeszcze czekam z banku...
Sprawdź czy już masz, ja właśnie dostałam - mbank.
Tak oczekuje bo wyjaśniam Ci czemu. Dziś zakończono 17marca i z racji tego że 18. 19 marca było mało zleconych wypłat też dziś poszły w nocy.
Dziś zaczęto 20 marca ale nie wszyscy dostaną lista powstaje od godzin waszego zlecenia wypłaty na portalu.
Czyli ty powinaś mieć jutro najprawdopodobniej zlecone, a jak będzie to zależy od tego ile i do jakiej godziny dziś wzięto dziś 20 marca do listy.