Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wyplaty z okolic 16.01 czyli ostanie dni kiedy dało się zlecić wypłatę

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
Awatar użytkownika
GORYL

Re: Wyplaty z okolic 16.01 czyli ostanie dni kiedy dało się zlecić wypłatę

Post autor: GORYL » wt mar 07, 2023 10:23 am

toweliiegirl420 pisze:
wt mar 07, 2023 9:24 am
GORYL pisze:
pn mar 06, 2023 1:27 pm
MEGA_SUTKI_2022 pisze:
pn mar 06, 2023 12:53 pm
Fajnie że zlecaja kase ludzia .Ale takim speedem to panel otworza w maja dopiero
To już nie zależy o demnie kiedy to ruszy.

Ja w maju odchodzę całkowicie z showup i tej decyzji nie zmienię.
No kiedyś trzeba odejść ja już nie mam 20paru lat 😛

Super 🤩 nie mogę się doczekać ulala

_pinacolada_

Post autor: _pinacolada_ » wt mar 07, 2023 3:10 pm

Ja w sumie również już mam dość tej całej sytuacji. Jak widzę w jakim tempie wypłacają te zaległości to na otwarcie panelu plus weryfikacje każdej transmitującej poczekamy sobie jeszcze z dobry miesiąc ...

Niki_Red

Post autor: Niki_Red » wt mar 07, 2023 4:07 pm

Goryl bana na su to ja mialam około 7 lat temu i to raz w życiu , po za tym nie pamietam żebyś mnie od czegoś ratował :) Jeśli chodzi zaś o prywatę to nie bardzo przypominam sobie bym z Tobą rozmawiała o admnistracji .Zarzucasz mi że traktuję wszystkich jak śmieci ,otóż nie Goryl tylko Ciebie ponieważ ty nie znasz czegoś takiego jak prośba byś do mnie nie pisał .Prosiłam ,wrecz błagałam byś mnie nie bombardował plotami z showup wrecz blagałam byś mi dał spokój może masz jakieś screeny co ? Bardzo bym prosiła, może jak je jeszcze raz przeczytasz dotrze do Ciebie że nie chciałam miec z Toba kontaktu , nigdy nie pomogłeś wrecz zaszkodziłeś .Uwielbiasz się narzucać nie znasz słowa daj mi spokój i w zasadzie nie masz żadnej ale to żadnej wiedzy merytorycznej . Wiem że jako faceta uwiera Cie że nie klaszczę Ci tu jak wiekszość pań i jestemw stanie zrozumieć Twoją frustrację mimo to pozdrawiam Cie serdecznie i dużo sexu życzę bo ewidentnie masz braki buziaczki GORYL :) PS. Błagam nie odblokowywuj mnie nigdzie , kocham spokój !

BRANDI_LOVE

Post autor: BRANDI_LOVE » wt mar 07, 2023 4:41 pm

Niki Red skoro jesteś tu 7 lat to powinnaś wiedzieć ze takie rzeczy już miały tu miejsce , owszem nie trwało to tak długo , ale teraz się w Całej Polsce dzieje coraz gorzej cokolwiek chcesz zgłosić gdzieś w urzędzie w sądzie to czeka się i czeka , teraz to już w ogóle . Oni zmieniają operatora , płatnika , chcą polepszyć i przyspieszyć wypłacanie , No niestety to trwa , ale nie pierdolicie już bo naprawdę rzygac się chce , ze oni nie maja z czego wypłacić Że su upada , kur..wa jak może upadać portal który zarabia w ch* j pieniędzy miesięcznie . No nie ma takiej mocy . Nie nie i nie . Każda ma konto w innym banku. Robią kilka rzeczy na raz . Tez jestem zła ze trwa to tak długo , ze nie powiadomili nas . Ale wszystkie wypłaty zostana zrealizowane . I przestańcie już wypisywać miliony postów.

Niki_Red

Post autor: Niki_Red » wt mar 07, 2023 4:53 pm

Brandi jestem tu dłużej i faktycznie przeżyłam juz tutaj 3 razy takie zastoje płatności , rzeczywiście zawsze wypłacane co do grosza natomiast nigdy az tak długo to nie trwało . Martwi mnei to że najpierw podawali daty , odnosili sie do terminów i to działało a dziś dostaje wiadomość ze oni sami nie wiedzą kiedy to ruszy stąd takie moje głośne myślenie , każdy się martwi ....co jest grane najdłuzsza przerwa trwała równe 8 tygodni

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt mar 07, 2023 5:23 pm

Niki_Red pisze:
wt mar 07, 2023 4:53 pm
Brandi jestem tu dłużej i faktycznie przeżyłam juz tutaj 3 razy takie zastoje płatności , rzeczywiście zawsze wypłacane co do grosza natomiast nigdy az tak długo to nie trwało . Martwi mnei to że najpierw podawali daty , odnosili sie do terminów i to działało a dziś dostaje wiadomość ze oni sami nie wiedzą kiedy to ruszy stąd takie moje głośne myślenie , każdy się martwi ....co jest grane najdłuzsza przerwa trwała równe 8 tygodni
A czego ty nie rozumiesz?
Nadal codziennie wypłacają zaległości skończono 8 styczeń zaczęto 10 styczeń jutro będą kończyć 9 stycznia.
Co tydzień od 8 rana są wypłacane zaległości.
Tak Nikci Red ludzie ci to potwierdza bo pieniądze 💵 dostają portal jest wypłacalny.
Nie zamykają go nie bakrutuje jest przestój ale pieniądze 💵 zaległe za styczeń trafiają do tych ludzi do jednych prędzej do drugich wolniej ale trafiają na ich konta.
I ja proszę was kto dostał niech tu napisze by rozwiać te niewiadome.
To że wszystkie się martwicie nikt was za to nie wini macie prawo to wasze wynagrodzenia na które pracowaliście w styczniu.
Panel wypłat zostanie otwarty jak wszystkie zaległości zostaną wypłacone.
Nie podam nikomu daty otwarcia mam pewne przemyślenia ale zostawię to dla siebie.
Każda osoba dostaje swoje pieniądze i proszę nie piszcie źle bo to nie było nic 6yg i zero informacji.
Teraz macie informacje macie pieniądze i nadal jest źle.

amanta

Post autor: amanta » wt mar 07, 2023 5:25 pm

Kiedy będą wypłacane może ktoś wie z 9?

Dlaczego__JA

Post autor: Dlaczego__JA » wt mar 07, 2023 5:40 pm

oby tylko nowego limitu nie wprowadzili na wyplate zetonów :D

Piekna_I_Bestiaa

Post autor: Piekna_I_Bestiaa » wt mar 07, 2023 5:42 pm

No z tego co piszą to chyba wczoraj i dziś szły Przelewy z 9 i 10 stycznia. Ja niestety czekam na przelew zlecony 16.01 i powoli się zaczynam godzić z tym że w tym tyg raczej nie ma co się spodziewać że przyjdzie.

Piekna_I_Bestiaa

Post autor: Piekna_I_Bestiaa » wt mar 07, 2023 5:49 pm

Dlaczego__JA pisze:
wt mar 07, 2023 5:40 pm
oby tylko nowego limitu nie wprowadzili na wyplate zetonów :D
Hehe to by były jaja dopiero, bo niby jak by to miało że jeszcze większy limit no nie wiem raczej nie sądzę. Prędzej bym obstawiała ze zniosą ten limit i wrócą do poprzedniej formy ale na to też nie liczę 😅😁

ODPOWIEDZ