Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

MokraMisia22

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Zablokowany
robert_97

Re: MokraMisia22

Post autor: robert_97 » sob lut 01, 2020 10:31 pm

Brak jakiej kultury w dodatku oszustka.
Wyzywa, obraża inne dziewczyny z showup. Równa je z ziemia, wyśmiewa, szydzi
Jak rzucają napiwki nie wykonuje polecań, zadań tylko od razu blokuje
Jak za napiwek można dostać Bana ?? To jest chore. Niestety Ona tak robi
Nie polecam transmitującej.

robert_97

Post autor: robert_97 » sob lut 01, 2020 10:39 pm

Brak jakiej kultury w dodatku oszustka.
Wyzywa, obraża inne dziewczyny z showup. Równa je z ziemia, wyśmiewa, szydzi
Jak rzucają napiwki nie wykonuje polecań, zadań tylko od razu blokuje
Jak za napiwek można dostać Bana ?? To jest chore. Niestety Ona tak robi
Nie polecam transmitującej.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt lut 04, 2020 2:13 pm

Miałem okazje poznać , tylko z transmisji i pw to bardzo sympatyczna dziewczyna.

Obserwator00

Post autor: Obserwator00 » wt lut 04, 2020 2:20 pm

Nigdy nie słyszałem żadnych wyzwisk w stronę innych dziewczyn, uważam że i tak dobrze sobie radzi z hejtem a wy sami prowokujecie i każdemu czasem puszczają nerwy, nie znam jej i nie będę oceniać ale, która laska nie powiedziała nic złego na koleżanki po fachu niech pierwsza rzuci kamieniem.

milutki187

Post autor: milutki187 » czw lut 06, 2020 9:36 pm

dwuch przydupasow rzuca przeslane im zetonsy a ta z wylaczonym lushem wije sie jak koczkodan :lol: :lol:

SeksiKotka1

Post autor: SeksiKotka1 » pt lut 07, 2020 1:33 am

milutki187 pisze:
czw lut 06, 2020 9:36 pm
dwuch przydupasow rzuca przeslane im zetonsy a ta z wylaczonym lushem wije sie jak koczkodan :lol: :lol:

Tez sie uśmiałam dzisiaj , miala 2 naganiaczy co rzucali żetony, ktore im przeslala a wiła sie jakby za chwle miala padaczki dostac, a co najgorsze nie miala wlaczonego lusha :D :D :D , jak zwykle pod duzym wplywem alko i pieprzyla takie farmazony ze chwilam nikt nie wiedzial co mowi.i o co jej chodzi

SeksiKotka1

Post autor: SeksiKotka1 » pt lut 07, 2020 11:32 pm

bylam dzisiaj na swojej transmisji i wpadla ona tzn Manti-72niby jej naganiacz i chcial hejtowac moja transmisje ale widzowie szybko go usuneli-jak go nazwali? ten co lubl pierogi u MISKI ale juz mu sie znudzily i teraz lubi grzyby facetow bo im obciaga, to jakas patola, co to za facet co pozwala za zetony w konkurse aby jakis zbir jebal jej kobiete/ jak mozna nisko upasc dla tych mierych zetonow?

yannnnek

Post autor: yannnnek » sob lut 08, 2020 8:05 pm

Wczoraj po pijaku z 7 stówek mi na nią poszło. Nie żałuję.

milutki187

Post autor: milutki187 » czw lut 13, 2020 3:54 pm

yannnnek pisze:
sob lut 08, 2020 8:05 pm
Wczoraj po pijaku z 7 stówek mi na nią poszło. Nie żałuję.
tak misia wiemy ze nie zalujesz ze te zetony wracaja do ciebie 8-) 8-)

Oktawiusz191

Post autor: Oktawiusz191 » czw lut 13, 2020 4:43 pm

NI_KOL pisze:
pt sie 16, 2019 2:23 am
Miska jest najlepsza zajebista dupeczka co widzialam na calym su :) a to co piszes ze 50latka co cie popierdolilo albo newidzis miska ma nad 30 :) lat ale masakra zajebiste vyglonda liepej jak ktoras 21latna diewcina ;) a robi takie transmisije zajebiste ze bardzej mnie podnieca jom oglondac jak gdzies diewcinu ktora vyglonda jak modelka i ma super figure :) Miska jest bardzo bardzo sexi a kazda kobieta by chciala vyglondam v tym wieku jak ona ;) ;) ;) kieby siem byla chlopak odrazu sie do nej zakocham :) KOCHAM CIEEEEEE MISKAAAAAAA ;) ;) ;) ;) ;) ;) I JESTE KOCHAM TO JAK BARDZO ZAJEBISTE GOTUJESZ HIHIHI :D
Dziewczyno może zrób podstawówkę zacznie bo ortografia na poziomie... Du rnia "jom" aż oczy bolą jak się to czyta...

Zablokowany