Płynność wypłat z su
-
Re: Płynność wypłat z su
Od piątku zlecone, anulowane, dzis wisi w oczekujących...
-
Ja też, zamówiłem od piątku o 22:00 i nadal w tokuHeavenlyOrgasms pisze: ↑pn gru 12, 2022 7:29 pmOd piątku zlecone, anulowane, dzis wisi w oczekujących...
-
Mam dokładnie to samo, zleciłam w czwartek, anulowali w piątek i w piątek jeszcze raz zleciłam po 19, wczoraj zleciłam drugi przelew i nadal oczekują na realizacje. Ma ktoś pomysł co można z tym zrobić ? Oczywiście napisałam dziś do nich maila, odpisują chociaż ?SexyMalutka pisze: ↑wt gru 13, 2022 4:59 amJa też, zamówiłem od piątku o 22:00 i nadal w tokuHeavenlyOrgasms pisze: ↑pn gru 12, 2022 7:29 pmOd piątku zlecone, anulowane, dzis wisi w oczekujących...
-
ja też nadal czekam. i napisałem do nich maila. Jeszcze nie odpowiadają.HeavenlyOrgasms pisze: ↑wt gru 13, 2022 10:14 amMam dokładnie to samo, zleciłam w czwartek, anulowali w piątek i w piątek jeszcze raz zleciłam po 19, wczoraj zleciłam drugi przelew i nadal oczekują na realizacje. Ma ktoś pomysł co można z tym zrobić ? Oczywiście napisałam dziś do nich maila, odpisują chociaż ?SexyMalutka pisze: ↑wt gru 13, 2022 4:59 amJa też, zamówiłem od piątku o 22:00 i nadal w tokuHeavenlyOrgasms pisze: ↑pn gru 12, 2022 7:29 pmOd piątku zlecone, anulowane, dzis wisi w oczekujących...
-
Przesłali mi pieniądze at 1.33 pmHeavenlyOrgasms pisze: ↑wt gru 13, 2022 10:14 amMam dokładnie to samo, zleciłam w czwartek, anulowali w piątek i w piątek jeszcze raz zleciłam po 19, wczoraj zleciłam drugi przelew i nadal oczekują na realizacje. Ma ktoś pomysł co można z tym zrobić ? Oczywiście napisałam dziś do nich maila, odpisują chociaż ?SexyMalutka pisze: ↑wt gru 13, 2022 4:59 amJa też, zamówiłem od piątku o 22:00 i nadal w tokuHeavenlyOrgasms pisze: ↑pn gru 12, 2022 7:29 pmOd piątku zlecone, anulowane, dzis wisi w oczekujących...
-
Również, przeszło mi że zrealizowane ale tylko jeden przelew, drugi nadal oczekujacy.
-
Tez przeszedł jeden , a drugi oczekujący.HeavenlyOrgasms pisze: ↑wt gru 13, 2022 3:16 pmRównież, przeszło mi że zrealizowane ale tylko jeden przelew, drugi nadal oczekujacy.
-
Czy ktoś od czwartku ma zrealizowany przelew a kasy na koncie brak ?
-
sporo osób:)Niegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑wt sty 10, 2023 9:24 amCzy ktoś od czwartku ma zrealizowany przelew a kasy na koncie brak ?