Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Uwaga na oszustkę czerowny_kapturek_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
KilerX69

Re: Uwaga na oszustkę czerowny_kapturek_

Post autor: KilerX69 » wt sie 04, 2020 8:38 pm

Ale ja bym Cie nie chcial nawet po pijaku i nawet gdyby mi kase dawali rozumiesz? Juz sie domyslam jacy faceci Ci nie odmawiali. Pewnie tak samo zaniedbani jak Ty i z takim samym cialem. Wiec swoj do swego ciagnie xD

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » wt sie 04, 2020 8:44 pm

KilerX69 pisze:
wt sie 04, 2020 8:38 pm
Ale ja bym Cie nie chcial nawet po pijaku i nawet gdyby mi kase dawali rozumiesz? Juz sie domyslam jacy faceci Ci nie odmawiali. Pewnie tak samo zaniedbani jak Ty i z takim samym cialem. Wiec swoj do swego ciagnie xD
Tacy mnie ruchali, którym do pięt nie dorastasz :D, a za kasę bym ci nie dała nawet za milion dolarów. Taki zgred jak ty co trzepie do ekranu wziąłby byle szmulę desperacji, a co dopiero mnie, młodą i seksowną, jakbyś mnie zobaczył to spuściłbyś w gacie bez żadnego seksu, rozśmieszyłeś mnie tym tekstem no ale odrzuceni stulejarze tak mają jak wiedzą, że czegoś nigdy nie będą mieć to krzyczą, że wcale tego nie chcą. Musiałeś mnie bardzo kochać, że aż tak cię zraniłam i mnie ciągle hejtujesz na różnych kontach.

KilerX69

Post autor: KilerX69 » wt sie 04, 2020 9:08 pm

Oj zeby Twoj mozg byl tak samo pofałdowany jak Twoje cialo, to bys mogla Milionerow wygrac bez kol raunkowych. No ale, natura sie pomylila. Dziewczyna, ktora moze miec kazdego nie szczycie sie tym i tego nie opowiada, bo jest tego swiadoma i przyzwyczajona. Ty za to jestes podniecona, bo obejrzal sie za Toba jakis spocony 50 letni robotnik i az o tym opowiadasz na kamerkach haha. Ale to fajnie ze niewiele Ci trzeba do szczescia xD

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » wt sie 04, 2020 9:28 pm

KilerX69 pisze:
wt sie 04, 2020 9:08 pm
Oj zeby Twoj mozg byl tak samo pofałdowany jak Twoje cialo, to bys mogla Milionerow wygrac bez kol raunkowych. No ale, natura sie pomylila. Dziewczyna, ktora moze miec kazdego nie szczycie sie tym i tego nie opowiada, bo jest tego swiadoma i przyzwyczajona. Ty za to jestes podniecona, bo obejrzal sie za Toba jakis spocony 50 letni robotnik i az o tym opowiadasz na kamerkach haha. Ale to fajnie ze niewiele Ci trzeba do szczescia xD
Od zawsze faceci się za mną oglądają, starsi, młodsi, przystojni faceci, którzy coś osiągnęli w życiu w przeciwieństwie do ciebie. Jestem świadoma swojej atrakcyjności to nie przechwały tylko szczera odpowiedź na twoje chore, pełne zazdrości wypowiedzi. Nie powiedziałam, że to mi wystarczy do szczęścia, tobie do szczęścia wystarczy strzepac kapucynka pod byle szmule. A fałdy mają wszystkie laski, które widziałam na su, także te chude tylko u nich są mniejsze, chociaz większość próbuje to ukryć wciągając brzuch lub ciągle chodzą napięte i nie schylają się żeby nie było widać :D ja wiem, że to normalne i naturalne, kocham swoje ciało, a ty nie zasługujesz żeby nawet na nie patrzeć więc dziękuj losowi, że możesz przesiadywać na moich transmisjach zakochany stalkerze. Ależ ty musisz mieć kompleksy, w sumie się nie dziwię, naoglądasz się na su jak inni faceci bzykają się w przeciwieństwie do ciebie, nawet po dwie laski na raz i z tej frustracji próbujesz się nieskutecznie do kogoś dojebać. Smutne.

KilerX69

Post autor: KilerX69 » wt sie 04, 2020 9:41 pm

Jakiej zazdrosci? Czego ja Ci mam zazdroscic? 20 letniego tapczanu? Czy Twojego samotnego siedzenia przed kamerka na tym tapczanie non stop ze smutna mina i wyzywajaca innych z tej bezsilnosci? Tak napisz jeszcze raz, ze masz powodzenie i ze sie za Toba ogladaja, to tylko potwierdza co pisalem. A inni niech ruchaja nawet 3 laski, mnie to nie obchodzi tak jak Ciebie. A teraz idz zaloz kolejny meski nick i obrazaj inne dziewczyny z tej Twojej chorej zawisci, ze wygladaja o lata swietlne lepiej niz Ty

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » wt sie 04, 2020 10:14 pm

KilerX69 pisze:
wt sie 04, 2020 9:41 pm
Jakiej zazdrosci? Czego ja Ci mam zazdroscic? 20 letniego tapczanu? Czy Twojego samotnego siedzenia przed kamerka na tym tapczanie non stop ze smutna mina i wyzywajaca innych z tej bezsilnosci? Tak napisz jeszcze raz, ze masz powodzenie i ze sie za Toba ogladaja, to tylko potwierdza co pisalem. A inni niech ruchaja nawet 3 laski, mnie to nie obchodzi tak jak Ciebie. A teraz idz zaloz kolejny meski nick i obrazaj inne dziewczyny z tej Twojej chorej zawisci, ze wygladaja o lata swietlne lepiej niz Ty
Opisałeś właśnie sam siebie. A ja..... owszem siedzę sama na kamerce ale niesamotna, powiem ci więcej laski celowo występują same bo wtedy jest większy zysk, faceci myślą że mają szansę na spotkanie, jesteś zbyt głupi w sumie żeby to pojąć. Mnie nie obchodzą orgie dziwek z roksy na su a ty sobie trzepiesz do nich małego kapucynka i jeszcze za to płacisz. Zazdrościsz mi, pieniędzy, urody, powodzenia, życia inaczej nie siedziałbys u mnie zawsze i nie zmieniał nicku wklepując te same oczerniające mnie teksty (mógłbyś je chociaż zmienić dla niepoznaki ale teraz już i tak wiem, że ten zdesperowany stalker to ty) żeby ludzie nie wydawali u mnie żet (to i tak nic nie daje) bo sam nie masz kasy a to co masz wydajesz na su żeby mieć z kim pogadać bo to ty jesteś samotny i bezsilny.

KilerX69

Post autor: KilerX69 » wt sie 04, 2020 10:25 pm

No jakos Ty caly czas siedzisz sama i gdzie ten Twoj wiekszy zysk? Musisz zmieniac nicki caly czas, bo juz kazdy Cie poznaje i interes slabo idzie wtedy. Wiec sie ratujesz brzytwy jak tonacy. Jak facet moze lasce zazdroscic urody? Ty to jednak jestes glupsza niz myslalem xD Idz porobic "30min tabaty i podciagac sie na drazku" o ile sie nie zarwie. Moze kiedys poprawisz sylwrtke i siegniesz chociaz piet Czerwonemu_Kapturkowi xD

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » wt sie 04, 2020 10:35 pm

KilerX69 pisze:
wt sie 04, 2020 10:25 pm
No jakos Ty caly czas siedzisz sama i gdzie ten Twoj wiekszy zysk? Musisz zmieniac nicki caly czas, bo juz kazdy Cie poznaje i interes slabo idzie wtedy. Wiec sie ratujesz brzytwy jak tonacy. Jak facet moze lasce zazdroscic urody? Ty to jednak jestes glupsza niz myslalem xD Idz porobic "30min tabaty i podciagac sie na drazku" o ile sie nie zarwie. Moze kiedys poprawisz sylwrtke i siegniesz chociaz piet Czerwonemu_Kapturkowi xD
Normalnie może zazdrościć, ogólnie urody, facet też powinien jakąś posiadać inaczej wyglądałby ją gówno tak jak ty. To, że zmieniłam nick nie znaczy tak na prawdę nic, nie znasz powodu i nie chodzi o kasę możesz tylko wymyślać chore teorie w swojej łepetynie. Nie muszę ćwiczyć bo już jestem w zajebistej formie a ty cieniasie bez mięśni idź już zwalić tego małego kapucynka bo serio szkoda mi czasu na odpisywanie ci. Może zapuszczony kapturek da ci strzepać do swoich rozstępów albo brudnych stóp, pewnie ten kamień i czerń na nich cię podniecają. Kapturek to jedno z najgorszych ciał na su i do tego udaje nastkę a widać że ma swoje lata, skóra w fatalnym stanie a jej cycki niestety są sflaczałe jak u starej baby, którą zresztą jest.

KilerX69

Post autor: KilerX69 » wt sie 04, 2020 10:43 pm

Tak normalnie chyba w Twojej chorej glowie facet moze zazdroscic urody kobiecie. Takie glupoty to tylko od Ciebie mozna uslyszec xD Skoro Ty jestes teraz w zajebistej formie to nie skomentuje tego. No chyba, ze robisz forme do pchniecia kulą to fakt, idealna forma haha. Jedno z gorszych cial na su to Twoje niestety. Rozstepy, faldy, cellulit, krosty i pryszcze na twarzy i ciele. Czerwony_Kapturek to czolowka jesli chodzi o cialo czy tego chcesz czy nie. A Twoja opinia o niej jest widac pisana z zawisci i zolc Cie zalewa z tego pwododu. Nawet jesli ma wiecej lat to i tak nic tego nie zmienia, ze cialo jedno z lepszych.
A Ciebie bym widzial w duecie z Rafatusem, idealnie byscie wygladali. Tak samo zadbani xD

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » wt sie 04, 2020 10:58 pm

KilerX69 pisze:
wt sie 04, 2020 10:43 pm
Tak normalnie chyba w Twojej chorej glowie facet moze zazdroscic urody kobiecie. Takie glupoty to tylko od Ciebie mozna uslyszec xD Skoro Ty jestes teraz w zajebistej formie to nie skomentuje tego. No chyba, ze robisz forme do pchniecia kulą to fakt, idealna forma haha. Jedno z gorszych cial na su to Twoje niestety. Rozstepy, faldy, cellulit, krosty i pryszcze na twarzy i ciele. Czerwony_Kapturek to czolowka jesli chodzi o cialo czy tego chcesz czy nie. A Twoja opinia o niej jest widac pisana z zawisci i zolc Cie zalewa z tego pwododu. Nawet jesli ma wiecej lat to i tak nic tego nie zmienia, ze cialo jedno z lepszych.
A Ciebie bym widzial w duecie z Rafatusem, idealnie byscie wygladali. Tak samo zadbani xD
Hahahahahahahaha :D koleś serio myślisz że ktoś ci uwierzy, że tak wyglądam? Widzę, że zaraz żyłka ci pęknie skoro już tak pojechałeś z kłamstwami na temat mojego wyglądu. Czerwony_kapturek ma ogromny cellulit a rozstępy na dupie widać nawet pod tym samoopalaczem, którym się smaruje żeby je zakryć. Niestety musi kłamać, że ma 19 lat żeby przyciągnąć jakoś widzów bo wyglądem nie dałaby rady. Ma potężne ciało jak u chłopa i brzydką skórę całą pryszczach np. na dupie. Jej cipa i dupa jest owłosiona, zaniedbana, włosy nawet w rowku, jak tego nie widziałeś to pewnie byłeś u niej raz przez 5 sekund albo kłamiesz, jako że jesteś koniobijcą to obstawiam drugą opcję więc czemu ją tak wychwalasz płaci ci za promocje? Chyba tak bo widziałam jak chodzisz po transmisjach i ją musisz reklamować bo jest tak słaba, że polecasz i w ogóle. Aż zrobię screeny tej zapuszczonej cipy i rozstępów chociaż teraz jak to przeczyta może ją umyje do zdjęć hahahahahaha. Jeśli dla ciebie ciało jak u Czerwony_kapturek jest ładne to pewnie pociągają cie starsze Panie. Ona w czołówce nigdy nie będzie bo jest nijaka.

ODPOWIEDZ