Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Red_Lips świetna ruda

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
i_Know_it

Re: Red_Lips świetna ruda

Post autor: i_Know_it » sob cze 15, 2019 10:16 pm

Też polecam tą Panią. Byłem u niej wielokrotnie na Priv . Najbardziej podoba mi się niej naturalność, seksapil i kobiecość.

Guziec

Post autor: Guziec » sob cze 15, 2019 10:30 pm

średnio... ;/
Ostatnio zmieniony sob cze 15, 2019 10:40 pm przez Guziec, łącznie zmieniany 1 raz.

i_Know_it

Post autor: i_Know_it » sob cze 15, 2019 10:32 pm

Ta Pani z lushem nie występuje :) pomyliliście jakbyś Guziec przeczytał post następny od princep1 to byś wiedział :lol:

uwielbiam_MILFY

Post autor: uwielbiam_MILFY » ndz cze 16, 2019 12:01 am

Chyba co niektórzy mylą kobiety tu to podaje profil

https://showup.tv/profile/Red-Lips

HARD_ROCK

Post autor: HARD_ROCK » pn cze 17, 2019 1:15 am

Znam ją od jakiegoś czasu. Proporcje większe, ale nadrabia INTELIGENCJĄ, seksapilem i wdziękiem. Podziwiam u tej Pani naturalność i szczerość, jej transmisje nigdy nie są nudne. Szkoda, że szybko znika na długie privy, ale co się dziwić.

Polecam i pozdrawiam

Michał :D
Wiesz kto.

fabian6666

Post autor: fabian6666 » pn cze 17, 2019 2:51 am

Fakt, bardziej inteligentnej kobiety tu nie znam, choć jestem tu długo. Kobieta wie jak zgasić faceta i rzucić ripostą. Mało dzisiaj takich kobiet.

i_Know_it

Post autor: i_Know_it » pn cze 17, 2019 7:41 am

Najlepsza na SU jeśli chodzi o całokształt. Można porozmawiać i się dobrze zabawić. Już nie mogę się doczekać kolejnego Privka :)

HARD_ROCK

Post autor: HARD_ROCK » śr cze 19, 2019 1:52 am

Wie ktoś kiedy ta Pani będzie transmitować?

kiime

Post autor: kiime » sob cze 22, 2019 10:03 pm

Piękna i inteligentna kobieta. Wczoraj moja droga dałaś czadu. Mam nadzieję, że dzisiaj też będziesz. Dziw bierze, że masz tak mało widzów. Choć może to nic dziwnego :D

HARD_ROCK

Post autor: HARD_ROCK » sob cze 22, 2019 10:33 pm

Fakt wczoraj było cudnie. Szkoda, że musiałem nagle wyjść. Uwielbiam nasze losy i klapsy w dupkę :P

ODPOWIEDZ