Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Dac7 i nowy REGULAMIN

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
Fred_

Re: Dac7 i nowy REGULAMIN

Post autor: Fred_ » śr wrz 25, 2024 12:09 pm

Dzień dobry. Powiedzcie mi, czy ktoś wie, ile można wypłacić miesięcznie, żeby nie musieć męczyć się z fiskusem?

LorekAssholek

Post autor: LorekAssholek » śr wrz 25, 2024 12:50 pm

mlodaparka21 pisze:
śr wrz 25, 2024 11:37 am
Kurcze, no właśnie nawet żeby rozliczyć taki pit to nie wiem jak to zrobić... :(
Bo to też zależy ile masz lat, ogólnie od wielu czynników, coś tam czytam, że do 26 r.z jak nie zarobisz więcej, niż 85k to nie musisz, ale się za bardzo nie orientuję, bo ja się od 22 rozliczam, bo zarabiałam w różnych pracach i za granicą, a tu to już wgl działalność mam, to musisz poczytać i dojść sama co tam musisz, a złożenie takiego pitu prosta sprawa, samemu można przez urzędową stronkę na luzie 😊.
Fred_ pisze:
śr wrz 25, 2024 12:09 pm
Dzień dobry. Powiedzcie mi, czy ktoś wie, ile można wypłacić miesięcznie, żeby nie musieć męczyć się z fiskusem?
Wyżej w tym poście napisane, 75% minimalnej krajowej, bo od takiej kwoty nie odprowadzasz podatku i nie rejestrujesz działalności, obecnie to jest 3220.

Fred_

Post autor: Fred_ » śr wrz 25, 2024 1:24 pm

dziękuję bardzo za informację

mlodaparka21

Post autor: mlodaparka21 » śr wrz 25, 2024 1:48 pm

@LorekAssholek a obecnie jakie zauważyłaś nowe dokumenty które trzeba dosłać? Kiedyś już była taka weryfikacja jak powstało payredeem, ale nie pamiętam co już wysyłałam dokładnie.

Batwomen

Post autor: Batwomen » ndz wrz 29, 2024 2:07 pm

Zastanawiam się, czy Ukraińcy będą mogli nadal wypłacać pieniądze? jakie dokumenty będą potrzebne?

Miss_Gray

Post autor: Miss_Gray » wt paź 01, 2024 2:21 am

Interesuje mnie również kwestia płacenia Ukraińcom. Czy będzie to możliwe?

Lina_A

Post autor: Lina_A » pt paź 04, 2024 1:47 pm

Ciekawi mnie też, czy jeśli jesteś Ukraińcem, potrzebny jest tam kod identyfikacyjny, ale czy będzie on wyświetlany? albo co? co będzie potrzebne i gdzie dodać?

_Elena_

Post autor: _Elena_ » sob lis 09, 2024 1:44 pm

Lina_A pisze:
pt paź 04, 2024 1:47 pm
Ciekawi mnie też, czy jeśli jesteś Ukraińcem, potrzebny jest tam kod identyfikacyjny, ale czy będzie on wyświetlany? albo co? co będzie potrzebne i gdzie dodać?

powiedz mi, przez który bank przeszedłeś kontrolę?

_Elena_

Post autor: _Elena_ » sob lis 09, 2024 1:45 pm

Miss_Gray pisze:
wt paź 01, 2024 2:21 am
Interesuje mnie również kwestia płacenia Ukraińcom. Czy będzie to możliwe?
powiedz mi, przez który bank przeszedłeś kontrolę?

ODPOWIEDZ