carycaANN
-
Działo się cos ? wieki nie byłem u Niej
-
to co zawsze wino jakis kolacja nie wiem czy jakies pokazy krotko bylem
-
To chyba kolejna ikona su. Gdzieś natrafiłem na jej temat w sieci, za dużo było żeby przeczytać wszystko, ale wniosek nasunął sie sam, ikona jak nic!
-
Bylo minelo. Chyba nie ma co demonizowac Ann.
Zdaje sie ze hobbystycznie traktuje wizyty tutaj. Jak ktoś lubi milfki to będzie bardzo zadowolony mysle.
Zdaje sie ze hobbystycznie traktuje wizyty tutaj. Jak ktoś lubi milfki to będzie bardzo zadowolony mysle.
-
-
Do milfki jeszcze jej daleko, laska jest po 30 lekko, więc zapoznaj się ze znaczeniem słowa MILF, zanim napiszesz cokolwiek.LovelyAsshole_never_dies pisze: ↑ndz sty 12, 2020 5:12 pmBylo minelo. Chyba nie ma co demonizowac Ann.
Miano Milfa jest dla niej idealne. Lekko to ona jest po 40, a nie 30. Ma dorosłą córkę, sama o tym opowiada na transmisji. Odpowiednie światło, zabiegi, robią robotę, jednak dać jej trzydzieści parę to przesada.Dziadek147_ pisze: ↑śr sty 15, 2020 9:31 amDo milfki jeszcze jej daleko, laska jest po 30 lekko, więc zapoznaj się ze znaczeniem słowa MILF, zanim napiszesz cokolwiek.LovelyAsshole_never_dies pisze: ↑ndz sty 12, 2020 5:12 pmBylo minelo. Chyba nie ma co demonizowac Ann.