Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

brak środków za zrealizowany 23.03 przelew bankowy

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Re: brak środków za zrealizowany 23.03 przelew bankowy

Post autor: toweliiegirl420 » czw mar 30, 2023 7:57 pm

Kettelin_Love pisze:
czw mar 30, 2023 4:52 pm
Kamila pisze:
czw mar 30, 2023 11:28 am
Velobank mam :)
Cześć Kamila) Czy otworzyłeś konto w Polsce w Velo Banku i dokonałeś wypłaty i czy otrzymałeś ją na swoje konto?)
Mam Velo bank już od lat (od czasów Getin Banku)
Cały czas zlecam wszystko ok

Kamila

Post autor: Kamila » pt mar 31, 2023 3:14 am

Witam tak dostałam wczoraj przelew po 11 godz pozdrawiam

Kamila

Post autor: Kamila » pt mar 31, 2023 3:15 am

Polski bank to jest dawny Getinbank

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt mar 31, 2023 6:12 am

Sesje przelewów w VeloBank S.A.
VeloBank – sesje przelewów przychodzących Elixir:

10:00 – I sesja przychodząca

14:00 – II sesja przychodząca

17:00 – III sesja przychodząca

VeloBank – sesje przelewów wychodzących Elixir:

8:15 – I sesja wychodząca

12:15 – II sesja wychodząca

14:30 – III sesja wychodząca

Sesje przychodzące VeloBank S.A.
10:00
Sesja 1
14:00
Sesja 2
17:00
Sesja 3
Sesje wychodzące VeloBank S.A.
08:15
Sesja 1
12:15
Sesja 2
14:30
Sesja 3
Bardzo podobnie jak z PKO BP.

thetimeisnow

Post autor: thetimeisnow » pt mar 31, 2023 12:07 pm

GORYL pisze:
śr mar 29, 2023 9:52 pm
Nie wiem o chodzi dziś z tymi zleceniami. Rano zlecono a pieniądze nikomu z tych osób nie wpłynęły na konta.
Administracja już została o tym powiadomiona.
Pisałam maila do adminitracji, ale nie dostałam odpowiedzi. My nadal nie dotarliśmy środków na konto, a ponoć przelew zrealizowano tydzień temu. Nie wiem jak inaczej można skontaktować się z administracją

Niegrzecznieniegrzeczna

Post autor: Niegrzecznieniegrzeczna » pt mar 31, 2023 12:18 pm

Hejka , dziewczyny jak przebiegła u Was weryfikacja ? Mianowicie dwa pierwsze kroki przeszły bez problemu , przeszłam do kroku trzeciego , miałam rozmowę z adminem i nadal kieruje mnie do kroku trzeciego . Proszę o szybką odpowiedź

Lena87

Post autor: Lena87 » pt mar 31, 2023 1:19 pm

Niegrzecznieniegrzeczna pisze:
pt mar 31, 2023 12:18 pm
Hejka , dziewczyny jak przebiegła u Was weryfikacja ? Mianowicie dwa pierwsze kroki przeszły bez problemu , przeszłam do kroku trzeciego , miałam rozmowę z adminem i nadal kieruje mnie do kroku trzeciego . Proszę o szybką odpowiedź
hejka u mnie to wyglądało tak ze dodałam skan dowodu jak sie poprawnie dodał przekierowało mnie do weryfikacji banku po zalogowaniu do banku miałam poprawna weryfikacje była informacja na moim koncie su o ty ze zostało pomyślnie zweryfikowane i info ze mam odpalić transmisje publiczna i czekać na zawołanie moderatora , moderator wszedł sprawdził wizerunek z dowodem czy faktycznie to ja zatwierdził i juz było ok mogłam zlecać wypłaty.

Lena87

Post autor: Lena87 » pt mar 31, 2023 1:21 pm

Lena87 pisze:
pt mar 31, 2023 1:19 pm
hejka u mnie to wyglądało tak ze dodałam skan dowodu jak sie poprawnie dodał przekierowało mnie do weryfikacji banku po zalogowaniu do banku miałam poprawna weryfikacje była informacja na moim koncie su o ty ze zostało pomyślnie zweryfikowane i info ze mam odpalić transmisje publiczna i czekać na zawołanie moderatora , moderator wszedł sprawdził wizerunek z dowodem czy faktycznie to ja zatwierdził i juz było ok mogłam zlecać wypłaty.
Jeśli masz dalej to samo zrób weryfikacje jeszcze raz bo u mnie na drugi dzień też wystąpił błąd i musiałam od nowa ja robić bo niby konto się nie zgadzało .

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob kwie 01, 2023 3:16 pm

Kieruję cie do kroku 2.
Bo twój przelew nie został zakceptowany partner i jak to wykonasz.
To krokiem 3 jest moderator weryfikacja.
To wy samodzielnie macie wykonać krok 1krok 2 i ma być zakceptowany partner banku.
Jeśli nie zrobisz tego nie możesz iść dalej i moderator nic nie zrobi on czeka aż twój przelew aż dotrze do bazy showup z twoimi danymi na tej podstawie sprawdza to na podstawie twojego dokumentu, dowodu
osobistego itd.
Sprawdza też zdjęcie dokument z ogólnym twoim wyglądem chodzi o buzię musi być mniej więcej zgodna z dowodem.
Jeśli jest wszystko zgodnie dopiero możesz dokonać wpłaty.
I to cały proces.
Obecnie Moderator czeka na ciebie aż zakończysz krok 2.
Problem jest jak u większości bank nie akceptuje partnera.
Zależy od banku zależy też jakiej opcji użyłaś.
Więcej informacji na temat tego dział techniczny komunikaty od strony 1.

ODPOWIEDZ