Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

BLUE_BERRY_OFFICIAL

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
BLUE_BERRY_OFFICIAL

Re: BLUE_BERRY_OFFICIAL

Post autor: BLUE_BERRY_OFFICIAL » wt maja 10, 2022 8:08 pm

jesli masz mi cos do powiedzenie powiedz w prost i juz mnie dla ciebie nie ma! jestes prymitywnym gadem zachlannym i amebą dla mnie! idz lepiej zwal se konie do prywmitywów ktorych u mnie nie ma. ! łatwa sprawa jest obrazac trudniej dawac i sie zgadzac !

wiernyleszek

Post autor: wiernyleszek » wt maja 10, 2022 8:37 pm

Adamek1984 pisze:
wt maja 10, 2022 7:47 pm
Siedzi w jeansach i kamizelce na showup, portalu na którym powinno się te ciało pokazywać a nie je zasłaniać.
(...)
Ocena 1,25/10
przecież napisała wyraźnie, że jest chora. kiedy trzeba, to pokazuje to ciało. ma piersi, niewielki rozmiar, ale są na swoim miejscu. takie cycuszki także mają swoich miłośników.
coś się tych rzęs tak uczepił? może to celowy zabieg, taka prowokacja. w każdej chwili można odkleić.
co facetów do niej przyciąga? być może bezpośredniość, miły i naturalny głos albo budząca sympatię twarz, taka niewinna bez makijażu.
co ty wiesz o normalnych, przystojnych facetach oraz ich gustach? nic! - skoro dziwi cię, że Bercia może im się podobać. i skąd wiesz ile ma wzrostu?
twoja recenzja oraz ocena, przekonują mnie, że napisała je inna kobieta albo męski frustrat.
żaden normalny facet tak nie wypowie się o dziewczynie.

Adamek1984

Post autor: Adamek1984 » wt maja 10, 2022 9:45 pm

wiernyleszek pisze:
wt maja 10, 2022 8:37 pm
Adamek1984 pisze:
Siedzi w jeansach i kamizelce na showup, portalu na którym powinno się te ciało pokazywać a nie je zasłaniać.
(...)
Ocena 1,25/10
przecież napisała wyraźnie, że jest chora. kiedy trzeba, to pokazuje to ciało. ma piersi, niewielki rozmiar, ale są na swoim miejscu. takie cycuszki także mają swoich miłośników.
coś się tych rzęs tak uczepił? może to celowy zabieg, taka prowokacja. w każdej chwili można odkleić.
co facetów do niej przyciąga? być może bezpośredniość, miły i naturalny głos albo budząca sympatię twarz, taka niewinna bez makijażu.
co ty wiesz o normalnych, przystojnych facetach oraz ich gustach? nic! - skoro dziwi cię, że Bercia może im się podobać. i skąd wiesz ile ma wzrostu?
twoja recenzja oraz ocena, przekonują mnie, że napisała je inna kobieta albo męski frustrat.
żaden normalny facet tak nie wypowie się o dziewczynie.

To niech siedzi w tym golfie zapiętym pod szyję i udaje że jest napalona, proponuję założyć czapkę i szalik, bo przecież przerwy od showup nie można sobie zrobić na czas choroby. Wstyd, wierny leszek która następna będzie broniona? Blackmidnightangel z zezem jak kobra i podbródkiem jak kononowicz, ty mówisz że śliczna. Blueberry kolejna totalnie nie urokliwa kobieta na showup, ty bronisz i myślisz że każdy jej zazdrości, uwierz mi nie ma czego. Leszku podejrzewam że ty jesteś totalnym gargulcem z wyglądu, skoro podobają ci się takie "'modelki" XD.

Blueberry radzę skleić mordę, bo mam dużo ciekawych informacji o tobie.

wiernyleszek

Post autor: wiernyleszek » wt maja 10, 2022 9:56 pm

Adamek1984 pisze:
wt maja 10, 2022 9:45 pm
To niech siedzi w tym golfie zapiętym pod szyję i udaje że jest napalona, proponuję założyć czapkę i szalik, bo przecież przerwy od showup nie można sobie zrobić na czas choroby. Wstyd, wierny leszek która następna będzie broniona? Blackmidnightangel z zezem jak kobra i podbródkiem jak kononowicz, ty mówisz że śliczna. Blueberry kolejna totalnie nie urokliwa kobieta na showup, ty bronisz i myślisz że każdy jej zazdrości, uwierz mi nie ma czego. Leszku podejrzewam że ty jesteś totalnym gargulcem z wyglądu, skoro podobają ci się takie "'modelki" XD.

Blueberry radzę skleić mordę, bo mam dużo ciekawych informacji o tobie.
uuuuuuuuu, nie dość, że chamisko i frustrat, to jeszcze mały, śmierdzący szantażysta. xD

adamku, czy jak ci tam.... mogę być sobie nawet tak brzydki jak Gollum, co nie zmienia faktu, że góruję nad tobą intelektualnie. xD

jakim ty musisz być żałosnym i pustym dzbanem, skoro nie potrafisz pisać o niczym innym, tylko o cudzym wyglądzie. na dodatek w tak chamski i obcesowy sposób. zero finezji.

Biber_is_here

Post autor: Biber_is_here » wt maja 10, 2022 10:07 pm

Adamek1984 pisze:
Siedzi w jeansach i kamizelce na showup, portalu na którym powinno się te ciało pokazywać a nie je zasłaniać. Kobieto jak już nie masz piersi bo jesteś jak deseczka do krojenia, to postaraj się kupić chociaż jakiś stanik z push-upem. Te rzęsy uciete lub za małe do twoich oczu, czy ty widzisz gdzie jest początek tych rzęs. Podsumowując, Wygląd dziwaczny, styl mowy prostacki, gra aktorska profesjonalna, co facetów do niej przyciąga? Myślę że normalnego faceta, nic. Jesteście równie tak samo brzydcy jak ona, normalny przystojny facet nie siedziałby u takiego skrzata bez figury.

Ocena 1,25/10
Przyjacielu,
Widzę że trochę nie rozumiesz zasad panujących na Showup'ie jak i na transmisjach. Dlatego chcę ci je po troszku wytłumaczyć.

Na transmisjach różne dziewczyny prowadzą swoje show wedle uznania. Niektóre siedzą non stop rozebrane, a niektóre ,w tym BLUE_BERRY, siedzą ubrane, gdzie wcale nie jest napisane że będą one ubrane cały czas. Wystarczy przeskrollować niżej by przeczytać, że za każdy TIP (który jest ustalony za pewną kwotę) zostanie odsłonięta pewna część ciała. Tak to działa na Showup i dla wszystkich jest to zrozumiałe.
Wyśmiewanie dziewczyny że ma małe piersi raczej przypada dżentelmanowi. Jeśli nie odpowiada ci rozmiar biustu to po prostu wyjdź z transmisji i wejdź na taką, gdzie dziewczyna ma odpowiedni według ciebie, a uraźliwe uwagi zostaw dla siebie.

Mam nadzieję że przemyślisz na przyszłość co i jak, a wszyscy razem będziemy żyli w zgodzie.
Pozdrawiam Cię serdecznie przyjacielu :)

yacohab3

Post autor: yacohab3 » pt cze 24, 2022 12:41 am

sliczna

ODPOWIEDZ