Pewna pani klęcząca w krzakach na M
Re: Pewna pani klęcząca w krzakach na M
Jak priv czy grupowa się nie zgadza to do cholery można zgłosić a wiem, że zwracają żetony albo chyba sobie biorą dla portalu i okradają użytkowników bo prawie zawsze jak ktoś mnie zgłosił to nie dostawałam żetonów lub dostawałam tylko połowę jeśli zgłoszenie wynikalo z jelakiejś drobnej rzeczy typu minuta opóźnienia problem w tym, że oni się boją zgłosić bo co ich ukochaną sobie pomyśli albo mają ręce zajęte waleniem i nie zdążą zgłosić a można tylko do końca priva po czasie już nie ma opcji zgłoszenia. Na grupowych to samo trzeba zgłosić przed upływem czasu i nie wierzyć komuś na słowo, że przedłuży inaczej na drugi raz nie wchodźcie i będą mieli co raz mniej klientów.
A takie pisanie , żektoś jest głupi albo coś mówi czy okładu je widzów to i tak tego nikt nie zweryfikuje zwłaszcza wy nie znają tak na prawdę dziewczyn z su to ich sprawa czy manipulują widzami bo sami macie za uszami i oklamujecie laski żeby tylko je poderwać i jakoś nikt publicznie tego nie opisuje żeby kilka tysięcy ludzi to czytało.
-
Blagam Cię! Co Ty za pierdoly piszesz! 20zet nie 20zet - nie ważne - na tyle się wycenia! Jakość tutaj nie ma nic do rzeczy! Jak bym chciała zrobić grupę za 20zet to część by wyskoczyła z papci! A nie z niej wyszla! Bieda nie ma tu nic do rzeczy! Jest więcej tutaj takich dziewczyn - którym się nie przelewa! Ale to nie usprawiedliwis OSZUSTWA I NACIAGANIA NA GRUPIE NA DODATKOWE ŻETONY ABY WYKONAŁA TRANSMISJĘ ZGODNIE W 100% Z OPISEM! CO RACZEJ TEZ JEST NIE ZGODNE Z REG. A tak na marginesie, nie trzeba być bogatym żeby chodzić czysto ubranymGORYL pisze: ↑pt paź 11, 2019 11:31 amCenzura nie cenzura pamiętam, ja jak nadawała w słabym obrazie widać już nowa kamerka czyli cos na lepsze zmieniła.
Stale piszecie na tę dziewczynę ,a jednak się stara w miarę możliwości widać że tam się nie przelewa się u niej luksusu nie ma co widać było nieraz,ale jest spora poprawa zarabia jak wszystkie tu bo ma takie prawo .Na ulicy nie kradnie nie żebra , ci co tam idą na jej transmisję idą dobrowolnie bez przymusu.
Dziwi mnie fakt ,ona nadaje w dzień i robi te grupowe czemu moderator tam nie zostanie zaproszony raz czy dwa sprawa się wyjaśni.
Przecież moderacja jest od tego a jest obecna w tych godzinach a nie że oszukała itd to Moderacja tam siedzi na portalu,w godzinach jak ona nadaje zaproście Moderatora na grupowa do tej osoby czy to jest takie trudne.

-
to rozwala tymi grupami z ukraincami lesniczymi czy nie wiem kim jeszcze

leśniczy nie byłem. dzisiaj był dziadek, babcia i laska weszła z 2 różnych nikcków w tym samym czasie. dobrze że brudna maszynka była ta sama bo nikt by się nie poznał. szkoda że ludzie nie wiedzą że są fora gdzie można przeczytać co może być na privie albo grupie. oszustki miały by bardziej pod górkę. a admini - no cóż ilość a nie jakość. Su kiedyś skończy jak inne portale jeśli nie będzie dbało o jakość.