Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

S_UZANKAA

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Domona301

S_UZANKAA

Post autor: Domona301 » śr lip 03, 2024 9:10 am

czemu jej temat ciagle spada przeciez nikt nic obrazliwego nie pisze w nim XDDDDD

Duzy_wariat

Post autor: Duzy_wariat » śr lip 03, 2024 1:57 pm

widocznie pisanie o niektórych osobach jest komuś nie na rękę

Szczery_

Post autor: Szczery_ » ndz lip 14, 2024 10:16 am

Alfonsie Bartek weź dziewczynie daj trochę odpocząć, bo się dziewczę zajedzie takimi transmisjami do 6 rano...

Rafik1208

Post autor: Rafik1208 » ndz lip 21, 2024 10:11 pm

Jezu to jej gadanie jak to ona dawno sexu nie uprawiała i jaką ma chcicę masakra jakaś kogo Ty chcesz oszukać wszyscy wiedzą że masz chłopa Bartka i sexu Ci nie brakuje, a nie nadajesz z nim tylko dlatego że jakiś frajer Ci płaci żebyś nadawała tylko solo ewentualnie z inną laską...

Czemu gadasz że masz 21 lat skoro masz 22 to też nie kumam XD nawet na swoim TT masz jak zdmuchujesz świeczkę z nr 22 z tortu

Mati25nowy czy jak Ty masz tam ten nick, radzę Ci otrząśnij się z niej, bo będziesz tego niedługo żałował.

Duzy_wariat

Post autor: Duzy_wariat » pn lip 22, 2024 4:52 pm

Jak widać niektórzy faceci wierzą w każde słowo które dziewczyny powiedzą... Wiadomo że singielka będzie miała lepsze branie niż zajęta lub mężatka, faceci wtedy widzą może jakąś małą szanse że jak dużo rzuci to się z nią spotka

SiostraPrzyrodnia

Post autor: SiostraPrzyrodnia » pn lip 22, 2024 11:30 pm

Rafik1208 pisze:
ndz lip 21, 2024 10:11 pm
Czemu gadasz że masz 21 lat skoro masz 22 to też nie kumam XD
Zagubiony człowieku, ona jest rok starsza od Paris... (A Paris osiemnastkę niedawno miała.)

Duzy_wariat

Post autor: Duzy_wariat » wt lip 23, 2024 9:44 am

Laski które mają po 20kilka lat a wyglądają na 30

Promyczek_

Post autor: Promyczek_ » wt lip 23, 2024 3:35 pm

A Was Panowie bolą nie wasze pieniądze czy jaki chuj?

Szczery_

Post autor: Szczery_ » wt lip 23, 2024 4:10 pm

Promyczek_ pisze:
wt lip 23, 2024 3:35 pm
Nikogo nic nie boli, laski nadające na sex kamerkach muszą się liczyć z tym, że klienci czyt. widzowie będą się dzielić swoimi opiniami na ich temat, albo będą się wzajemnie ostrzegać przed laskami, które w jakiś sposób oszukują czy wręcz kradną.

Dziewczyny odpalając transmisje i biorąc pieniądze czyt. żetony za pokazywanie ciała, automatycznie powodują, że ich ciało staje się towarem, które ja jako klient mam prawo ocenić.

Jeśli rzeźnik A sprzedaje drożej kiełbasę od rzeźnika B mogę o tym poinformować na odpowiednim forum. Jeśli rzeźnik C mówi, że w jego kiełbasach jest 80% mięsa, a jest to kłamstwo, bo jego go mniej to również mogę o tym napisać. Tak samo jest z laskami na kamerkach. Jeśli kłamią, oszukują czy obiecują różne rzeczy, a koniec końców nic z tego nie ma to mogę o tym ostrzec innych klientów czyt. widzów.

Jeszcze jeden przykład, jeśli facet weźmie priva, a potem go zgłosi mimo, że nie ma powodu do zgłoszenia, a chce tylko odzyskać żetony na cwaniaka, albo umówił się z laską, że jej dopłaci jeszcze po privie daną ilość żetonów, a potem tego nie robi to taki facet jest oszustem, złodziejem, gnidą i jest goniony na forach.
Natomiast jak laska jakaś oszukuje na loteriach, kopertach czy innych pierdołach i nagród przeważnie widz nie zobaczy nigdy to wtedy jest pisane, że po co był widz taki naiwny, dał się omamić i sam sobie jest winien.

Jak laska ewidentnie oszukuje czy kłamie w celu zwiększenia zysków sobie, to ja z przyjemnością będę piętnował takie zachowania i o nich pisał.

Promyczek_

Post autor: Promyczek_ » wt lip 23, 2024 4:30 pm

Szczery_ pisze:
wt lip 23, 2024 4:10 pm
Promyczek_ pisze:
wt lip 23, 2024 3:35 pm
Nikogo nic nie boli, laski nadające na sex kamerkach muszą się liczyć z tym, że klienci czyt. widzowie będą się dzielić swoimi opiniami na ich temat, albo będą się wzajemnie ostrzegać przed laskami, które w jakiś sposób oszukują czy wręcz kradną.

Dziewczyny odpalając transmisje i biorąc pieniądze czyt. żetony za pokazywanie ciała, automatycznie powodują, że ich ciało staje się towarem, które ja jako klient mam prawo ocenić.

Jeśli rzeźnik A sprzedaje drożej kiełbasę od rzeźnika B mogę o tym poinformować na odpowiednim forum. Jeśli rzeźnik C mówi, że w jego kiełbasach jest 80% mięsa, a jest to kłamstwo, bo jego go mniej to również mogę o tym napisać. Tak samo jest z laskami na kamerkach. Jeśli kłamią, oszukują czy obiecują różne rzeczy, a koniec końców nic z tego nie ma to mogę o tym ostrzec innych klientów czyt. widzów.

Jeszcze jeden przykład, jeśli facet weźmie priva, a potem go zgłosi mimo, że nie ma powodu do zgłoszenia, a chce tylko odzyskać żetony na cwaniaka, albo umówił się z laską, że jej dopłaci jeszcze po privie daną ilość żetonów, a potem tego nie robi to taki facet jest oszustem, złodziejem, gnidą i jest goniony na forach.
Natomiast jak laska jakaś oszukuje na loteriach, kopertach czy innych pierdołach i nagród przeważnie widz nie zobaczy nigdy to wtedy jest pisane, że po co był widz taki naiwny, dał się omamić i sam sobie jest winien.

Jak laska ewidentnie oszukuje czy kłamie w celu zwiększenia zysków sobie, to ja z przyjemnością będę piętnował takie zachowania i o nich pisał.
Dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź, aczkolwiek uważam, że jeżeli klient raz został oszukany to następnym razem nie wróci, a z tego co zauważyłam to Suzanka ma grono stałych 'klientów' co świadczy raczej o zadowoleniu a nie oszustwie.
Jeden z komentarzy nie był Twój, ale bardzo chętnie się do niego odniose - tatuaż z imieniem Bartek wcale nie musi świadczyć o tym czy Suzanka ma faceta czy nie.
Kolejny komentarz " klienci myślą, że jak rzucą żetony to przekonają do spotkania. " Myślę, że większość Panów na tym portalu myli Camgirl z prostytutką i to ich problem a nie dziewczyn, które na tym zarabiają :)

ODPOWIEDZ