Nie było czegoś takiego i nie będzie ja dowodu im nie wysle wiec niech nawet nie kombinujątoweliiegirl420 pisze: ↑czw lut 09, 2023 6:32 pmTam gdzie jest kasa to tam wszędzie weryfikują tych kto wypłaca. Chodzi o to gdzie idzie ta kasa. Czy na czysto czy nieBudzi_Erekcje pisze: ↑czw lut 09, 2023 6:23 pmnie będzie żadnej weryfikacj i, weryfikacje zrobili tylko dla tych co kupili żetony , musza wysylac dowód czy są pełnoletnitoweliiegirl420 pisze: ↑wt lut 07, 2023 6:28 pmWątpię że mail bo to jest niebezpiecznie. Będzie zaktualizowany system jak na mnie i na samym su będziemy to wysyłać jak wszędzie
Weryfikacja osób występujących i wypłaty
-
Re: Weryfikacja osób występujących i wypłaty
- toweliiegirl420
To jest normalna praktyka. Jeśli nie wyślesz to i kasy nie dostaniesz :)Budzi_Erekcje pisze: ↑czw lut 09, 2023 7:03 pmNie było czegoś takiego i nie będzie ja dowodu im nie wysle wiec niech nawet nie kombinujątoweliiegirl420 pisze: ↑czw lut 09, 2023 6:32 pmTam gdzie jest kasa to tam wszędzie weryfikują tych kto wypłaca. Chodzi o to gdzie idzie ta kasa. Czy na czysto czy nieBudzi_Erekcje pisze: ↑czw lut 09, 2023 6:23 pmnie będzie żadnej weryfikacj i, weryfikacje zrobili tylko dla tych co kupili żetony , musza wysylac dowód czy są pełnoletni
Tak jak dziewczyna powyżej napisała, nie wyślesz to zablokują Ci możliwość wypłaty żetonów.Budzi_Erekcje pisze: ↑czw lut 09, 2023 7:03 pmNie było czegoś takiego i nie będzie ja dowodu im nie wysle wiec niech nawet nie kombinujątoweliiegirl420 pisze: ↑czw lut 09, 2023 6:32 pmTam gdzie jest kasa to tam wszędzie weryfikują tych kto wypłaca. Chodzi o to gdzie idzie ta kasa. Czy na czysto czy nieBudzi_Erekcje pisze: ↑czw lut 09, 2023 6:23 pmnie będzie żadnej weryfikacj i, weryfikacje zrobili tylko dla tych co kupili żetony , musza wysylac dowód czy są pełnoletni
-
Niby jesli nie wyslesz dowodu nie dostaniesz kasy.. w porządku. Tylko do momentu zmiany regulaminu i wymagań powinni kasę wypłacić na starych zasadach. Jeśli ktoś chciał bedzie mimo to tutaj dorabiać zostanie...jeśli nie nie zostanie bez kasy ktora zarobił.. o to mi tylko chodzi :))
Też tak uważam, ale zapewne tak nie będzieBabyOnFire pisze: ↑czw lut 09, 2023 11:27 pmTylko do momentu zmiany regulaminu i wymagań powinni kasę wypłacić na starych zasadach.
Gdzieś na dniach powinni wznowić wypłaty to się przekonasz czy można normalnie wypłacić środki i potem zaakceptować nowy regulamin czy z góry będzie on narzucony, ale raczej to drugie.
-
Wydaje mi się to lekcewarzace te 4tyg mijają a tu brak jakich kolejek wiadomości pisze e maile na które wgl nikt nie odpowiada watpie ze te wyplaty pójdą .... Mój juz miesiąc wisi i nawet nikt nie da znać co dalej
-
A wgl jak można wysłać nr dowodu jak nie wiadomo kto do czego go użyje zaraz zamiast wypłat to chwilowki będziemy miały pobrane na dowody ....
- toweliiegirl420
OMG 🤦 co ty gadasz. Nie chcesz to nie wysyłaj, ale i wynagrodzenia nie dostaniesz w tak wypadkuWonder_BOOM pisze: ↑pt lut 10, 2023 11:43 amA wgl jak można wysłać nr dowodu jak nie wiadomo kto do czego go użyje zaraz zamiast wypłat to chwilowki będziemy miały pobrane na dowody ....
Wszędzie gdzie jest pieniądz trzeba udowadniać że ty to ty!
To jest normalne ! Na każdej stronce gdzie wypłacasz! Na różnych aplikacjach! Wszędzie! Co za głupie pierdolenie chwilówki itd itp. myślę że su wystarczająco zarabia i bez tego. Co tam te parę grosze dla su jeśli ty zarabiasz dla nich o wiele więcej! Po co im to?
Pomyślałaś chociaż przez chwilę zanim to napisałaś czy nie?
-
Co to za głupie pisanie że ktoś weźmie chwilówki bo wyślesz zdjęcie dowodu buahaha chwilówek nie dają tak sobie na zdjęcie dowodu w necie. Przecież biorąc chwilówkę musisz potwierdzić dane aplikacją banku przez kontomatik która udostępnia dane z twojego banku pożyczkobiorcy i wtedy potwierdzasz swoim rachunkiem bankowym że to ty bierzesz ( ale do tego musisz użyć swojego loginu i hasła do bankowości internetowej) lub wyslać złotówkę ze swojego konta w banku w celu weryfikacji że to ty bierzesz pożyczkę. Pożyczki wypłacają na konto pożyczkobiorcy tylko i wyłącznie więc jak ktoś ma zaciągnąć pożyczkę na zdjęcie twojego dowodu ogarnij się !toweliiegirl420 pisze: ↑pt lut 10, 2023 3:19 pmOMG 🤦 co ty gadasz. Nie chcesz to nie wysyłaj, ale i wynagrodzenia nie dostaniesz w tak wypadkuWonder_BOOM pisze: ↑pt lut 10, 2023 11:43 amA wgl jak można wysłać nr dowodu jak nie wiadomo kto do czego go użyje zaraz zamiast wypłat to chwilowki będziemy miały pobrane na dowody ....
Wszędzie gdzie jest pieniądz trzeba udowadniać że ty to ty!
To jest normalne ! Na każdej stronce gdzie wypłacasz! Na różnych aplikacjach! Wszędzie! Co za głupie pierdolenie chwilówki itd itp. myślę że su wystarczająco zarabia i bez tego. Co tam te parę grosze dla su jeśli ty zarabiasz dla nich o wiele więcej! Po co im to?
Pomyślałaś chociaż przez chwilę zanim to napisałaś czy nie?