Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Uwaga Emmaxes-najwieksza oszustka na showup

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Kutasowy

Re: Uwaga Emmaxes-najwieksza oszustka na showup

Post autor: Kutasowy » czw maja 26, 2022 12:12 am

to dopiero cyrk a frajerzy sie nabierają

melak76543

Post autor: melak76543 » ndz maja 29, 2022 12:36 am

niepszyjemna z pyzka

mirolvsg

Post autor: mirolvsg » sob cze 18, 2022 3:06 am

saradna

yacohab3

Post autor: yacohab3 » pt cze 24, 2022 12:38 am

to oszusci

marek36nocny

Post autor: marek36nocny » pt cze 24, 2022 7:29 am

Dziwne ze oni jeszcze dozywotniego bana nie dostali, dziewczyna co chwile inny nick, oszukuje metoda aurelki ciagle odliczania, zal tych osob ktore traca na nich zetony ale obserwujac jest ich na szczescie coraz mniej

GoodBoy_Su

Post autor: GoodBoy_Su » ndz cze 26, 2022 9:39 pm

marek36nocny pisze:
pt cze 24, 2022 7:29 am
Dziwne ze oni jeszcze dozywotniego bana nie dostali, dziewczyna co chwile inny nick, oszukuje metoda aurelki ciagle odliczania, zal tych osob ktore traca na nich zetony ale obserwujac jest ich na szczescie coraz mniej
moze lekcje od samej aurelki brala

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » pt lip 01, 2022 10:40 am

Co dzień conajmniej 2,3 razy ten sam kabaret.Ale te promocje po 20,30 zet za grupę robią swoje i barany kupują...
Szkoda,że oglądający też nie mają możliwości dac bana.Kilka dni i takie jak ona,NITA i temu podobne idiotki zniknęłyby na dobre i byłby porzadeczek na SU jak jeszcze parę lat wstecz...

M13H4L

Post autor: M13H4L » pt sie 05, 2022 8:30 am

Dzisiaj to samo ... ADMINi nic nie robią aby to ukrócić ... to jest normalne i wulgarne OSZUSTWO! Nie wiem jak Wam, ale mi wydaje się że są to te same odgrywane "sceny" co do jednej sekundy, żeby nie powiedzieć, że jest to po prostu film. Podstawowa sprawa to to, że ten synek nie ma żadnych 50 lat, więc różnica wieku jaka jest w opisie to po prostu kłamstwo! Bilet niby 75 żet a finalnie żebrają o 25 żet.. Jak ktoś napisze prawdę, że to "lipa" to od razu jest wyrzucany. Dlaczego Admini nic z tym nie robią? Bo mają z tego % - taka moja opinia.

WulkanizatorPochw

Post autor: WulkanizatorPochw » pt sie 05, 2022 3:10 pm

Wszystko prawda co tu piszecie. Oszustka jakich mało ale nikt nie wspomniał że ta para posługuje się kradzionymi zdjęciami. Panna jest wyjątkowo paskudna, a w awatar wstawia zdjęcie totalnie innej dziewczyny. Zdjęcie z twarzą podczas robienia loda. Oczywiście na zdjęciu jest prześliczna kobieta co ma zachęcać jeszcze bardziej. Na to jest normalnie paragraf a moderatzy udają, że tego nie widzą. Na pierwszy rzut oka ten awatar jest podejrzany, to jest nawet jakiś zrzut ekranu z jakiegoś filmiku.

WulkanizatorPochw

Post autor: WulkanizatorPochw » pt sie 05, 2022 3:30 pm

a jeśli chodź o te bajeczki że te ruchanie z kolegą taty lat 50 to akurat ja mam bekę z tych naiwniaków co to łykają 😁 Od zawsze to były i są ustawki a niby przypadkowi faceci koledzy sąsiedzi listonosze i chuj jeszcze co tam wymyślają to zawsze są partnerzy tych kobit 😁 Przykład NITA_show która robiła już tu setki takich grup. Typa tylko przebiera, raz dres raz strój budowlańca czy wędkarza. Kim on nie był 😅 Ostatnio go ubrała tak żeby wyglądał na dziada 60 lat a zawsze to jest ten sam jej typek. Do tego ma charakterystycznego obleśnego fiuta i łatwo to wychwycić. Tyle ludzi to łyka że pojawiają się nasladowniczki. Medelin podchwyciła i robi dokładnie to samo. Ustawki z niby kierownikiem itp. Ostatnio nawet przebrała go za ratownika. Czego to ludzie nie wymyślą 😅

ODPOWIEDZ