Estera21 najbardziej aktywna showupowiczka?
Estera21 najbardziej aktywna showupowiczka?
Cześć, chciałbym się z wami podzielić moja opinią na temat zaangażowania dziewczyn na transmisjach na su i zadać pytanko.
Też uważacie ze dziewczyny wyglądają jakby były tutaj na siłę i tylko dla kaski? Widać po większości, jak siedzą tylko z grymasem na twarzy i narzekaniem na nas że im nie sypiemy Zet, a prawda jest taka że chyba nikt nie wyślę żetonów lasce, która nic nie robi i nie ma tego vibe. Jak uważacie jaka jest najbardziej pozytywna i po której widać że to po prostu lubi?
Mi w pamięci zapadła Estera21, widać po niej po prostu że jest niewyzyta i że to lubi. Ma ładne ciało, wydaje mi się że topowe jak na su i do tego nie ma rzeczy których nie lubi. Anal, fetysz, scenki, uległość, ma mega dużo zabawek i stroi co pokazuje że angażuje się w to dziewczyna i wydaje na to sporo kasy, pewnie z su. Ja bym ją chętnie zobaczył w duecie z Chihuahua, bo są bardzo podobne pod względem aktywności
Znacie jakieś inne camgirls na su które inwestują tak w to co robią? Podzielcie się panowie swoimi opiniami.
Też uważacie ze dziewczyny wyglądają jakby były tutaj na siłę i tylko dla kaski? Widać po większości, jak siedzą tylko z grymasem na twarzy i narzekaniem na nas że im nie sypiemy Zet, a prawda jest taka że chyba nikt nie wyślę żetonów lasce, która nic nie robi i nie ma tego vibe. Jak uważacie jaka jest najbardziej pozytywna i po której widać że to po prostu lubi?
Mi w pamięci zapadła Estera21, widać po niej po prostu że jest niewyzyta i że to lubi. Ma ładne ciało, wydaje mi się że topowe jak na su i do tego nie ma rzeczy których nie lubi. Anal, fetysz, scenki, uległość, ma mega dużo zabawek i stroi co pokazuje że angażuje się w to dziewczyna i wydaje na to sporo kasy, pewnie z su. Ja bym ją chętnie zobaczył w duecie z Chihuahua, bo są bardzo podobne pod względem aktywności
Znacie jakieś inne camgirls na su które inwestują tak w to co robią? Podzielcie się panowie swoimi opiniami.
-
Praca jak praca, siedzą znudzone jak nic się nie dziej,nikt nic nie pisze i słuchają muzyki, niektóre wtedy potańczą inne będą czekać
-
Oj coś w tym jest :) Niektóre dziewczyny zapominają, że interakcja z widzami jest istotna. Jeśli chcesz stworzyć wokół siebie fajną społeczność, to musisz mieć kontakt z widzami oraz luźne podejście do zarabiania tutaj. Nikt nie lubi nachalnych dziewczyn, które ciągle narzekają, że im mało. Dlatego doceniam tutaj dziewczyny, które podczas czekania na priv czy tip rozmawiają z widzami, zamiast tylko siedzieć, przeglądać telefon i jak to ująłeś powyżej czekać wyłącznie na kasę. Na takiej transmisji z normalną, miłą czy tam nawet lekko złośliwą, ale aktywną dziewczyną, chce się dłużej posiedzieć, nawet jeśli ta dziewczyna nic nie pokazuję.Darioo91 pisze: ↑pt kwie 01, 2022 10:57 amCześć, chciałbym się z wami podzielić moja opinią na temat zaangażowania dziewczyn na transmisjach na su i zadać pytanko.
Jest tutaj gdzieś z 8 dziewczyn, które mógłbym z czystym sumieniem polecić i wiem, że nie musiałbym potem sobie odrąbać ręki. Choć jak tak dłużej myślę nad Twoim ostatnim pytaniem, to takich dziewczyn, których jestem pewny, że to lubią i bawią się świetnie bez żetona, to wymieniłbym tylko 1 max 2. Także mało jak na stronę na której przewinęło się tysiąc lasek. xD Mówię tutaj oczywiście o dziewczynach, które mają przynajmniej 30 transmisji na koncie i otwarcie mówią, że jest to dla nich forma odstresowania się i miłego spędzenia wolnego czasu, a hajs to przy okazji fajny dodatek :D
-
Inne mówią w prost ze sa dla kasy , inne skutecznie to ukrywają - odskocznia od życia to dla kobiet spa , a nie użeranie się z ludźmi