_NIKI_ lewy obieg!!!
_NIKI_ lewy obieg!!!
Oczywiście że ma lewe obiegi zobacz Cię w jej profilu przerzucane żetony w profilu Wojtasooo!więc nacioga na żetony podbijaniem powinna dostać bana do żywocie .Kłamie w żywe oczy widzów! I zapewne Mskylie jej pomogą w podbijanie oby 2 nawzajem sobie podbijają! Mskylie też ma obrót żetonów podbijania bo popatsze je w jej profilu Zaqwertu też podbijacz to może być _NIKi_ żeby był obrót żetonów.One powinna dostać bana do żywocie bo nieuczciwe podbijają są nie fer wobec widzów Dziwi mnie jako facet że _ NIKi_ was podnieca? .Młodą kobietą zaniedbana obwisły brzuch i cycki dla mnie jest nie podaniecająca!
Bo przynajmniej Mskylie ma ciało jest na co popatszec,ale ten"NARCYZM,"! Jest bardzo odpychający rozumie że wyglodu ładny dodaje pewnośc siebie,ale ona jest próżna i zarozumiała.Niech bioro się za nie bo są nieuczciwe wstosunku do widzów!Wątpię żeby ktoś dał tyle kasy za korpus Mskylie ? I aseksualnej _NIKi_? Popatszcie wich profile nie jest to podejrzane?
Bo przynajmniej Mskylie ma ciało jest na co popatszec,ale ten"NARCYZM,"! Jest bardzo odpychający rozumie że wyglodu ładny dodaje pewnośc siebie,ale ona jest próżna i zarozumiała.Niech bioro się za nie bo są nieuczciwe wstosunku do widzów!Wątpię żeby ktoś dał tyle kasy za korpus Mskylie ? I aseksualnej _NIKi_? Popatszcie wich profile nie jest to podejrzane?
-
-
Kurwa,co za bełkot...widzę,że zajęcia online w szkole co nie którym nie wyszły na dobre...Rocco86 pisze: ↑pt lut 18, 2022 10:04 pmOczywiście że ma lewe obiegi zobacz Cię w jej profilu przerzucane żetony w profilu Wojtasooo!więc nacioga na żetony podbijaniem powinna dostać bana do żywocie .Kłamie w żywe oczy widzów! I zapewne Mskylie jej pomogą w podbijanie oby 2 nawzajem sobie podbijają! Mskylie też ma obrót żetonów podbijania bo popatsze je w jej profilu Zaqwertu też podbijacz to może być _NIKi_ żeby był obrót żetonów.One powinna dostać bana do żywocie bo nieuczciwe podbijają są nie fer wobec widzów Dziwi mnie jako facet że _ NIKi_ was podnieca? .Młodą kobietą zaniedbana obwisły brzuch i cycki dla mnie jest nie podaniecająca!
-