halonka
-
halonka
A kiedyś Halon.Swojego czasu lubiłem wchodzić do niej na transmisje.Ale większość bez dźwięku,przy słabym oświetleniu i wpatrywanie się w sam dekolt stało się nudne jak flaki z olejem.Priv ustawia rzadko,a grupowe pt CYCUCHY DO PODUCHY,2 min za 100 zet mietolenia cycków to już przesada.Jakies prośby oglądających ma gdzieś i zachowuje się jak księżniczka a jest zwykła camgirl..Raz zrobiła fajna grupowa,pochwalilem na chacie,to dostałem OPR.A poza tym w ciągu jednego wieczora lata między SU a innym portalem i sama nie wie czego szuka.Ogolnie NIE POLECAM👎.
-
Heheheheh chce zarobić na innych portalach bo jej nie starcza do pierwszego xddddddddd
-
Dokładnie tak.Ogolnie jest w niej coś intrygujacego,ale w końcu nie siedzi tu za darmo i mogłaby być nieco bardziej otwarta na sugestie oglądających.A jedyną jej odpowiedzią na jakieś prośby jest tylko MOJA TRANSMISJA I ROBIE CO CHCE....Gdyby tylko była nieco bardziej otwarta to miałaby super oglądalność...syberian123 pisze: ↑sob mar 20, 2021 9:08 amZgadzam sie z kolega
dosłownie nic saba nie przedstawia zero inwencji
-
Tez tak myślę
Siedzi i przez godzinę miętosi cyce a naiwni zachwycają się jej urokiem i powabem .........hehe
Śmieszne jest to ze chyba nigdy nikt nigdy niczego u niej nie widział oprócz piersi
Ale słodzą i sypia zetem a ona kasuje
Czami sam do niej zaglądam ale tylko po to żeby pośmiać się z naiwniaków
Rzucają żetonami a tutaj nic tylko odwidzenia ..............hehe.......
Siedzi i przez godzinę miętosi cyce a naiwni zachwycają się jej urokiem i powabem .........hehe
Śmieszne jest to ze chyba nigdy nikt nigdy niczego u niej nie widział oprócz piersi
Ale słodzą i sypia zetem a ona kasuje
Czami sam do niej zaglądam ale tylko po to żeby pośmiać się z naiwniaków
Rzucają żetonami a tutaj nic tylko odwidzenia ..............hehe.......
-
Za wpis na forum zgarnalem bana od pani halonki.... ale strata żadna,bo nic się nie zmieniło i ciągle tylko mietolenie cycków przez 2 min za 100 zet...a jej cycki to już wszyscy na SU widzieli.A tekst pt że moja cipka to nie śmietnik żeby ja pokazywać jest poprostu smieszny😅W końcu ten portal to nie jest kółko różańcowe...Pozdrawiam pani halonko...
czyli nasrales na nia wpisem i napisales ze nie polecasz po czym znow do niej poszles na trans ? nie mow ze jestes takim deklem bo to niewiarygodne ;) hahahhhahhahhahahhahahhahCukiernik1 pisze: ↑śr mar 24, 2021 3:22 pmZa wpis na forum zgarnalem bana od pani halonki.... ale strata żadna,bo nic się nie zmieniło i ciągle tylko mietolenie cycków przez 2 min za 100 zet...a jej cycki to już wszyscy na SU widzieli.A tekst pt że moja cipka to nie śmietnik żeby ja pokazywać jest poprostu smieszny😅W końcu ten portal to nie jest kółko różańcowe...Pozdrawiam pani halonko...
-
Poszles????Kolejny analfabeta.Nie będę odp komuś na poziomie gimnazjum i inteligencji drewnianego taboretu...Sprawdź lepiej czy nie masz zadania domowego z przyrody na jutrzejsze zajęcia online chlopczykuGenesis pisze: ↑śr mar 24, 2021 5:54 pmczyli nasrales na nia wpisem i napisales ze nie polecasz po czym znow do niej poszles na trans ? nie mow ze jestes takim deklem bo to niewiarygodne ;) hahahhhahhahhahahhahahhahCukiernik1 pisze: ↑śr mar 24, 2021 3:22 pmZa wpis na forum zgarnalem bana od pani halonki.... ale strata żadna,bo nic się nie zmieniło i ciągle tylko mietolenie cycków przez 2 min za 100 zet...a jej cycki to już wszyscy na SU widzieli.A tekst pt że moja cipka to nie śmietnik żeby ja pokazywać jest poprostu smieszny😅W końcu ten portal to nie jest kółko różańcowe...Pozdrawiam pani halonko...
Cukiernik1 pisze: ↑śr mar 24, 2021 6:17 pmPoszles????Kolejny analfabeta.Nie będę odp komuś na poziomie gimnazjum i inteligencji drewnianego taboretu...Sprawdź lepiej czy nie masz zadania domowego z przyrody na jutrzejsze zajęcia online chlopczykuGenesis pisze: ↑śr mar 24, 2021 5:54 pmczyli nasrales na nia wpisem i napisales ze nie polecasz po czym znow do niej poszles na trans ? nie mow ze jestes takim deklem bo to niewiarygodne ;) hahahhhahhahhahahhahahhahCukiernik1 pisze: ↑śr mar 24, 2021 3:22 pmZa wpis na forum zgarnalem bana od pani halonki.... ale strata żadna,bo nic się nie zmieniło i ciągle tylko mietolenie cycków przez 2 min za 100 zet...a jej cycki to już wszyscy na SU widzieli.A tekst pt że moja cipka to nie śmietnik żeby ja pokazywać jest poprostu smieszny😅W końcu ten portal to nie jest kółko różańcowe...Pozdrawiam pani halonko...
przekaz zrozumiales polonisto- niezle jaja obsrac laske i jeszcze pozniej do niej wchodzic - hipokryzja dobra ;)