Ooo na groźby tez sie cos znajdzie ;)Pawel_dostawca pisze: ↑wt mar 16, 2021 1:36 pmW przeciwieństwie do ciebie nie siedzę całymi dniami w domu, a komputera ze sobą nie noszę. Szczekaj do piątku, a w piątek buźka się zamknie i może też koniec kariery na su?
RudaLisiczkaa_
-
Re: RudaLisiczkaa_
-
Żartowałem.
Ostatnio zmieniony wt mar 16, 2021 1:48 pm przez Pawel_dostawca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wstawic juz a nie odkładać i udawać że nie masz czasu a klepiesz dalej !!! Czekam godz na dowody a nie żadnego pt !! Do pt jest w chuj czasu gdzie mozna komputerowo podrobić..Pawel_dostawca pisze: ↑wt mar 16, 2021 1:40 pmJa ci nie grozę, ale jak ludzie zobaczą, że ustawiasz odbiory, mogą przestać cie oglądać. Prawa rynku. Ja oprócz pierwszego posta nie miałem zamiaru pisać kolejnych, ani wrzucać dowodów na ustawki, a przecież wiesz że kontaktowałas się ze mną, ale jeśli masz zamiar kłamać zamiast przyznać się i na pewniaka piszesz żebym wystawiał to co mam zrobić?
-
Czemu sie przestarszyles i zacząłeś edytkować teksty swoje każdym wątku,, zartowalem"?
Ostatnio zmieniony wt mar 16, 2021 1:52 pm przez RudaLisiczkaa_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ale te pół godz temu jakoś te starszenie Cie interesowało a teraz strach obleciał czy brak dowodów??Pawel_dostawca pisze: ↑wt mar 16, 2021 1:52 pmUznałem, że to co robisz to Twoja sprawa, a mi i innym nic do tego.
-
Nie ładnie tak szantażować i wmawiać komuś nieprawdę a później się z tego wycofywać.. Kim kolwiek jestes tak się nie robi nie pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt mar 16, 2021 2:01 pm przez RudaLisiczkaa_, łącznie zmieniany 1 raz.