Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

RudaLisiczkaa_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
boskimlody978

Re: RudaLisiczkaa_

Post autor: boskimlody978 » pt lut 19, 2021 10:26 pm

RudaLisiczkaa_ pisze:
pt lut 19, 2021 1:16 pm
sortecorsa pisze:
pt lut 19, 2021 1:13 pm
chrupkikukurydziane pisze:
pt lut 19, 2021 1:03 pm

Byłem na grupowej. Grupową rozlaczylo. Kupiłem bilet przez napiwek Ale zaraz po grupowej laska oddała mi całą kwotę .wiec zachowała się tak jak powinna a nie tak jak większość że idzie w pizdu z naszą kasą. Laska wszystkim oddała A bilety kupione przez kup bilet z automatu były oddane. Co do ustawki to kto na ustawce płaci kartą i dostaje paragon i potwierdzenie? Następnym razem wejdź na grupową i oglądaj A nie piszesz takie głupoty. Jak dla mnie to jedyna laska która w razie problemów oddaje żetony bez żadnego problemu

A to nie mozna miec znajomego ktory pracuje w pizzeri? serio? ma swoje stałęgo typa z ktorym ma dobre układy dlatego ciągle przychodzi ten sam lub inny z tej samej pizzerii, proste. Mnie nie przekonuje to ze ktos moze wystawic paragon bo wystarczy wziac znajomego i dogadac się z nim, ze po godzinach pracy wpadnie do niej na małą ustawkę.
Hahaha jaki płytki Tok myślenia hahaa pokazuje źle nie pokazuje tez źle, nie dogodzisz hah. Tak mam samych znajomych pracujących tylko w pizzerii i to wszyscy jprd żenada!! XD kilka osób w tej samej postaci kurwa ,nie wiedziałam że takm się da . Szkoda odpisywać w sumie nawet taka Ada ma wyjebke i słusznie bo debilim niektórym nie przetłumaczysz. Zegnam u zapraszam na odbiór dzis robaczki 😂💔
Naiwniacy zapraszamy dzis na odbior pizzy ktoroa nie przywozi kolega xdddddddddd dawac zetoniki xddddddd

Marcinajman

Post autor: Marcinajman » sob lut 20, 2021 3:13 am

jak taka pokraka moze was krecic xdddddddddd

__Egzotyczny___

Post autor: __Egzotyczny___ » sob lut 20, 2021 10:45 am

ale ściera z niej masakra !!!! ona by possała za kasę nawet dziadkowi po 70 ...menelowi i bezdomnemu z połykiem .Są dziwk* i dziwk* ta jest z tego najgorszego sortu .. fuj bleeeeee czystsza jest chyba juz bardziej tirówka po 8 godzinnej zmianie
Ostatnio zmieniony sob lut 20, 2021 10:48 am przez __Egzotyczny___, łącznie zmieniany 1 raz.

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » sob lut 20, 2021 6:48 pm

Dexterek samemu sobie odpisywać i pisać kolego to w ujj słabe xdddddddddd to że ona jeszcze tego nie skapnęła nie znaczy że inni też xddddddddd niedaleko siebie masz Wisłę idź w niej popływać i się utop xddddddddd

Marcinajman

Post autor: Marcinajman » sob lut 20, 2021 7:15 pm

Mamut_Manfred pisze:
sob lut 20, 2021 6:48 pm
Dexterek samemu sobie odpisywać i pisać kolego to w ujj słabe xdddddddddd to że ona jeszcze tego nie skapnęła nie znaczy że inni też xddddddddd niedaleko siebie masz Wisłę idź w niej popływać i się utop xddddddddd
.

co ty pierdolisz przyglupie ? ja mam tylko jedno konto i nie znam zadnego dextera

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » sob lut 20, 2021 7:17 pm

Marcinajman pisze:
sob lut 20, 2021 7:15 pm
Mamut_Manfred pisze:
sob lut 20, 2021 6:48 pm
.

co ty pierdolisz przyglupie ? ja mam tylko jedno konto i nie znam zadnego dextera
Hehehe nie udawaj gluoszego niż jesteś xddddd A teraz znowu te gowno będziesz wystawiał xdddddd jaki dobry kolega xdddddddd

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » sob lut 20, 2021 10:26 pm

A tamto zdjęcie co wstawiłeś na całym forum to twój mózg ?xdddddddddddddd

__Egzotyczny___

Post autor: __Egzotyczny___ » ndz lut 21, 2021 5:49 pm

Ten cały Mamut to jeba..y hipokryta a teraz to już coś więcej teraz już stał się burkiem i kundlem Malwinki owinęła go wokół palca teraz będzie jej bronił jak nagi rycerzyk wcześniej napeirda,,,,ł o niej same negatywne posty teraz będzie wychwalał pod niebiosa, ewidentnie koleś mało rucha lub nie ruchał nigdy i che zamoczyć gratisowo oj ale frajerstwo a nieeee zapomniałem teraz będzie pisał ze ja to Dexter...ale tępa dzida z kolesia

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » ndz lut 21, 2021 6:38 pm

I co jeszcze napiszesz? Dexter już nie wiesz czego i kogo się czepić? Poczekam aż cie wyprowadza w kajdanach xddd to będzie widok xddddd

boskimlody978

Post autor: boskimlody978 » ndz lut 21, 2021 10:16 pm

Hehehe mamut masz cos z glowką xdddddd zawsze widzisz dextera xddddddd

ODPOWIEDZ