Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Banowanie

O wszystkim i o niczym.
100latzamurzynami2020

Re: Banowanie

Post autor: 100latzamurzynami2020 » pt sty 22, 2021 2:48 pm

monster500 pisze:
pt sty 22, 2021 2:45 pm
100latzamurzynami2020 pisze:
pt sty 22, 2021 2:29 pm
monster500 pisze:
pt sty 22, 2021 2:22 pm
Od 3 tygodni służby są na tym portalu.
A te służby to kiedy przejdą do czynów przecież tutaj się takie złe rzeczy dzieją nie reagują w żaden sposób i pozwalają młodym dziewczyną się puszczać przez monitor? Co ty bierzesz ale masz pojebane w bani SERIO zmień dawkowanie tego portalu
Nie no bani masz zrytą puszczać przez Internet. Twój mózg nie przyswaja że świecenie cipksiem za kasę to prawie to samo bo zabawia się sama i doprowadzania do podniecenie Ciebie i pobiera za to pieniądze
A kto mi zabroni tutaj wypierdalać siano? Twoje zarobione? Twoje to jest to co WYSRASZ lubię się tak bawić i jestem za modelkami jak i oglądającymi a tacy zawistni na $ spotka odpowiedni los w życiu:)

monster500

Post autor: monster500 » pt sty 22, 2021 2:52 pm

pt sty 22, 2021 2:48 pm
monster500 pisze:
pt sty 22, 2021 2:29 pm

A te służby to kiedy przejdą do czynów przecież tutaj się takie złe rzeczy dzieją nie reagują w żaden sposób i pozwalają młodym dziewczyną się puszczać przez monitor? Co ty bierzesz ale masz pojebane w bani SERIO zmień dawkowanie tego portalu
Nie no bani masz zrytą puszczać przez Internet. Twój mózg nie przyswaja że świecenie cipksiem za kasę to prawie to samo bo zabawia się sama i doprowadzania do podniecenie Ciebie i pobiera za to pieniądze
A kto mi zabroni tutaj wypierdalać siano? Twoje zarobione? Twoje to jest to co WYSRASZ lubię się tak bawić i jestem za modelkami jak i oglądającymi a tacy zawistni na $ spotka odpowiedni los w życiu:)
Znowu pierdolisz od rzeczy ale to normalne u Ciebie. Zawistni w jaki sposób zawistni ze nazywam cos po imieniu niech te dziewczyny pokażą twarz bez maseczki czemu się wstydzą jak to modelki? Bo dla świata są kurwami. Nie obrażaj modelek = nie ma modelek sprzedających sex i zbawiających się wibratorem. Modelka to modelka płaci jej agencja lub firma która ja zatrudni. Nie facet dla zaspokojenia swoich żądzy erotycznych.

cam whores tv strona z takimi modelkami jak to nazywasz sama nazwa mówi kim są te panie
Ostatnio zmieniony pt sty 22, 2021 2:56 pm przez monster500, łącznie zmieniany 1 raz.

100latzamurzynami2020

Post autor: 100latzamurzynami2020 » pt sty 22, 2021 2:56 pm

monster500 pisze:
pt sty 22, 2021 2:52 pm
monster500 pisze:

Znowu pierdolisz od rzeczy ale to normalne u Ciebie. Zawistni w jaki sposób zawistni ze nazywam cos po imieniu niech te dziewczyny pokażą twarz bez maseczki czemu się wstydzą jak to modelki? Bo dla świata są kurwami
Nie będę cytować ale jest jeden facet napisał tutaj sprawdź wyżej ,że XXI mamy i właśnie przez takich frajerów jak ty dziewczyny są stalkowane jedne zgłoszą inne się boją więc nie dziwie się jeśli są w maseczkach a te bez maseczki widocznie już mają totalny olew na takich cweli mądrych w sieci jak ty. Pokaż ryj zobaczymy co się stanie z Tobą spróbujemy? Powiesz coś o sobie?

monster500

Post autor: monster500 » pt sty 22, 2021 3:00 pm

pt sty 22, 2021 2:56 pm
monster500 pisze:

Znowu pierdolisz od rzeczy ale to normalne u Ciebie. Zawistni w jaki sposób zawistni ze nazywam cos po imieniu niech te dziewczyny pokażą twarz bez maseczki czemu się wstydzą jak to modelki? Bo dla świata są kurwami
Nie będę cytować ale jest jeden facet napisał tutaj sprawdź wyżej ,że XXI mamy i właśnie przez takich frajerów jak ty dziewczyny są stalkowane jedne zgłoszą inne się boją więc nie dziwie się jeśli są w maseczkach a te bez maseczki widocznie już mają totalny olew na takich cweli mądrych w sieci jak ty. Pokaż ryj zobaczymy co się stanie z Tobą spróbujemy? Powiesz coś o sobie?
Nie trzeba pokazać twarzy by być rozpoznanym One pokazują własne pokoje

100latzamurzynami2020

Post autor: 100latzamurzynami2020 » pt sty 22, 2021 3:03 pm

monster500 pisze:
pt sty 22, 2021 3:00 pm
pt sty 22, 2021 2:56 pm
monster500 pisze:

Nie trzeba pokazać twarzy by być rozpoznanym One pokazują własne pokoje

Bo mają wyjebane? Czego nie rozumiesz zjebie a tak na marginesie jak ja wale na privku to też jestem w pokoju a nie w piwnicy no kurwa gościu zejdź na ziemie

monster500

Post autor: monster500 » pt sty 22, 2021 3:17 pm

pt sty 22, 2021 3:03 pm
Bo mają wyjebane? Czego nie rozumiesz zjebie a tak na marginesie jak ja wale.
Sam sobie zaprzeczasz!!! Ale nie wymagam od Ciebie logiki. W Internecie nie ma anonimowości ty tez nie jesteś anonimowy

100latzamurzynami2020

Post autor: 100latzamurzynami2020 » pt sty 22, 2021 3:49 pm

monster500 pisze:
pt sty 22, 2021 3:17 pm
Sam sobie zaprzeczasz!!! Ale nie wymagam od Ciebie logiki. W Internecie nie ma anonimowości ty tez nie jesteś anonimowy
No i co z tego ,że jestem tutaj dla spełnienia moich fantazji? Nie ukrywam tego ,że mnie to kręci bo jest na żywo wszystko i będę tutaj wydawać pieniądze jestem wolnym facetem mogę szaleć jak chce i kiedy chce. Myślisz ,że przejęłoby mnie to ,że znajomy by mi powiedział ej stary walisz na su i płacisz to bym się roześmiał w ryj i powiedział moje życiowe wybory. Dwa nie obracam się w towarzystwie tak zacofanym jak jesteś ty z epoki kamienia łupanego.

monster500

Post autor: monster500 » pt sty 22, 2021 3:58 pm

pt sty 22, 2021 3:49 pm
monster500 pisze:
No i co z tego ,że jestem tutaj dla spełnienia moich fantazji? Nie ukrywam tego ,że mnie to kręci bo jest na żywo wszystko i będę tutaj wydawać pieniądze jestem wolnym facetem mogę szaleć jak chce i kiedy chce. Myślisz ,że przejęłoby mnie to ,że znajomy by mi powiedział ej stary walisz na su i płacisz to bym się roześmiał w ryj i powiedział moje życiowe wybory. Dwa nie obracam się w towarzystwie tak zacofanym jak jesteś ty z epoki kamienia łupanego.
Znowu pierdolisz od rzeczy. Ogólnie mam w dupie co Ty robisz. Rozumiem ze musisz płacić kobiecie za rozłożenie nóg Twój wybór. Dla mnie szkoda kasy. Zacofany jestem bo nie chce płacić kobiecie za rozkładanie nóg no sorry inaczej bym to nazwał. Szacunek do kobiety dzisiejsi faceci tego nie rozumieją. Stawiam że jesteś młody max 25 lat. Ja jestem zdania że nie wszystko powinno się "kupować" ale jak Cię podnieca walenie za kasę to OK. Szkoda kobiet na takich jaskiniowców bo to raczej Ty jesteś z epoki kamienia.

100latzamurzynami2020

Post autor: 100latzamurzynami2020 » pt sty 22, 2021 4:02 pm

monster500 pisze:
pt sty 22, 2021 3:58 pm
pt sty 22, 2021 3:49 pm
monster500 pisze:

Znowu pierdolisz od rzeczy. Ogólnie mam w dupie co Ty robisz. Rozumiem ze musisz płacić kobiecie za rozłożenie nóg Twój wybór. Dla mnie szkoda kasy. Zacofany jestem bo nie chce płacić kobiecie za rozkładanie nóg no sorry inaczej bym to nazwał. Szacunek do kobiety dzisiejsi faceci tego nie rozumieją. Stawiam że jesteś młody max 25 lat. Ja jestem zdania że nie wszystko powinno się "kupować" ale jak Cię podnieca walenie za kasę to OK
No właśnie skoro masz to w dupie to miej i zamilcz. I skoro nie mają faceci szacunku do kobiet to tym bardziej zamknij mordę bo jak na razie to ty tu wyzywasz od kurwiszonów modelki a panów o zboczeńców. Więc zajmij się swoją dupą i swoimi jajami a nie zaglądasz w cudze i potępiasz.

monster500

Post autor: monster500 » pt sty 22, 2021 4:14 pm

pt sty 22, 2021 4:02 pm
No właśnie skoro masz to w dupie to miej i zamilcz. I skoro nie mają faceci szacunku do kobiet to tym bardziej zamknij mordę bo jak na razie to ty tu wyzywasz od kurwiszonów modelki a panów o zboczeńców. Więc zajmij się swoją dupą i swoimi jajami a nie zaglądasz w cudze i potępiasz.
ja nazywam rzeczy po imieniu nie nazywam szamba perfumerią. To Ty robisz. A szacunek do kobiety nie masz ty skoro płacisz im za rozbieranie i zabawianie się. Weź człowieku się lecz. Dałem kobieta żetony za free bez rozbierania a ty dalej żyj w swoim świecie i wal na widok kobiety której płacisz za zwalenie a nazywasz modelką.

ODPOWIEDZ