Płynność wypłat z su
Re: Płynność wypłat z su
Ja na moderatora dzisiaj nie mogłam się doczekać i na maile tez nie odpisuja. Jak ktoras z was juz bedzie miala zlecony przelew to proszę dawajcie znać bo trochę się martwię czy to całkiem nie przepadnie :/
-
Ja w niedziele 8 listopada zlecilam wyplate i do dzis cisza.Na maile nie odpowiadaja wogole wiec chyba cos jest nie tak
-
Spokojnie to nie pierwszy raz takie coś XD nie ma kto tym zarządzać i dlatego takie przestoje
-
Właśnie nie pierwszy raz takie coś,nic nie przypadnie nie ma co panikowac bo jeszcze przeczytają to jakieś trolle i beda nas podbudzac do paniki A nie ma o co bo kasa będzie Napewno tylko nie wiadomo kiedy, jeśli nie ma komunikatu to znaczy że na dniach to ogarna, ostatnim razem dali informacje że będą wypłaty tylko z opóźnieniem ileś tam tyg, chyba poltora miesiaca się czekało nie pamiętam dokładnie no ale pieniądze były :)
-
Odrazu jak się logowalo to była info "uwaga ....blabalbla przelewy będą w tedy i wtedy" albo żeby narazie nie zlecać, ostatnio taka sytuacja była ponad rok temu, chyba zmieniał się właściciel coś mi swita