Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Ola_25_

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: Ola_25_ » czw lis 12, 2020 4:07 pm

Ja na moderatora dzisiaj nie mogłam się doczekać i na maile tez nie odpisuja. Jak ktoras z was juz bedzie miala zlecony przelew to proszę dawajcie znać bo trochę się martwię czy to całkiem nie przepadnie :/

Estera21

Post autor: Estera21 » czw lis 12, 2020 4:10 pm

Przepaść nie może, bo są zarobione w sposób regulaminowy ale dlaczego jedne dziewczyny dostały przelewy a inne nie, nikt nie wie. Mam nadzieję że jutro maksymalnie zleca przelew, bo mija siedem dni. Też daj znać jak zlecą realizację 🔥

Vanessa820

Post autor: Vanessa820 » czw lis 12, 2020 4:14 pm

Ja w niedziele 8 listopada zlecilam wyplate i do dzis cisza.Na maile nie odpowiadaja wogole wiec chyba cos jest nie tak

laura222

Post autor: laura222 » czw lis 12, 2020 6:18 pm

Hej ja w zeszly czwartek zlecilam przelew i nie mam do dzis
....na meile nie odpowiadaja wiec obawa jest...pierwszy raz taka sytuacja i nie wiem jak to rozgrysc...

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » czw lis 12, 2020 6:25 pm

Spokojnie to nie pierwszy raz takie coś XD nie ma kto tym zarządzać i dlatego takie przestoje

zumba_girl

Post autor: zumba_girl » czw lis 12, 2020 8:29 pm

Właśnie nie pierwszy raz takie coś,nic nie przypadnie nie ma co panikowac bo jeszcze przeczytają to jakieś trolle i beda nas podbudzac do paniki A nie ma o co bo kasa będzie Napewno tylko nie wiadomo kiedy, jeśli nie ma komunikatu to znaczy że na dniach to ogarna, ostatnim razem dali informacje że będą wypłaty tylko z opóźnieniem ileś tam tyg, chyba poltora miesiaca się czekało nie pamiętam dokładnie no ale pieniądze były :)

Ola_25_

Post autor: Ola_25_ » czw lis 12, 2020 8:43 pm

A gdzie wtedy zamieszczaja taka informacje?? Ja nie ukrywam od maja pierwszy raz mi się zdarza opóźnienie z ich strony

zumba_girl

Post autor: zumba_girl » czw lis 12, 2020 8:54 pm

Odrazu jak się logowalo to była info "uwaga ....blabalbla przelewy będą w tedy i wtedy" albo żeby narazie nie zlecać, ostatnio taka sytuacja była ponad rok temu, chyba zmieniał się właściciel coś mi swita

NI_KOL

Post autor: NI_KOL » czw lis 12, 2020 10:05 pm

maja 7 dni robocyjnych nato preciez :) nie zawse musi prisc odrazu na drugy dzien ;)

Sareczka

Post autor: Sareczka » pt lis 13, 2020 9:36 am

No tak maja 7 dni ale nie jest jasno napisane wregulaminie ze to sa dni robocze, ja np czekam od 04.11 zlecilam wyplate i dalej nic a na e maile nie odp

ODPOWIEDZ