_CukierkowaZgrywuska_
Re: _CukierkowaZgrywuska_
Twarz całkiem niebrzydka ale panna strasznie zaniedbana i wyszczekana, aż za bardzo, bo lubi obrabiać dupy innym laskom
-
-
W normalnym świecie nie jest normalne ale to jest SU, ten portal służy do tego żeby min. opowiadać o swoich przygodach erotycznych (prawdziwych bądź zmyślonych). Jak szukasz na PORTALU EROTYCZNYM kobietki, która jest nietkniętą dziewicą i zawsze zasypia z rączkami na kołderce to mocno pomyliłeś adres
I możecie bawić sie w niszczenie ludzi w życiu realnym jak Pani wiecznachcica której cipka i cycki są do dziś jak grzebie sobie w majteczkach.Karma wraca a internet nie zapomina.Bawcie sie.A ta mściwa osoba też sie będzie tlumaczyć to zapewniam razem ze swoimi chłopakami knującymi.Ile można wytrzymać nekania realnego,wydzwaniania na polecenie włascicielki forum wieczna chcica,mrauuu itd.Nie pozdrawiam
-
Powtórzę Ci suodka... czekaj spokojnie... ja tylko czekam, aż się policja odblokuje z kwarantanną - mam tez Twoje zeznania z poprzedniego dochodzenia, gdzie kłamiesz i Twoje przyznanie się do tego kłamstwa, ktore w chwili emocji niestety napisałaś
Także Ciebie też czeka rundka w policji czy prokuraturze na składanie wyjasnień
myślę, ze wiele też wyjasnia rozmowa z sympatii, gdzie mnie wystalczyłaś i zaczepiłaś od razu frazą "Stoi Ci"
ja sie czuje komfortowo w tej sytuacji...bez problemu i z przyjemnościa pójde złożyc zeznania i z ogromną ochotą obnaże Twoje zaburzenie psychiczne.... ba stanowi to jakies urozmaicenie w moim zyciu, ponadto mam o czym pisać na blogu
ja tamte wszystkie dokumenty z Rybnika mam - więc myślę, ze one naświetlą obraz twojej osoby.... mam nadzieje, ze Cie choć przebadają teraz
Także Ciebie też czeka rundka w policji czy prokuraturze na składanie wyjasnień
myślę, ze wiele też wyjasnia rozmowa z sympatii, gdzie mnie wystalczyłaś i zaczepiłaś od razu frazą "Stoi Ci"
ja sie czuje komfortowo w tej sytuacji...bez problemu i z przyjemnościa pójde złożyc zeznania i z ogromną ochotą obnaże Twoje zaburzenie psychiczne.... ba stanowi to jakies urozmaicenie w moim zyciu, ponadto mam o czym pisać na blogu
ja tamte wszystkie dokumenty z Rybnika mam - więc myślę, ze one naświetlą obraz twojej osoby.... mam nadzieje, ze Cie choć przebadają teraz
-
Suodka, przepraszam że się wtrącę, w Twoje tłuste życie xD, ale mam pytanie, czy nie myślałaś o wzięciu udziału w serialu Policjanci i Policjantki? mogła byś tam zagrać ofiare stalkingu, ofiare internetu, opowiedziała byś o tym jak trolle niszczO twoje tłuste życie, pokazała byś czarno na białym swoją bladą historie, w dodatku mogła byś pokazać jak zażywasz clonozepam z rana. ( ͡º ͜ʖ͡º)zakkpoz pisze: ↑pt paź 16, 2020 1:38 amI możecie bawić sie w niszczenie ludzi w życiu realnym jak Pani wiecznachcica której cipka i cycki są do dziś jak grzebie sobie w majteczkach.Karma wraca a internet nie zapomina.Bawcie sie.A ta mściwa osoba też sie będzie tlumaczyć to zapewniam razem ze swoimi chłopakami knującymi.Ile można wytrzymać nekania realnego,wydzwaniania na polecenie włascicielki forum wieczna chcica,mrauuu itd.Nie pozdrawiam
Myślę że Policjanci iPolicjantki rozwiązały by Twój problem w jednym odcinku, no i henia byś zamknęła na 25lat w kryminale, a Twoje tłuste włosy nabrały by blasku w mgnieniu oka! ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pomyśl o tym.
-
hhehehe... suodka czy jaki se tam przydomek wybrałaś. jak to możliwe że chce Ci się składać zawiadomienia na Policji o takie sprawy? xD
Przecież dzielnicowy sam z siebie beke ciśnie z kolegami na zapleczu.... jprdl (ʘ‿ʘ).
To serio ciekawe xD
Przecież składając donos na kogoś, to trzeba w tym przypadku powiedzieć.... że spotkałaś "stalkera" na takiej stronie, gdzie panie pokazują psiochy, a panowie kutaski.... A Ty tłuste włosy, tak dla odmiany (ʘ‿ʘ).
Serio nie wstyd Ci.... takie rzeczy mówić nawet temu dzielnicowemu? LoL. ChapeuBas
Przecież dzielnicowy sam z siebie beke ciśnie z kolegami na zapleczu.... jprdl (ʘ‿ʘ).
To serio ciekawe xD
Przecież składając donos na kogoś, to trzeba w tym przypadku powiedzieć.... że spotkałaś "stalkera" na takiej stronie, gdzie panie pokazują psiochy, a panowie kutaski.... A Ty tłuste włosy, tak dla odmiany (ʘ‿ʘ).
Serio nie wstyd Ci.... takie rzeczy mówić nawet temu dzielnicowemu? LoL. ChapeuBas