Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Alcesta

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Dj_Dobry_Pasterz

Re: Alcesta

Post autor: Dj_Dobry_Pasterz » pt wrz 18, 2020 2:50 pm

Czasami nieśmiały.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » pt wrz 18, 2020 2:58 pm

Bohaterka tematu właśnie nadaje: https://showup.tv/Alcesta
Jeesssuuuuu... jakaż ona piękna!

Obrazek

Slodkosci

Post autor: Slodkosci » pt wrz 18, 2020 3:28 pm

LandLord pisze:
pt wrz 18, 2020 2:28 pm
[quote=Slodkosci post_id=33310 time=1600431188 user_id=35728
Dla twojego zdrowia psychicznego powinnaś albo zająć się czymś innym niż SU, albo przejść na jakiś inny serwis, może zagraniczny, gdzie te "zjeby" cię nie znajdą.
Idź w końcu do psychiatry kierownik_piwnicy bo nie mogę czytać tych bzdur. Nie masz życia poza su dlatego się wybielasz i jesteś psycholem a to wystarczący powód. Moje zdrowie psychiczne jest w świetnym stanie biorąc pod uwagę, że na co dzień spotykam zjebów twojego pokroju. Banuję was właśnie dla swojego zdrowia. Jesteś taką niedorajdą, że nawet oszukiwanie słabo ci idzie. To, że napisałam o jakiejś lasce, że nie podoba mi się z wyglądu bo ma jakieś mankamenty to nic w porównaniu do tego co wy robicie, jak oczerniacie niektóre dziewczyny, kłamliwe przegrywy z neta i jeszcze myślicie, że wam wolno a laskom nie bo na pewno robią to z zazdrości natomiast wasza opinia jest ok. Napisałeś, że ja uprzykrzam zycie komuś od kilku lat, na szczęście nie jestem tak zjebana jak ty. Wcześniej napisałeś, że niby jesteś tu od kilku miesięcy później, że kilka lat mnie obserwujesz weź się jebnij pedofilu w ten pusty baniak. Gubisz się w kłamstwach, uszczypliwe próbujesz obrażać tu laski i już ci się nicki mieszają bo tyle ich masz. Już nie czytam tych twoich wypocin i innym też nie polecam, tracicie cenne minuty życia, niewarto.
[/quote]

No Kicia, Zuch dziewczyna ! Dobrze, że wzięłaś sobie do serca moją radę - przynajmniej w tak ograniczonym zakresie. Zawsze coś.

Kierownika piwnicy nie znam (tylko z "widzenia" na forum), ale w sumie nick ma nieco spokrewniony z LandLordem... też związany nieruchomościami :)
Ale jak słowo honoru-pedała-pedofila - to nie ja. I wszyscy inni to też nie ja :)

PS. Jeszcze sprostowanie - ja tu jestem od lutego 2020 - nigdy wcześniej nie wchodziłem na SU ani na inne serwisy z kamerkami. O tym , że Kicia jest starą bywalczynią SU, o jej warzywnych pokazach z ogórkiem etc... przeczytałem tutaj od innych i chyba też coś widziałem w temacie na nieoficjalnym forum. Sam nigdy nie widziałem jak Kicia kisiła ogóra. Na jej "pokazy" zawędrowałem chyba tylko 2 razy i nie zagościłem tam dłużej niż parę minut. Jedynie z ciekawości, żeby zobaczyć tę słynną osobę z którą tutaj dyskutuję. O ile sobie dobrze przypominam, pierwszy raz "spotkaliśmy" się tutaj Kiciu, kiedy zjebałaś mnie od pedofili za pozytywną opinię o CuteLady, której napisałem, że ma tak zgrabne ciało, że nie jedna nastolatka mogłaby jej pozazdrościć. Wcześniej nie słyszałem o tobie, ani nie kojarzyłem cię z transmisji. Gdybyś wtedy nie dojebała się do mnie o tą pozytywną laurkę o CuteLady, to pewnie nadal bym cię nie rozpoznawał i nie kojarzył.
[/quote]

Widzę już zdążyłeś dodać dwa posty na dwóch swoich nickach Landlord i kiepski_dowcip. Siedzisz tu od lat psycholu, kłam dalej i tak nic ci to nie da. Po raz pierwszy odkryłam, że jesteś pedofilem jak napisałeś, że najatrakcyjniejsze są dziewczynki w wieku 13-16 lat późniejsze wypowiedzi roznież na temat wieku dziewczyn tylko to podwierdzały. Nie chcę mi się z tb pisać bo robi mi się niedobrze pedale. Podobno jak facet ma trudność w znalezieniu dorosłej kobiety to zaczyna interesować się dziećmi, może to być jedna z przyczyn pedofilii więc by się zgadzało. Jesteś nieudacznikiem więc nie dziwię się, że całe życie marzysz o nastolatce i nie umiesz jej wyrwać zwłaszcza, że w dzisiejszych czasach jest to banalnie proste i nawet przeciętniaki nie mają z tym problemu. Ty jesteś gorszy od przeciętniaka i jeszcze stroszysz piórka w internecie, że niby coś osiągnąłeś itp jak typowa pizda w świecie kozak w necie. Takiego kretyna dawno nie spotkałam. Kłamiesz jak najęty a i tak każdy wie, że jesteś zerem. Zaraz zaczniesz udawać bogatego biznesmena, który jest zajebisty ale ma takiego pecha, że żadna go nie chce. Jakbyś był choć ciut ponad normą to miałbyś nadmiar chętnych bo takich facetów jest mało. Za to takich jak ty zakłamanych pedałów, którzy udają kogoś innego w internecie jest mnóstwo. Pajac całe życie marzący o nastce, której nigdy nie umiał poderwać musi walić konia bo żadna laska go nie chce hahahaha.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » pt wrz 18, 2020 4:06 pm

Slodkosci pisze:
pt wrz 18, 2020 3:28 pm
Za to takich jak ty zakłamanych pedałów, którzy udają kogoś innego w internecie jest mnóstwo. Pajac całe życie marzący o nastce, której nigdy nie umiał poderwać musi walić konia bo żadna laska go nie chce hahahaha.
Otóż to!

Obrazek

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » pt wrz 18, 2020 6:49 pm

[quote=Slodkosci post_id=33323 time=1600435718 user_id=35728

[...] jesteś pedofilem [...] pedale [...] marzysz o nastolatce [...] takich jak ty zakłamanych pedałów w internecie jest mnóstwo

[/quote]

Powiedziała znawczyni tematu Kicia-Niunia wypinając odbyt do kamery pod nickiem _Lolitka_ (w duecie z pluszowym misiem) XD

Dziewczyna powinna dostać order uśmiechu od Wielkiego Brata.
Opanowała dwumyślenie lepiej od większości polityków.
XD

===============================================

A wracając do tematu wątku - Alcesta jest ZAJEBISTA !
Kto jeszcze nie widział, gorąco polecam.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » pt wrz 18, 2020 8:32 pm

LandLord pisze:
pt wrz 18, 2020 6:49 pm
Obrazek

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob wrz 19, 2020 12:39 am

kiepski_dowcip pisze:
pt wrz 18, 2020 8:32 pm
LandLord pisze:
pt wrz 18, 2020 6:49 pm
Obrazek
Nie aż tak zajebista....

Panowie, pamiętajmy, że mamy : No SIMP September

distractify.com/p/rules-for-no-simp-september

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » sob wrz 19, 2020 1:43 am

LandLord pisze:
sob wrz 19, 2020 12:39 am
Nie aż tak zajebista....
Aż tak może nie, ale coś w ten deseń...

Obrazek

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » sob wrz 19, 2020 1:56 am

kiepski_dowcip pisze:
sob wrz 19, 2020 1:43 am
Nie wiem jak Ty, ale ja jeszcze nigdy nie zakochałem się w obrazku z ekraniku, a szczególnie z ekraniku na którym panie są w celach zarobkowych.
To, że czasami napiszę, że "niemal zakochałem się" - jest jedynie taką formą ekspresji, wyrażającą podziw, gdy któraś z pań mnie tutaj miło zaskoczy a to ładną buzią, a to zgrabnym ciałem czy ponadprzeciętnym, jak na kobietę, poczuciem humoru.

Mam wrażenie, że tutaj jest sporo naiwnych chłopców liczących, że któraś z pań zostanie ich dziewczyną.

Ciekawe, czy kiedyś zdarzyło się coś takiego na SU ?

Tzn. żeby klient został na stałe partnerem życiowym żetoniary.
Szczerze wątpię, chociaż różne cuda czasami zdarzają się na świecie.
W totolotka też czasem wygrywa 6kę jeden na milion graczy.

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » sob wrz 19, 2020 2:39 am

LandLord pisze:
sob wrz 19, 2020 1:56 am
Nie wiem jak Ty, ale ja jeszcze nigdy nie zakochałem się w obrazku z ekraniku, a szczególnie z ekraniku na którym panie są w celach zarobkowych.
Kiedyś... a było to w zamierzchłej przeszłości, kiedy nie było jeszcze czatów z kamerkami tylko zwykłe i proste komunikatory do rozmów klikanych, spotkałem kogoś. Do dziś właściwie nie wiem z kim tak dobrze mi się pisało, ale trwało to dwa lata i kiedy się skończyło, uczyniło sporą pustkę w jestestwie moim. Trochę zetrwało, zanim wszystko powróciło do normy.

ODPOWIEDZ