Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

pomocy, mam taki komunikat: Twój dostęp do wiadomości został zablokowany za złamanie regulaminu

Opisz zauważone problemy techniczne.
asf89

Re: pomocy, mam taki komunikat: Twój dostęp do wiadomości został zablokowany za złamanie regulaminu

Post autor: asf89 » śr lip 29, 2020 9:58 pm

kia82 pisze:
śr lip 29, 2020 8:40 am
Cześć.
Mam taki komunikat: "Twój dostęp do wiadomości został zablokowany w skutek wykrycia spamu - administrator wkrótce zapozna się z Twoim przypadkiem".

Jest to bzdura, bo nigdzie nie spamowałem. W wiadomości prywatnej wysłałem jedynie link do mojej rozmówczyni, który był po prostu częścią rozmowy. Zgaduję, że zostało to błędnie potraktowane jako np. reklama.

Czy mogę coś z tym zrobić? Piszę od 3 dni na boki, sroki, ale oczywiście bez odzewu... Czy jest tu jakiś administrator?
Za wysyłanie linków w wiadomościach ogólnych i prywatnych ban jest z automatu, tylko w trakcie prywatnej transmisji możesz sobie trochę bardziej dowolnie przesyłać linki, ale jak przesadzisz to też możesz dostać bana albo niespodziewanego kicka z serwera. xD

SU przeważnie odpowiada na maile w ciągu 2-3dni, ale w regulaminie zastrzegają sobie, że mają 30dni na odpowiedź na twoje zgłoszenie, więc najlepiej po prostu napisać jednego maila i czekać, wysyłanie kolejnych raczej zwiększa szanse na to, że przesunę cię dalej w kolejce.

Na forum żaden mod, ani admin nie odpowie na twój problem, najszybszym sposobem rozwiązania problemu jest założenie nowego konta, jeśli zależy ci z jakiegoś powodu na obecnym, to musisz czekać.

ODPOWIEDZ