Wiadomo że każda udaje, lecz jedne udają mnie A inne bardziej,natomiast erotica to już takie mistrzostwo w udawaniu robi że szok:)
_Erotica_
Degustatorpiersi!Kochanie, powiedz mi szczerze,czy coś Cię uraziłam?Jeśli masz do mnie jakieś zastrzeżenia, możesz napisać do mnie osobiście.Jesteś na moim czacie każdego dnia, patrzysz, jak inni grają ze mną,a potem przychodzisz na forum i piszesz jaka jestem zła,to nie jest uczciwe dla mnie.Jeśli mnie nie lubisz i moje zachowanie i jak mówisz, że udaję-możesz po prostu przejść obok i zapomnieć o mnie jako o modelu,nie obrażę się,szczerze.Tak będzie lepiej.Nie psujmy sobie humoru.
-
Dla twojej świadomości to ja u ciebie nie jestem codziennie , a w dodatku nie pisze że jesteś zla kobieta tylko że mocno udajesz A to jest różnica_Erotica_ pisze: ↑pn cze 29, 2020 1:45 pmDegustatorpiersi!Kochanie, powiedz mi szczerze,czy coś Cię uraziłam?Jeśli masz do mnie jakieś zastrzeżenia, możesz napisać do mnie osobiście.Jesteś na moim czacie każdego dnia, patrzysz, jak inni grają ze mną,a potem przychodzisz na forum i piszesz jaka jestem zła,to nie jest uczciwe dla mnie.Jeśli mnie nie lubisz i moje zachowanie i jak mówisz, że udaję-możesz po prostu przejść obok i zapomnieć o mnie jako o modelu,nie obrażę się,szczerze.Tak będzie lepiej.Nie psujmy sobie humoru.
Jeszcze raz dla tych, którzy nie rozumieją-daję ludziom reakcję, która im się podoba i mnie to też podnieca!Jeśli ci się to nie podoba,to twoja sprawa, po prostu idź i nie patrz, jeśli uważasz, że to udawanie.Przykro mi, ale nie chcę już z tobą rozmawiać.Nigdy więcej nie przychodź do mnie na czat.Kiedy potrzebowałeś,spełniłam Twoją prośbę na priwe i zrobiłam ekskluzywnego Show, żebyś przyszedł tu na forum i podlewał.To dlatego, że tacy jak ty są modelami i nie ufają innym mężczyznom!Bardzo mi przykro, że jestem rozczarowana i poparzona.