Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

ZdrowoZboczeni to złodzieje

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Obserwator00

ZdrowoZboczeni to złodzieje

Post autor: Obserwator00 » ndz lut 09, 2020 9:37 pm

Przed chwilą ustawili grupowa na 21:34, mieli dawać bilety za 80 żetonów napiwku kilka osób rzuciło napiwek w tym ja i nie podarowali biletów.

_YeYeYe_

Post autor: _YeYeYe_ » sob lut 15, 2020 2:03 am

kierownik_piwnicy pisze:
pt lut 14, 2020 11:39 pm
Obserwator00 pisze:
ndz lut 09, 2020 9:37 pm
Przed chwilą ustawili grupowa na 21:34, mieli dawać bilety za 80 żetonów napiwku kilka osób rzuciło napiwek w tym ja i nie podarowali biletów.
Klasyczny już numer oszustów na su, obiecują tańsze bilety dla tych co dadzą od razu napiwki a potem znikają nie dając biletów albo
robią grupową tylko dla tych którzy normalnie kupili bilety.
Całe oszustwo bazuje na tym, że napiwki podarowane na ogólnym kiedy nie ma ustawionego celu moderacja
traktuje jako wolne datki i nie wnika w słowne obietnice transmitujących.
Jedyne co traktuje moderacja jako powód do zwrotu napiwków danych na ogólnym to niezrealizowanie przez transmitujących
zgodnie z opisem celu na który zostały dane żetony.
Co bardzie bezczelni oszuści obiecują na transmisji bilety na grupową każdemu kto da napiwki a później wyłączają transmisję
nie robiąc w ogóle grupowej, showup automatycznie zwraca jedynie normalnie kupione bilety a napiwki z transmisji to zysk
oszusta.
Dostałeś walentynke od przyjaciół z foro? A nie, zapomniałem, jesteś na banicji. :lol:

_YeYeYe_

Post autor: _YeYeYe_ » śr lut 19, 2020 12:34 am

kierownik_piwnicy pisze:
wt lut 18, 2020 10:10 pm
_YeYeYe_ pisze:
sob lut 15, 2020 2:03 am
kierownik_piwnicy pisze:
pt lut 14, 2020 11:39 pm

Klasyczny już numer oszustów na su, obiecują tańsze bilety dla tych co dadzą od razu napiwki a potem znikają nie dając biletów albo
robią grupową tylko dla tych którzy normalnie kupili bilety.
Całe oszustwo bazuje na tym, że napiwki podarowane na ogólnym kiedy nie ma ustawionego celu moderacja
traktuje jako wolne datki i nie wnika w słowne obietnice transmitujących.
Jedyne co traktuje moderacja jako powód do zwrotu napiwków danych na ogólnym to niezrealizowanie przez transmitujących
zgodnie z opisem celu na który zostały dane żetony.
Co bardzie bezczelni oszuści obiecują na transmisji bilety na grupową każdemu kto da napiwki a później wyłączają transmisję
nie robiąc w ogóle grupowej, showup automatycznie zwraca jedynie normalnie kupione bilety a napiwki z transmisji to zysk
oszusta.
Dostałeś walentynke od przyjaciół z foro? A nie, zapomniałem, jesteś na banicji. :lol:
Może ty masz tak nudne smutne i samotne życie, że randomków z neta bierzesz sobie za przyjaciół?
Jaki trigger :lol:
To ty chciałeś bronić ich własną piersią a teraz jak to już zauważyła moja krUlowa Kinia wylewasz żale i jedziesz po nich. Zero honoru. Kupiłem ci na walentynki wielki łańcuch, jest z tombaku, to przecież ci nie przeszkadza. Chciałem też robić u ciebie za sprzątaczkę i zostać twoim prywatnym stalkerem. Jest tak jak napisałeś, mam nudne i samotne życie i potrzebuję cie, ty moja alfo i omego. Foro cie potrzebuje. Ruger pozwoli nawet na rimming za friko.

ODPOWIEDZ