PAMELA
-
Gdyby nie lubiła, to by nie robiła
-
Lubi w dupkę ale nie lubi ramenu więc odpada, to nie jest kobieta dla mnie
-
Jakby ją szejk z Dubaju zaprosił za odpowiednią sumkę, to polubiłaby poop food nawetarial_heartame pisze: ↑pn sty 27, 2020 2:19 pmLubi w dupkę ale nie lubi ramenu więc odpada, to nie jest kobieta dla mnie

Cześć wszystkim! Widzę, że wyszło zamieszanie związane z moja współpraca z Bunny_Marthy. Chce to wyjaśnić. Proszę nie snuć historii i podejrzeń o tym, ze mnie oszukała, bo tak nie było, widziałam ile żetonów nam wpadło i po samej transmisji od razu podzieliłyśmy się 50/50.. Druga rzecz, myśle ze każdy sam powinien wysłuchać co Bunny ma do zaoferowania i podjąć decyzje. Ja tylko nie potrzebnie nakreśliłam jaka ja dostałam, nie potrzebnie. Bo teraz jest wielka nagonka na Bunny, a mi się z nią dobrze pracowało i mnie NIE OSZUKAŁA.
Oficjalnie przepraszam Bunny_Marthy, za to ze powiedziałam jakie warunki mi zaproponowała, nie powinnam, bo to jednak powinno zostać między nami, teraz to rozumiem. Pracowało mi się z Tobą dobrze, miło spędziłam czas, nie czuje się oszukana ani wykorzystana, szkoda ze teraz wyszedł taki kwas z tego, bo ja nie chciałam nikogo obrazić ani odradzić współpracy. Moja indywidualna sprawa, ze warunki dłużej współpracy mi się nie spodobały, może innej dziewczynie by odpowiadały.
Jak macie jakieś pytania to proszę śmiało.
Oficjalnie przepraszam Bunny_Marthy, za to ze powiedziałam jakie warunki mi zaproponowała, nie powinnam, bo to jednak powinno zostać między nami, teraz to rozumiem. Pracowało mi się z Tobą dobrze, miło spędziłam czas, nie czuje się oszukana ani wykorzystana, szkoda ze teraz wyszedł taki kwas z tego, bo ja nie chciałam nikogo obrazić ani odradzić współpracy. Moja indywidualna sprawa, ze warunki dłużej współpracy mi się nie spodobały, może innej dziewczynie by odpowiadały.
Wszystko fajnie ale ta Bunny do Ciebie Pamela jakoś nie pasuje. Masz swój charakter i temperament, więc powinnaś wybierać ostrzejsze laski, a ta Marthy, nie ubliżając jej, to takie trochę ciepłe kluchy, która zachowuje się jak dziewica z Orleanu, córeczka tatusia i jest dla Ciebie za delikatnaPAMELA pisze: ↑wt sty 28, 2020 1:06 pmCześć wszystkim! Widzę, że wyszło zamieszanie związane z moja współpraca z Bunny_Marthy. Chce to wyjaśnić. Proszę nie snuć historii i podejrzeń o tym, ze mnie oszukała, bo tak nie było, widziałam ile żetonów nam wpadło i po samej transmisji od razu podzieliłyśmy się 50/50.. Druga rzecz, myśle ze każdy sam powinien wysłuchać co Bunny ma do zaoferowania i podjąć decyzje. Ja tylko nie potrzebnie nakreśliłam jaka ja dostałam, nie potrzebnie. Bo teraz jest wielka nagonka na Bunny, a mi się z nią dobrze pracowało i mnie NIE OSZUKAŁA.

-
Eee gadasz, jaka tam Dziewica Orleańska, jak się przyssała do pipki Pameli to było gorąco jak 30 maja 1431 roku 

Dokladnie tak bo ma na pewno uwarunkowania psychiczne do takich ceregieli.Jak to śpiewają dzieczyny lubią brąz hehe i boooooo dziewczyny lubią w brąz i cały Ankos o tym wie hehe .Prawda to Pamela?Nowy_Barmanos_69_ pisze: ↑pn sty 27, 2020 10:45 pmJakby ją szejk z Dubaju zaprosił za odpowiednią sumkę, to polubiłaby poop food nawetarial_heartame pisze: ↑pn sty 27, 2020 2:19 pmLubi w dupkę ale nie lubi ramenu więc odpada, to nie jest kobieta dla mnie![]()

To ona jest ze wsi?El_Czapka pisze: ↑pt sty 31, 2020 8:56 amDokladnie tak bo ma na pewno uwarunkowania psychiczne do takich ceregieli.Jak to śpiewają dzieczyny lubią brąz hehe i boooooo dziewczyny lubią w brąz i cały Ankos o tym wie hehe .Prawda to Pamela?Nowy_Barmanos_69_ pisze: ↑pn sty 27, 2020 10:45 pmJakby ją szejk z Dubaju zaprosił za odpowiednią sumkę, to polubiłaby poop food nawetarial_heartame pisze: ↑pn sty 27, 2020 2:19 pmLubi w dupkę ale nie lubi ramenu więc odpada, to nie jest kobieta dla mnie![]()
Nie wstydź się przecież to przystojniaki
Jak su zmienia czlowieka.Z szarej myszki mieszkajacej na wsi zrobila z siebie wielkomiejską camwhore.Podziwiam.