Bogini_kaa wróć :)
-
Ta cała NI_KOL to niezłe ziółko najpierw spotkała sie z Bogini a potem podawała ludzia jej adres i jej partnera aby ludzie z ich okolic robili im pod górę, uważajcie na ta laske to wyrafinowana kłamczucha.Nawet teraz widać ze spokoju im nie chce dać bo zazdrość dupe sciska.Nie wieżę w ani jedno słowo że jej partner kogoś pobił. Bana dostali za kontakt a nie za pobicie jak to wszedzie wypisuje ta cała NI_KOL. Siedzi i z lewych kont pisze sama z sobą , chora laska .Mam nadzieje że to ona dostanie bana niebawem na stałe. Nie bede się tutaj rozpisywać z nią bo to nie ten sam poziom wiec napisze tylko raz. Kłamstwa kłamstwa jeszcze raz kłamstwa a to tylko za to że Bogini jest poprostu piękna i żal dupe sciska! Zebrało sie kilka takich jak ta cała NI_KOL i sie zgadały na konkurencje tak to wygląda. Mam nadzieje że to wszystko odwróci sie w drugą strone!
NI_KOL TY JAKAS CHORA JESTEŚ, KARMA CI PISZE ŻE ZABLOKOWALI JĄ KONTAKT ALE TY TO CHYBA PRAWDZIWA BLONDYNKA JESTES I CZYTAĆ NIE UMIESZ. PAMIETAM JAK WAS BOGINI I JEJ FACET WYJASNILI NA OGÓLNYM JAK DANE WYWALALIŚCIE, CZEMU O TYM NIE NAPISZESZ TYLKO JAKIES DEBILIZMY LUDZIĄ WPYCHASZ. JAK BY KTOŚ MOJ ADRES PODAŁ JA ODRAZU BYM NA POLICJE POSZEDŁ BO W POLSCE JEST TO KARANE.CIEBIE JUŻ TU LUDZIE ROZSZYFROWALI, SPADAJ TY LEPIEJ NA TĄ SWOJĄ SŁOWACJE NADAWAĆ I SIE OD NASZYCH DZIEWCZYN W POLSCE ODWAL. ZA NIEDŁUGO ZA KILKA ŻETONÓW NOGE SOBIE WŁOŻYSZ W CIPE BO REKA JUZ ZA MAŁO. TEZ NIE WIERZE W TE KLAMSTWA I NAGONKE NA BOGINI I JEJ MENA , SCIAMA , ODRAZU MI TO SMIERDZIAŁO SPISKIEM. A I JESZCZE JEDNO JAKOŚ PRZED TYM JAK Z BOGINĄ ZROBIŁAŚ TRANSMISJE TO NIKT CIE NIE ZNAŁ TAKA BIEDNA SIEDZIAŁAŚ NA SAMYM DOLE , POTEM PRZY TYCH LUDZIACH SIE WYBIŁAŚ A TERAZ ZNOWU NA DNIE. DOBRA JESTEŚ MANIPULANTKA WIDAĆ PO CYFERCE PRZY POSTACH ŻE CAŁE DNIE SIEDZISZ TYLKO NA FORACH ZAMIAST Z RODZINĄ.

NO NIESTETY POMYŁKA TO NIE PHANTOMAS ALE ZA TO WIDAĆ JAKA JESTEŚ I SAMA SIĘ PODPISAŁAŚ ŻE MAM RACJE ! USŁYSZAŁAŚ PRAWDE I NIE MASZ ODPOWIEDZI TO PISZESZESZ O DZIECIACH I PRYWATNYM ŻYCIU INNYCH NAPEWNO PRZEKRĘCAJĄC JESZCZE WSZYSTKO, PIĘKNIE ! NAJLEPIEJ JAK LUDZIE PISZĄ PRAWDE TO ODRAZU NA FACETA BOGINKI ZWALAĆ HAHAHA ALE ŻENADA PUSTA LALO. PRAWDA W OCZY KOLE
SZKODA NA CIEBIE MOJEGO CENNEGO CZASU , PISZ CO CHESZ LUDZIE I TAK SWOJE WIEDZĄ
PA

Ostatnio zmieniony sob lis 30, 2019 6:28 pm przez TadekDg, łącznie zmieniany 3 razy.