Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Devil0255

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Awatar użytkownika
vulture

Re: Devil0255

Post autor: vulture » sob paź 12, 2019 2:25 pm

Devil0255 pisze:
sob paź 12, 2019 2:18 pm
vulture pisze:
sob paź 12, 2019 2:07 pm
Uprasza się o nie dyskutowanie z Kicią...
Ona w końcu się zamknie...
Podyskutuje jeszcze sama ze sobą i uspokoi się...
Przepraszam dla mnie temat jest zamknięty, po prostu w ciągu całego życia nikt na mnie tyle gówna nie wylal. Zawsze mówię o kimś dobrze albo wcale jestem mega zaskoczona że ktoś mnie tak nienawidzi i mówi że wyglądam na 50 lat,musiałam do tego się odnieść. Zrobiło mi się w Chuj przykro, bo nikomu chleba nie zabieram, nie kradne, nie siedzę też 24/7 bo pracuje w "normalnej" pracy. Ale to jak rzucanie grochem o ścianę, powiedz słowo to rzuci w ciebie jeszcze 5 kamieni. Więc dla własnej równowagi psychicznej wolę nie odpowiadać więcej i nie czytać tego. Dziękuję za temat miałeś dobre informacje ale wiedziałam że skończy się w ten sposób widząc posty i Natalce na przykład która bardzo lubię i jest dla mnie kobieta idealną. Ale skoro tyle jadu w nią poleciało to wiedziałam że we mnie poleci potrójna porcja. Dziękuję wszystkim za miłe słowa i za te nie mile, to daje mi kopa do działania. Buzka
Kogo jak kogo, ale słowami Pani zaburzonej nie ma co się przejmować...
Kicie najlepiej jest ignorować, wtedy się zamyka i idzie smarkać na swojej transmisji...
Spodziewałem się, że Niunia coś napisze, ale tego, że aż tak popłynie to już nie...
Miałem dobre intencje zakładając temat...
Przepraszam i życzę miłego, owocnego dnia...

BlowJobQueen

Post autor: BlowJobQueen » sob paź 12, 2019 2:40 pm

Przykro się czyta jak kobieta kobiecie mówi takie rzeczy, szczególnie, ze Devilka jest zawsze dla wszystkich przemiła. Każdy może wyrazić swoje zdanie ale po co... Jeśli komus się podoba, niech ogląda, jeśli nie, to idziesz oglądać inne dziewczyny.... Pisz zle jeśli ktoś cię oszuka, zrobi swinstwo itp. A jeśli sama chcesz sobie pomóc wylewajac jad na innych to zaufaj mi, będzie Ci tylko gorzej.

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » sob paź 12, 2019 3:11 pm

Casual69 pisze:
sob paź 12, 2019 3:02 pm
Nie jestem facetem żeby kłamać i słodzić bo nie ma z kim pogadać a jedyny kontakt z kobietami to na showupie.
Ja nie jestem Tobą, żeby wylewać swoje żale na forum...
Zawsze piszę to co myślę i nigdy nie "słodzę" bez powodu...
Twój jedyny kontakt z ludźmi to rodzice za ścianą i SU...
Przykre...
Nie znasz tak dobrze życia, na pewno nie tak dobrze jak Ci się wydaje...
Każdy ma prawo do swojego zdania, ale nie każdy (czytaj Ty) powinien wygłaszać je na forum publicznym...
Najlepiej Cię ignorować i tak też zrobię...
Życzę Ci ogarnięcia się i tego co masz w głowie...

Degustatorpiersi

Post autor: Degustatorpiersi » sob paź 12, 2019 3:38 pm

Devil to mega sympatyczna i zjawiskowa kobieta i proszę się od niej delikatnie mówiąc odpier...., jeżeli komuś się coś nie podoba to wcale nie musi wchodzić do niej na kam i później pisać obraźliwych rzeczy. Może i ma troszkę więcej ciała,ale jak to się mówi kochanego ciała nigdy za wiele 😁. Pozdrawiam cieplo

robertxxx

Post autor: robertxxx » sob paź 12, 2019 9:10 pm

Casual69 pisze:
sob paź 12, 2019 2:38 pm
W przeciwieństwie do nieatrakcyjnych facetów, którym zależy żeby mogli zwalić do kogokolwiek bo nie maja powodzenia u realnych kobiet, nie muszę kłamać, że coś mi się podoba.
nikt nie każe Ci kłamać, ale napisanie opinii to nie jest to samo co obrażanie, a Ty jednak robisz to drugie

Ja np do niej nie zaglądam, wszedłem sprawdziłem, nie mój typ i nie wchodze, a tym bardziej nawet bym nie pomyślał zeby pisać takie "opinie"

Bochus

Post autor: Bochus » sob lis 02, 2019 1:01 am

"Baza virusów została zaktualizowana"

Bardzo przyjemnie STOP czuję się STOP
na transmijach STOP u diabołka

Ps: w chuj !!!

Dziękuję za uwagę ♡ Bochus

Devil0255

Post autor: Devil0255 » sob lis 02, 2019 1:21 am

Bochus pisze:
sob lis 02, 2019 1:01 am
"Baza virusów została zaktualizowana"

Bardzo przyjemnie STOP czuję się STOP
na transmijach STOP u diabołka

Ps: w chuj !!!

Dziękuję za uwagę ♡ Bochus
Oj śmieszku Ty :D cieszę się że są tu osoby którzy lubią mnie oglądać (choć troszkę), dziękuję bardzo :*

Degustatorpiersi

Post autor: Degustatorpiersi » sob lis 02, 2019 7:15 am

cieszę się że są tu osoby którzy lubią mnie oglądać (choć troszkę), dziękuję bardzo :*

Nie którzy troszkę A nie którzy bardzo Ale to bardzo mocno :*

ODPOWIEDZ