Kogo jak kogo, ale słowami Pani zaburzonej nie ma co się przejmować...Devil0255 pisze: ↑sob paź 12, 2019 2:18 pmPrzepraszam dla mnie temat jest zamknięty, po prostu w ciągu całego życia nikt na mnie tyle gówna nie wylal. Zawsze mówię o kimś dobrze albo wcale jestem mega zaskoczona że ktoś mnie tak nienawidzi i mówi że wyglądam na 50 lat,musiałam do tego się odnieść. Zrobiło mi się w Chuj przykro, bo nikomu chleba nie zabieram, nie kradne, nie siedzę też 24/7 bo pracuje w "normalnej" pracy. Ale to jak rzucanie grochem o ścianę, powiedz słowo to rzuci w ciebie jeszcze 5 kamieni. Więc dla własnej równowagi psychicznej wolę nie odpowiadać więcej i nie czytać tego. Dziękuję za temat miałeś dobre informacje ale wiedziałam że skończy się w ten sposób widząc posty i Natalce na przykład która bardzo lubię i jest dla mnie kobieta idealną. Ale skoro tyle jadu w nią poleciało to wiedziałam że we mnie poleci potrójna porcja. Dziękuję wszystkim za miłe słowa i za te nie mile, to daje mi kopa do działania. Buzka
Kicie najlepiej jest ignorować, wtedy się zamyka i idzie smarkać na swojej transmisji...
Spodziewałem się, że Niunia coś napisze, ale tego, że aż tak popłynie to już nie...
Miałem dobre intencje zakładając temat...
Przepraszam i życzę miłego, owocnego dnia...