Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

cindirella

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
vulture

Re: cindirella

Post autor: vulture » pt paź 11, 2019 8:06 pm

Casual69 pisze:
pt paź 11, 2019 8:02 pm
Ty jesteś zależny od widzów bo jak ktoś nie rzuci żetonów to nic nie zobaczysz a ja traktuję to jak zabawę i decyduje co robię i kiedy a ty jesteś zależny od woli transmitujących i tego czy coś pokażą.
Dziś mówiłaś, że SU to Twoja praca...
Teraz piszesz, że zabawa...
Gubisz się w zeznaniach Niunia...
A co do mojej osoby i moich zależności...
Kolejne pudło...
Niestety z Tobą nie da się dyskutować, więc na tym zakończę...
Szkoda czasu na jałowe dyskusje...
Jeszcze raz pozdrawiam i życzę wysokich zarobków...

Casual69

Post autor: Casual69 » pt paź 11, 2019 8:12 pm

To był żart a ty przesiadujesz na moich transmisjach jak idiota.

_yretsym_si_eman_ym

Post autor: _yretsym_si_eman_ym » czw paź 24, 2019 4:33 pm

sweetandhorny pisze:
czw paź 10, 2019 1:08 pm
_yretsym_si_eman_ym pisze:
śr paź 09, 2019 1:52 pm
Ja nie zarabiam na su to po co mam wrzucać?Kto ma mnie weryfikować i po co? skoro nie mam jak kogoś oszukać.Przeczytaj moje posty w temacie twarze dziewczyn na su i tam sie wszytkiego dowiesz.Jako pracodawca powinniśmy tego wymagać.A od ścigania chorych ludzi jest policja.Prewencyjnie nie pokazują swoich danych.Dobre sobie hehe Tym dajemy im zielone światło do robienia nas w ciula jak horny.A że maja takie charakterki a nie inne to szybko z tego korzystają jak czują, że mają baranów przed sobą.

Że co? jako pracodawca? :lol: posłuchaj człowieku raz ,a konkretnie , ty jesteś nikim na su, bo to wy wchodzicie na transmisje do dziewczyn i tam prosicie jak psy o pokaz, a one ewntualnie mogą,a nie muszą isc z wami na priv. One ustalają zasady, i jak będą miały ochotę to cie mogą wywalić/zbanowac ze swojej transmisji.. i wtedy co zrobisz komu pójdziejsz sie poskarżyć? kierownikowi su? haha, ewentualnie mozecie błagac o odblokowanie. Dlaczego u facetów nie ma tylu ludzi co u dziewczyn? bo to wy ich potrzebujecie, nie one was.

Reasumując... to camgirl ma tu władze i moze robić i pokazywać to na co ma aktualnie ochote. A jak ci się nie podoba to idż na zagraniczne portale jak tak ci tu źle.
Właśnie udowodniłaś nam Wszystkim, tą ostatnią akcją z Piwoo i jego klapsiarzami ,że masz w zupełności rację haha .To wy ustalacie zasady i macie władzę nad nami , co było widać po wysypie czerwonych dupek na awatarach i prośbach o zlanie tyłkahaha To my Was potrzebujemy ale Wy naszego zetona już nie haha Tanczycie jak wam zagramy moneciary -wszystko w temacie

xxOszuscixx

Post autor: xxOszuscixx » czw paź 24, 2019 7:37 pm

Tak mają władzę bo mogą robić co chcą a ty co najwyzej mozesz zglosi, że dałeś za coś a tego nie wykonano ale nadal to ich decyzja. To nie są niewolnicy na niczyje rozkazy chyba, że mają ochotę być uległe ale to ich wybór.

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » czw paź 24, 2019 11:29 pm

xxOszuscixx pisze:
czw paź 24, 2019 7:37 pm
Tak mają władzę bo mogą robić co chcą a ty co najwyzej mozesz zglosi, że dałeś za coś a tego nie wykonano ale nadal to ich decyzja. To nie są niewolnicy na niczyje rozkazy chyba, że mają ochotę być uległe ale to ich wybór.
Kicia, a jaki jest Twój wybór...?

_yretsym_si_eman_ym

Post autor: _yretsym_si_eman_ym » sob paź 26, 2019 11:36 pm

xxOszuscixx pisze:
czw paź 24, 2019 7:37 pm
Wlasnie bylo widac ze robily co chca.Niektore nawet zagraniczne wyjazdy odwolaly dla Piwoo bo tak chcialy hahah Sine dupy tez chcialy.miec same z siebie haha bo codziennie maja to w celach i im sie to marzy hahaha

cichy_podgladacz

Post autor: cichy_podgladacz » ndz paź 27, 2019 12:18 pm

Niestety Rafatus na zawsze w mej pamieci...

shape89

Post autor: shape89 » pn paź 28, 2019 2:57 pm

cichy_podgladacz pisze:
ndz paź 27, 2019 12:18 pm
Niestety Rafatus na zawsze w mej pamieci...

W tym temacie dała dupy niestety po całości :!:

robertxxx

Post autor: robertxxx » pn paź 28, 2019 6:08 pm

shape89 pisze:
pn paź 28, 2019 2:57 pm
W tym temacie dała dupy niestety po całości :!:
ostatnio wystąpiła w filmie, to raczej juz tylko w tym widzi swoją "kariere", także rafatus był pewnie tylko do podbicia oglądalności ;)

Vicente

Post autor: Vicente » wt paź 29, 2019 9:47 am

Miła dziewczyna

ODPOWIEDZ