Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Czy wirtualna znajomość jest jeszcze możliwa? Przekonaj się!

Nie bądź anonimowy. Przywitaj się z innymi użytkownikami.
ODPOWIEDZ
piotrczarnapantera

Czy wirtualna znajomość jest jeszcze możliwa? Przekonaj się!

Post autor: piotrczarnapantera » czw cze 13, 2019 12:47 pm

Szanowni Państwo,

(możecie mówić mi Piotr, choć nie tak mam na imię, za to naprawdę mam 32 lata)

Witam się z Państwem serdecznie w miejscu, które przesiąknięte jest seksem, nagością i dzikimi żądzami. W miejscu, które utożsamiane jest z doraźną przyjemnością i szybkim zarobkiem.

Wierzę, że to miejsce nie jest do końca tak złe, tak jednowymiarowe, jak mogło by wynikać z powyższego opisu. Zdarzyło mi się bowiem poznać tu w przeszłości kobiety, które miały więcej do powiedzenia, niż do pokazania. Zdarzyło mi się poznać również takie, które miały wiele do powiedzenia, a łączyła je wspólna cecha - nie chciały pokazać nic.

Popadanie ze skrajności w skrajność uważam za niezdrowe, w związku z czym moje poszukiwania dotyczą dam, które zainteresowane są GŁÓWNIE korespondencją w wolnym czasie. Nie ukrywam, że męska natura ma w zwyczaju popychać tego rodzaju korespondencję w nieznane otchłanie tematyki erotycznej, w związku z czym już teraz przyznaję otwarcie, że tego samego oczekuję od rozmówczyni - otwartości na tematy seksualne.

Wartością dodaną takie relacji może być prywatne wirtualne spotkanie, jednak nie sądzę, aby doszło do tego w szybkim czasie - interesuje mnie raczej bliższe poznanie się i zawiązanie wirtualnej relacji, niż szybkie przejście do wirtualnego roznegliżowania naszej fizyczności.

Zaznaczam przy tym, że nie przewiduję możliwości spotkania się w świecie realnym, a dodatkowo, ceniąc sobie dyskrecję, nie przewiduję możliwości poznania nawzajem swoich realnych danych osobowych.

Disclaimer dla niezdecydowanych: posiadam rzeczywistą partnerkę i oczekuję, że to zaakceptujesz (tak jak ja zaakceptuję to, że posiadasz ewentualnego partnera życiowego). Tę kwestię uważam za sprawę natury osobistej i oczekuję, że tematyka ta pozostanie poza spektrum znajomości.

Jeśli więc postrzegasz tę propozycję jako interesującą lub masz pytania, które chciałabyś mi zadać aby rozwiać wątpliwości, skorzytaj z prywatnej wiadomości. Jeśli forum takiej możliwości nie przewiduje, proszę o wiadomość prywatną na portalu SU (mój nick - piotrczarnapantera).

PS. Żetony za wysłane wiadomości zwracam na bieżąco, więc ryzykujesz co najwyżej utratę wolnego czasu. W myśl zasady, że reklamować trzeba tylko ten produkt, który się nie sprzedaje, NIE ZACHĘCAM DO KONTAKTU. :)

ODPOWIEDZ