Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
- Partner
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Witam ponownie,
Wszystkie przelewy zostały wysłane, środki powinny dotrzeć na konto najpóźniej jutro.
Pozdrawiamy,
PayRedeem Support
---
Hello again,
All transfer have been sent out, and the funds should reach your accounts no later than tomorrow.
Take care,
PayRedeem Support
Wszystkie przelewy zostały wysłane, środki powinny dotrzeć na konto najpóźniej jutro.
Pozdrawiamy,
PayRedeem Support
---
Hello again,
All transfer have been sent out, and the funds should reach your accounts no later than tomorrow.
Take care,
PayRedeem Support
-
Witam. Mam problem su mi zleciło 1 przelew na payreedem jak teraz zlecic te pieniążki na konto bankowe? nie mam jakiejś e karty numer konta mam dodany,ale wypłaty nie są odblokowane co trzeba zrobić?
-
Payredeem dzisiaj będziecie robić przelewy na konto? Pozdrawiam.
Edit: 16:50 PR puścił przelew
-
- Partner
Witam, prosimy o zapoznanie się z treścią na naszym help page: https://help.payredeem.com/pl/support/home Tam jest dokładnie opisane jak odblokować wypłaty i zweryfikować się po naszej stronie. Pozdrawiam.wszystkowiem pisze: ↑czw lis 16, 2023 6:16 pmWitam. Mam problem su mi zleciło 1 przelew na payreedem jak teraz zlecic te pieniążki na konto bankowe? nie mam jakiejś e karty numer konta mam dodany,ale wypłaty nie są odblokowane co trzeba zrobić?
The PayRedeem Team
-
- Partner
Tak, przepraszam za brak odpowiedzi, teraz przelewy już będą wychodzić regularnie. Pozdrawiamy.LittleStar342 pisze: ↑pt lis 17, 2023 4:08 pmPayredeem dzisiaj będziecie robić przelewy na konto? Pozdrawiam.
The PayRedeem Team
-
- Partner
Unfortunately we do not have any updates on this matter. There are a few people left with pending SWIFT transfers which we are holding still. We recommend setting up a PL account if possible.
Best,
The PayRedeem Team
-
Payredeem jako że jedynie od was możemy liczyć na jakąś normalną odpowiedź, powiedzcie proszę czy wszystko w porządku na linii PR- Su? Obecnie dziewczyny mają wypłacane przelewy sprzed 7 dni, a reszta czeka. Martwimy się że zostaniemy na święta z ręką w nocniku, bo Su potrafi z dnia na dzień zablokować panel wypłat. Nie dając nam tym samym możliwości przygotować się na brak przelewów.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
- Partner
WItam. Na dany moment nic się nie zmieniło więc opóźnienie wynika z innych przyczyn. Jeżeli odnotuje jakieś zmiany, to dam znać tu na forum. Pozdrawiam.LittleStar342 pisze: ↑śr lis 29, 2023 6:15 amPayredeem jako że jedynie od was możemy liczyć na jakąś normalną odpowiedź, powiedzcie proszę czy wszystko w porządku na linii PR- Su? Obecnie dziewczyny mają wypłacane przelewy sprzed 7 dni, a reszta czeka. Martwimy się że zostaniemy na święta z ręką w nocniku, bo Su potrafi z dnia na dzień zablokować panel wypłat. Nie dając nam tym samym możliwości przygotować się na brak przelewów.
The PayRedeem Team
-
Pięknie dziękujemy 🥰PayRedeem_Support pisze: ↑śr lis 29, 2023 1:47 pmWItam. Na dany moment nic się nie zmieniło więc opóźnienie wynika z innych przyczyn. Jeżeli odnotuje jakieś zmiany, to dam znać tu na forum. Pozdrawiam.LittleStar342 pisze: ↑śr lis 29, 2023 6:15 amPayredeem jako że jedynie od was możemy liczyć na jakąś normalną odpowiedź, powiedzcie proszę czy wszystko w porządku na linii PR- Su? Obecnie dziewczyny mają wypłacane przelewy sprzed 7 dni, a reszta czeka. Martwimy się że zostaniemy na święta z ręką w nocniku, bo Su potrafi z dnia na dzień zablokować panel wypłat. Nie dając nam tym samym możliwości przygotować się na brak przelewów.
The PayRedeem Team