Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Cześć 29.12 zleciłam swój pierwszy przelew. Konto przeszło pozytywnie wszelkie konieczne weryfikacje. Czy ktoś z Was może mi odpowiedzieć, jak to wygląda w praktyce?
-
- Partner
-
Kiedy będzie możliwość zamówienia z personalize karty jak to było obiecywane ? Nie chciałabym tego wypłacać na swoje konto bankowe.
-
- Partner
Na razie nie mamy jeszcze dokładnej daty wprowadzenia tego rozwiązania. Jak pojawi się taka możliwość, poinformujemy wszystkich użytkowników.szatynka18000 pisze: ↑wt kwie 02, 2024 6:42 pmKiedy będzie możliwość zamówienia z personalize karty jak to było obiecywane ? Nie chciałabym tego wypłacać na swoje konto bankowe.
-
- Partner
Witam
Na dany moment mamy problemy techniczne i niektóre przelewy, pomimo dotarcia na konta nie zmieniają swojego statusu w systemie. Proszę się nie martwić, wypłaty eKart dalej działają bez opóźnień.
Przepraszamy za utrudnienia.
PayRedeem Team
Na dany moment mamy problemy techniczne i niektóre przelewy, pomimo dotarcia na konta nie zmieniają swojego statusu w systemie. Proszę się nie martwić, wypłaty eKart dalej działają bez opóźnień.
Przepraszamy za utrudnienia.
PayRedeem Team
Jest możliwość na revolut i tez nie zajmie tam pieniędzy :) normalnie potrzebujesz do tego polskiego nr konta, ja sprawdzałam na potwierdzeniu przelewu numer, nie ten co się wyświetla w informacjach o koncie, pytałam na support payredeem i tam pokierowali mnie żeby tak zrobić :) pisz na support chat w razie czego :)
-
Kiedy będzie wreszcie możliwość wypłaty na zagraniczne konta bankowe? I jeszcze do tego na ile pamiętam byłi prognozowane jakieś karty ? Już więcej roku minęło a dalej nic.PayRedeem_Support pisze: ↑śr maja 08, 2024 11:26 amNa razie nie mamy jeszcze dokładnej daty wprowadzenia tego rozwiązania. Jak pojawi się taka możliwość, poinformujemy wszystkich użytkowników.szatynka18000 pisze: ↑wt kwie 02, 2024 6:42 pmKiedy będzie możliwość zamówienia z personalize karty jak to było obiecywane ? Nie chciałabym tego wypłacać na swoje konto bankowe.