Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
dczarny

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: dczarny » wt kwie 25, 2023 4:41 pm

Witam czekaliśmy na payredeem, bo myśleliśmy że będzie można się zweryfikować. Mieszkam w UK, konto polskie mamy tylko na męża, mam tylko paszport polski (nie mogę założyć konta w PL banku nawet online - brak dowodu). Konto na payredeem mam już zweryfikowanie. Ale jak ma dokonywać wypłat z SU na payredeem skoro nie mogę się dalej zweryfikować bez polskiego konta bankowego. Wychodzi na to ze czy było payredeem czy nie to i tak żeby dokonywać wypłat trzeba posiadać na siebie polskie konto tak? wszystkowidze prosze o pomoc.

Kiska_Fire

Post autor: Kiska_Fire » wt kwie 25, 2023 4:47 pm

dczarny pisze:
wt kwie 25, 2023 4:41 pm
Witam czekaliśmy na payredeem, bo myśleliśmy że będzie można się zweryfikować. Mieszkam w UK, konto polskie mamy tylko na męża, mam tylko paszport polski (nie mogę założyć konta w PL banku nawet online - brak dowodu). Konto na payredeem mam już zweryfikowanie. Ale jak ma dokonywać wypłat z SU na payredeem skoro nie mogę się dalej zweryfikować bez polskiego konta bankowego. Wychodzi na to ze czy było payredeem czy nie to i tak żeby dokonywać wypłat trzeba posiadać na siebie polskie konto tak? wszystkowidze prosze o pomoc.
UK has Wise,you just can use Wise ,so easy

dczarny

Post autor: dczarny » wt kwie 25, 2023 4:57 pm

Czyli przez konto wise albo revolut ale bez polskiego konta przejdę weryfikację na SU?

Kiska_Fire

Post autor: Kiska_Fire » wt kwie 25, 2023 5:11 pm

dczarny pisze:
wt kwie 25, 2023 4:57 pm
Czyli przez konto wise albo revolut ale bez polskiego konta przejdę weryfikację na SU?
Tak, najważniejsze jest to, że możesz otworzyć jeden z nich

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » wt kwie 25, 2023 5:12 pm

@Payredeem_Support Jak długo mamy czekać na akceptację wypłaty ze strony admina? Miało iść automatycznie, tymczasem znów trzeba czekać na jakieś akceptacje...

Kiska_Fire

Post autor: Kiska_Fire » wt kwie 25, 2023 5:19 pm

Cash_Lola pisze:
wt kwie 25, 2023 5:12 pm
@Payredeem_Support Jak długo mamy czekać na akceptację wypłaty ze strony admina? Miało iść automatycznie, tymczasem znów trzeba czekać na jakieś akceptacje...
tak.kolejne opóźnienie lub po prostu nie masz wystarczającej liczby pracowników.jeśli tak to mogę to rozwiązać))? @Payredeem_Support

lisaitsme

Post autor: lisaitsme » wt kwie 25, 2023 5:46 pm

Nie mogę skorzystać z payredeem, ponieważ muszę przejść drugi etap weryfikacji w momencie pojawienia się, ale Revolut nie jest teraz dostępny na Ukrainie i nie mogę wykonać przelewu, ponieważ potrzebuję polskiego banku, a nie ma mnie w Polsce , ale na Ukrainie. Może da się jakoś przejść drugi etap weryfikacji w inny sposób. czy ktoś może pomóc? nie ma już sił

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » wt kwie 25, 2023 5:57 pm

Cash_Lola pisze:
wt kwie 25, 2023 5:12 pm
Akceptacja jest ze strony admina Showup. Jak tylko zamiana żetonów na eKartę Wypłat zostanie zatwierdzona przez to pojawi się ona na profilu PayRedeem. Zostanie wysłany od nas email z informacją że taka karta się pojawiła.

Dopiero zaczęliśmy przelewy i jeszcze nie wiemy dokładnie jak wygląda czas oczekiwania na akceptację ze strony Showup.tv, i czy ten czas się np. skróci jak już wszystko się "dotrze" w obu systemach. Z upływem tygodnia będę mógł udzielić więcej informacji.

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » wt kwie 25, 2023 6:38 pm

Zlecałam dziś o 00:08 przelew na payredeem i właśnie otrzymałam :) także jak tak będzie szło to ekstra!

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt kwie 25, 2023 6:46 pm

Cash_Lola pisze:
wt kwie 25, 2023 6:38 pm
Zlecałam dziś o 00:08 przelew na payredeem i właśnie otrzymałam :) także jak tak będzie szło to ekstra!
Właśnie miałem napisać że są pierwsze akceptację administracji odnośnie wypłat.

ODPOWIEDZ