Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Witam czekaliśmy na payredeem, bo myśleliśmy że będzie można się zweryfikować. Mieszkam w UK, konto polskie mamy tylko na męża, mam tylko paszport polski (nie mogę założyć konta w PL banku nawet online - brak dowodu). Konto na payredeem mam już zweryfikowanie. Ale jak ma dokonywać wypłat z SU na payredeem skoro nie mogę się dalej zweryfikować bez polskiego konta bankowego. Wychodzi na to ze czy było payredeem czy nie to i tak żeby dokonywać wypłat trzeba posiadać na siebie polskie konto tak? wszystkowidze prosze o pomoc.
-
UK has Wise,you just can use Wise ,so easydczarny pisze: ↑wt kwie 25, 2023 4:41 pmWitam czekaliśmy na payredeem, bo myśleliśmy że będzie można się zweryfikować. Mieszkam w UK, konto polskie mamy tylko na męża, mam tylko paszport polski (nie mogę założyć konta w PL banku nawet online - brak dowodu). Konto na payredeem mam już zweryfikowanie. Ale jak ma dokonywać wypłat z SU na payredeem skoro nie mogę się dalej zweryfikować bez polskiego konta bankowego. Wychodzi na to ze czy było payredeem czy nie to i tak żeby dokonywać wypłat trzeba posiadać na siebie polskie konto tak? wszystkowidze prosze o pomoc.
-
-
tak.kolejne opóźnienie lub po prostu nie masz wystarczającej liczby pracowników.jeśli tak to mogę to rozwiązać))? @Payredeem_Support
Nie mogę skorzystać z payredeem, ponieważ muszę przejść drugi etap weryfikacji w momencie pojawienia się, ale Revolut nie jest teraz dostępny na Ukrainie i nie mogę wykonać przelewu, ponieważ potrzebuję polskiego banku, a nie ma mnie w Polsce , ale na Ukrainie. Może da się jakoś przejść drugi etap weryfikacji w inny sposób. czy ktoś może pomóc? nie ma już sił
-
- Partner
Akceptacja jest ze strony admina Showup. Jak tylko zamiana żetonów na eKartę Wypłat zostanie zatwierdzona przez to pojawi się ona na profilu PayRedeem. Zostanie wysłany od nas email z informacją że taka karta się pojawiła.
Dopiero zaczęliśmy przelewy i jeszcze nie wiemy dokładnie jak wygląda czas oczekiwania na akceptację ze strony Showup.tv, i czy ten czas się np. skróci jak już wszystko się "dotrze" w obu systemach. Z upływem tygodnia będę mógł udzielić więcej informacji.