Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

PayPlume

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
DOMINA-MARTA32

Re: PayPlume

Post autor: DOMINA-MARTA32 » czw lis 07, 2024 3:50 pm

wystapil blad podczas podlaczenia konta z serwisem payplume sprobuj ponownie cos takiego mam

NapalonaKlaudusia26

Post autor: NapalonaKlaudusia26 » czw lis 07, 2024 3:54 pm

DOMINA-MARTA32 pisze:
czw lis 07, 2024 3:50 pm
wystapil blad podczas podlaczenia konta z serwisem payplume sprobuj ponownie cos takiego mam
Mialam podobny komunikat . Cos w stylu , ze błąd po stronie klienta , ale później normalnie mi wyskoczyla opcja PayPlume. Zleć wypłatę jeszcze raz i czekaj

DOMINA-MARTA32

Post autor: DOMINA-MARTA32 » czw lis 07, 2024 3:57 pm

znaczy mam panel na payplume na niebiesko ale jak sie lacze i loguje sie na ta strone ich to wtedy jest blad po wyplacie i kieruje mnie na su ze jest ten blad strony no napisalam tez do show upa ale caly czas narazie mam ten komunikat

blondczikaa

Post autor: blondczikaa » czw lis 07, 2024 6:40 pm

Mam to samo,błąd wyskakuje jak się chce połączyć z payplume na su

DOMINA-MARTA32

Post autor: DOMINA-MARTA32 » czw lis 07, 2024 6:48 pm

Napisałam do nich to ponoc dlatego że wcześniej było na payredem i pytają czy konto sama tam zakladalam i czy dane potwierdzilam no wszytko mam jak należy zrobione a nadal od paru godzin jest to samo więc dziwne odkąd cofnęli wypłatę nie zakładałam sama bo nie można było sami mi przenieśli dane wszytko i jest ciągle ten problem wysłałam im skrenna i Wogole

DOMINA-MARTA32

Post autor: DOMINA-MARTA32 » czw lis 07, 2024 6:49 pm

Tak jakby to był błąd po stronie payplume a ja im piszę że zrobiłam wszystko jak należy więc kurde nie wiem już zlecaalam wypłate w poniedziałek i jak zleciłam to potwierdziłam dane na payredem i poznjej mogłam już się tam zalogować więc nie wiem co jest grane

NapalonaKlaudusia26

Post autor: NapalonaKlaudusia26 » czw lis 07, 2024 7:13 pm

Mam już środki na PayPlume ale nie mogę ich wypłacić . Przy próbie wyplaty jest informacja , że coś poszło nie tak . Na ja piernicze !

Okropna_Zla_Podla

Post autor: Okropna_Zla_Podla » czw lis 07, 2024 7:41 pm

NapalonaKlaudusia26 pisze:
czw lis 07, 2024 7:13 pm
Mam już środki na PayPlume ale nie mogę ich wypłacić . Przy próbie wyplaty jest informacja , że coś poszło nie tak . Na ja piernicze !
Mam dokladnie to samo. @wszystkowidze w czym jest problem?

NapalonaKlaudusia26

Post autor: NapalonaKlaudusia26 » czw lis 07, 2024 7:43 pm

Okropna_Zla_Podla pisze:
czw lis 07, 2024 7:41 pm
NapalonaKlaudusia26 pisze:
czw lis 07, 2024 7:13 pm
Mam dokladnie to samo. @wszystkowidze w czym jest problem?
Cały limit masz zweryfikowany ? Czy cos odrzucone ?

DOMINA-MARTA32

Post autor: DOMINA-MARTA32 » czw lis 07, 2024 7:54 pm

zrobilam jeszcze jak kazali wyczyscilam przegladarke tryb ingonito i nie moge nadal to samo jest

ODPOWIEDZ