PayPlume
-
Re: PayPlume
wystapil blad podczas podlaczenia konta z serwisem payplume sprobuj ponownie cos takiego mam
-
Mialam podobny komunikat . Cos w stylu , ze błąd po stronie klienta , ale później normalnie mi wyskoczyla opcja PayPlume. Zleć wypłatę jeszcze raz i czekajDOMINA-MARTA32 pisze: ↑czw lis 07, 2024 3:50 pmwystapil blad podczas podlaczenia konta z serwisem payplume sprobuj ponownie cos takiego mam
-
znaczy mam panel na payplume na niebiesko ale jak sie lacze i loguje sie na ta strone ich to wtedy jest blad po wyplacie i kieruje mnie na su ze jest ten blad strony no napisalam tez do show upa ale caly czas narazie mam ten komunikat
-
Napisałam do nich to ponoc dlatego że wcześniej było na payredem i pytają czy konto sama tam zakladalam i czy dane potwierdzilam no wszytko mam jak należy zrobione a nadal od paru godzin jest to samo więc dziwne odkąd cofnęli wypłatę nie zakładałam sama bo nie można było sami mi przenieśli dane wszytko i jest ciągle ten problem wysłałam im skrenna i Wogole
-
Tak jakby to był błąd po stronie payplume a ja im piszę że zrobiłam wszystko jak należy więc kurde nie wiem już zlecaalam wypłate w poniedziałek i jak zleciłam to potwierdziłam dane na payredem i poznjej mogłam już się tam zalogować więc nie wiem co jest grane
-
Mam już środki na PayPlume ale nie mogę ich wypłacić . Przy próbie wyplaty jest informacja , że coś poszło nie tak . Na ja piernicze !
-
Mam dokladnie to samo. @wszystkowidze w czym jest problem?NapalonaKlaudusia26 pisze: ↑czw lis 07, 2024 7:13 pmMam już środki na PayPlume ale nie mogę ich wypłacić . Przy próbie wyplaty jest informacja , że coś poszło nie tak . Na ja piernicze !
-
Cały limit masz zweryfikowany ? Czy cos odrzucone ?Okropna_Zla_Podla pisze: ↑czw lis 07, 2024 7:41 pmMam dokladnie to samo. @wszystkowidze w czym jest problem?NapalonaKlaudusia26 pisze: ↑czw lis 07, 2024 7:13 pmMam już środki na PayPlume ale nie mogę ich wypłacić . Przy próbie wyplaty jest informacja , że coś poszło nie tak . Na ja piernicze !
-
zrobilam jeszcze jak kazali wyczyscilam przegladarke tryb ingonito i nie moge nadal to samo jest