Zapowiedź nowej wersji serwisu!
-
Re: Zapowiedź nowej wersji serwisu!
Dokładnie tak powinno być, bo co z tego ,że mam 3 minuty jak pójdę posprzątać skoro może wrócić 5 sekund przed końcem transmisji
- _-_XeroX_-_
Co do priv przed końcem czasu wystarczy dać opcje zrezygnuj z dalszej transmisji prywatnej potwierdzasz i już nie trzeba czekać aż tak ciężko nie jest to wprowadzić 😊
Ciekawie jakie opcje są w nowej Wersji Admin nic nie pisze nic nie wrzuca brak wersji bety zapisów nic olewania ciąg dalszy a później będzie płacz dlaczego to nie wdrożono.
Wystarczyło dać by każdy mógł testować funkcje oceniać i podpowiadać co brakuję aż ciężko Wam to pojąć Administracji dać wątek na forum Beta Nowe Showup ewentualnie na stronie bety okienko wyrażenia opinii
Ciekawie jakie opcje są w nowej Wersji Admin nic nie pisze nic nie wrzuca brak wersji bety zapisów nic olewania ciąg dalszy a później będzie płacz dlaczego to nie wdrożono.
Wystarczyło dać by każdy mógł testować funkcje oceniać i podpowiadać co brakuję aż ciężko Wam to pojąć Administracji dać wątek na forum Beta Nowe Showup ewentualnie na stronie bety okienko wyrażenia opinii
Warto by zrobić aby do każdej grupowej i priv był obowiązek zaznaczyć checkboxem czy transmisja będzie z twarzą i głosem i byłoby to wyraźnie zawsze napisane. To by pozwoliło uniknąć głupich i tych samych pytań czy jest twarz? czy z twarzą? twarz? czy głos? a takiej pytanie zadaje każdy kto dołączy do transmisji.
Już nie mogę się doczekać nowej wersji ;) zapowiada się super, mam nadzieję że w końcu skończą sie opóźnienia w transmisjach na pw ;) bedzie sortowanie według języka, bo duzo osob nie zna tu Polskiego, taki filtr sie przyda, wybieram Polski i pokazuje aktywne osoby co znaja Polski :) No i wgrywanie filmow, miodzio to jest chyba najlepsza zmiana;) Nowa wersja na pewno mnie zachęci i czensto bede tu gościł :) Mam nadzieje ze również pojawi się ustawienie powiadomienia o aktywnym użytkownik, czyli jak ktos bedzie dostepny z naszych ulubionych, to dostaniemy powiadomnienie np email. Wiadomo kiedy mniej więcej premiera? ,)
Może warto by pomyśleć o poprawieniu programu partnerskiego. Jeżeli na trzystu poleconych widzów tylko jeden zakłada konto na SU to wypadałoby coś tu zmienić np. przy wejściu z pp pominięcie strony powitalnej. Dobrym pomysłem byłoby nagradzanie za same wejścia z programu partnerskiego np. 10 żetonów za 10 wejść z unikalnego IP. Na dzień dzisiejszy wygląda to tak jakby program partnerski w ogóle nie działał, zwłaszcza że nie działa podstrona z generatorem kodów.
- _-_XeroX_-_
Alfredzik pisze: ↑śr kwie 19, 2023 12:00 amMoże warto by pomyśleć o poprawieniu programu partnerskiego. Jeżeli na trzystu poleconych widzów tylko jeden zakłada konto na SU to wypadałoby coś tu zmienić np. przy wejściu z pp pominięcie strony powitalnej. Dobrym pomysłem byłoby nagradzanie za same wejścia z programu partnerskiego np. 10 żetonów za 10 wejść z unikalnego IP. Na dzień dzisiejszy wygląda to tak jakby program partnerski w ogóle nie działał, zwłaszcza że nie działa podstrona z generatorem kodów.
Tak się nie da będą robić multi konta poprzez VPN (Tora) i będą nabijać sobie żetony!
- _-_XeroX_-_
Na kilku zagranicznych stronach takie sposoby nagradzania funkcjonują całkiem dobrze. Po prostu jeśli kod śledzący wykrywa użycie VPN to wtedy takie wejście nie jest liczone.
[/quote]
Być może ale jest też taki Program Partnerski
https://pp.showup.tv/
Tak, wiem jak to działa. Wyjaśnię na przykładzie: z mojego PP było przynajmniej 2000 wejść na SU, ośmiu użytkowników założyło konto, żaden nie kupił żetonów. Gdzie tu zysk? Mogę zgodzić się wynagrodzenie z udziału w zyskach, ale powinno być jakieś gwarantowane (choćby symboliczne) minimum. To nie jest moja wina, że SU nie jest zbyt atrakcyjne dla odbiorców. To rozwiązanie które wcześniej proponowałem byłoby uczciwe i zachęcałoby innych do programu partnerskiego. Można ustawić to tak żeby wejścia były liczone tylko z przeglądarek dopuszczających kody śledzące, z wyłączeniem VPN i zbyt często powtarzających się konfiguracji urządzenia użytkownika.Być może ale jest też taki Program Partnerski
https://pp.showup.tv/