W PayRedeem można zweryfikować konto bankowe na Ukrainie i przesyłać tam środk ale tylko jeżeli jest ono poza Donieckiem, Ługańskiem oraz Krymem.Twoja_Laska pisze: ↑wt kwie 25, 2023 10:54 amniedostępneElliee pisze: ↑wt kwie 25, 2023 10:33 amSprobuj wise transfer, ale po zalozeniu konta trzeba wplacic okolo 100zl z konta jako weryfikacjaTwoja_Laska pisze: ↑wt kwie 25, 2023 9:17 amRevolut nie działa na Ukrainie . Jak wypłacić pieniądze?
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
- Partner
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
A ktoś wie ile trzeba czekać na akceptacje wypłaty ? bo zleciłam 15 min temu na mój PayRadeem i czekam aż administracja to zaakceptuje co jest dla mnie trochę dziwne bo to miało być natychmiastowe tak naprawdę
-
- Partner
Okno do założenia nowego konta powinno wyskakiwać tylko w przypadku nowego maila. Sprawdzę to, dziękuję._III_III_III_ pisze: ↑wt kwie 25, 2023 8:26 amPayRedeem_Support
Zmieńcie okienko które wskakuje po przejściu z SU.
Bo wyskakuje okno do założenia nowego konta (rejestracja) i nie ma opcji ZALOGUJ (dla Tych co mają już u Was konto).
-
- Partner
Proszę napisać do nas na czacie i będziemy mogli sprawdzić razem z tech support. Będziemy prosić o jakiś screenshot z potwierdzeniem zamówienia eKarty Wypłat.Sanderka98 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:04 amA ktoś wie ile trzeba czekać na akceptacje wypłaty ? bo zleciłam 15 min temu na mój PayRadeem i czekam aż administracja to zaakceptuje co jest dla mnie trochę dziwne bo to miało być natychmiastowe tak naprawdę
Niestety wszystkie osoby maja z tym problem. Okienko do logowania nie wyskakuje. Wyskakuje wszystkim tylko okienko do nowej rejestracji. Ja sie zweryfikowalam niechcacy, poniewaz po nieudanym logowaniu zalogowalam sie do payredeem zeby porozmawiac z supportem na temat zmiany maila i w ten sposob nagle polaczylo mi konto z showup.PayRedeem_Support pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:10 amOkno do założenia nowego konta powinno wyskakiwać tylko w przypadku nowego maila. Sprawdzę to, dziękuję._III_III_III_ pisze: ↑wt kwie 25, 2023 8:26 amPayRedeem_Support
Bo wyskakuje okno do założenia nowego konta (rejestracja) i nie ma opcji ZALOGUJ (dla Tych co mają już u Was konto).
Moze byc to blad ze strony su, nie wiem. Bo nie wszyscy weryfikuja sie na ten sam mail co zalozone konto na su. Showup twierdzilo, ze nie trzeba miec takiego samego maila a wychodzi, ze trzeba bo inaczej wyskakuje okienko z nowa weryfikacja.PayRedeem_Support pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:10 amOkno do założenia nowego konta powinno wyskakiwać tylko w przypadku nowego maila. Sprawdzę to, dziękuję._III_III_III_ pisze: ↑wt kwie 25, 2023 8:26 amPayRedeem_Support
Ja tez czekam a zlecilam okolo 8 ranoSanderka98 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:04 amA ktoś wie ile trzeba czekać na akceptacje wypłaty ? bo zleciłam 15 min temu na mój PayRadeem i czekam aż administracja to zaakceptuje co jest dla mnie trochę dziwne bo to miało być natychmiastowe tak naprawdę
-
Ja też czekam na akceptację przez administratora. Zlecałam wczoraj na PayRedem po północy
-
Ja też czekam na akceptację przez Moda z SU wypłaciłam po 6 rano dziś na PayRedeem.
-
Podstawowa rzecz.... No tak się dogadujecie obie firmy... A My mamy się domyślać.Elliee pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:36 amMoze byc to blad ze strony su, nie wiem. Bo nie wszyscy weryfikuja sie na ten sam mail co zalozone konto na su. Showup twierdzilo, ze nie trzeba miec takiego samego maila a wychodzi, ze trzeba bo inaczej wyskakuje okienko z nowa weryfikacja.PayRedeem_Support pisze: ↑wt kwie 25, 2023 11:10 amOkno do założenia nowego konta powinno wyskakiwać tylko w przypadku nowego maila. Sprawdzę to, dziękuję._III_III_III_ pisze: ↑wt kwie 25, 2023 8:26 amPayRedeem_Support