Zgadza się, po przesłaniu dokumentu wszedłem do banku i nie ma payredeemCash_Lola pisze: ↑wt kwie 25, 2023 1:56 amPrzestań się rzucać, bo próbuje Ci pomóc ;) Nie jestem robotem i tak samo jak Ty transmituję :) Powoli wiem, że się denerwujesz. Jaki komunikat Ci się wyświetla? W zakładce wypłat. Pisałam wyżej czym jest weryfikacja 3-etapowa, czy dodałaś dokument tożsamości oraz zalogowałas się do banku?Kiska_Fire pisze: ↑wt kwie 25, 2023 1:53 amPiszę, mam 10 000 tokenów!!.
Co to jest weryfikacja 3-etapowa? Weryfikacja 3-etapowa zawiera dodanie payridim na drugim etapie, jak mogę przejść do 3 etapu weryfikacji bez dodawania payridim na drugim etapie???
Rozmawiam z robotem czy co?
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Bo Payredeem jest posrednikiem, nie bankiem. Co Ci się wyświetla? Czy możesz wybrać np. revolut? Masz revolut do weryfikacji? Bądź polski bank?Kiska_Fire pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:00 amZgadza się, po przesłaniu dokumentu wszedłem do banku i nie ma payredeemCash_Lola pisze: ↑wt kwie 25, 2023 1:56 amPrzestań się rzucać, bo próbuje Ci pomóc ;) Nie jestem robotem i tak samo jak Ty transmituję :) Powoli wiem, że się denerwujesz. Jaki komunikat Ci się wyświetla? W zakładce wypłat. Pisałam wyżej czym jest weryfikacja 3-etapowa, czy dodałaś dokument tożsamości oraz zalogowałas się do banku?Kiska_Fire pisze: ↑wt kwie 25, 2023 1:53 am
Piszę, mam 10 000 tokenów!!.
Co to jest weryfikacja 3-etapowa? Weryfikacja 3-etapowa zawiera dodanie payridim na drugim etapie, jak mogę przejść do 3 etapu weryfikacji bez dodawania payridim na drugim etapie???
Rozmawiam z robotem czy co?
-
Ja mam wise Nie jestem z PolskiCash_Lola pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:03 amBo Payredeem jest posrednikiem, nie bankiem. Co Ci się wyświetla? Czy możesz wybrać np. revolut? Masz revolut do weryfikacji? Bądź polski bank?Kiska_Fire pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:00 amZgadza się, po przesłaniu dokumentu wszedłem do banku i nie ma payredeemCash_Lola pisze: ↑wt kwie 25, 2023 1:56 am
Przestań się rzucać, bo próbuje Ci pomóc ;) Nie jestem robotem i tak samo jak Ty transmituję :) Powoli wiem, że się denerwujesz. Jaki komunikat Ci się wyświetla? W zakładce wypłat. Pisałam wyżej czym jest weryfikacja 3-etapowa, czy dodałaś dokument tożsamości oraz zalogowałas się do banku?
Rozumiem. Nie musisz być z Polski, aby założyć revolut. Rozumiem, że wise nie widzisz? Jakie banki ci się wyswietlają, które znasz? Czy będzie to problem ew. abyś założyła revolut?Kiska_Fire pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:07 amJa mam wise Nie jestem z PolskiCash_Lola pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:03 amBo Payredeem jest posrednikiem, nie bankiem. Co Ci się wyświetla? Czy możesz wybrać np. revolut? Masz revolut do weryfikacji? Bądź polski bank?Kiska_Fire pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:00 am
Zgadza się, po przesłaniu dokumentu wszedłem do banku i nie ma payredeem
Musisz mi niestety opisywać, bo ja proces weryfikacji dawno już przeszłam i nie widzę tego panelu. Podobnie połączenie z Payredeem. Zleciłam już jedną wypłatę. Dlatego na spokojnie opisuj co widziszCash_Lola pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:10 amRozumiem. Nie musisz być z Polski, aby założyć revolut. Rozumiem, że wise nie widzisz? Jakie banki ci się wyswietlają, które znasz? Czy będzie to problem ew. abyś założyła revolut?
-
Rozumiem teraz co masz na myśli, ale nie mam możliwości otwarcia Revolut w moim kraju, jak inne banki z listy, skoro była taka możliwość, to dlaczego miałbym payredeemCash_Lola pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:12 amMusisz mi niestety opisywać, bo ja proces weryfikacji dawno już przeszłam i nie widzę tego panelu. Podobnie połączenie z Payredeem. Zleciłam już jedną wypłatę. Dlatego na spokojnie opisuj co widzisz
W takim razie musisz napisać na kontakt, może oni mają na to sposób. A czy wyświetlał się ZEN i czy była możliwa weryfikacja poprzez ZEN? Musisz się tak czy siak zweryfikować przez jakiś bank, dopiero wtedy będzie widoczna możliwość wypłaty payredeemKiska_Fire pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:19 amRozumiem teraz co masz na myśli, ale nie mam możliwości otwarcia Revolut w moim kraju, jak inne banki z listy, skoro była taka możliwość, to dlaczego miałbym payredeem
-
Dziękuję bardzoCash_Lola pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:26 amW takim razie musisz napisać na kontakt, może oni mają na to sposób. A czy wyświetlał się ZEN i czy była możliwa weryfikacja poprzez ZEN? Musisz się tak czy siak zweryfikować przez jakiś bank, dopiero wtedy będzie widoczna możliwość wypłaty payredeemKiska_Fire pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:19 amRozumiem teraz co masz na myśli, ale nie mam możliwości otwarcia Revolut w moim kraju, jak inne banki z listy, skoro była taka możliwość, to dlaczego miałbym payredeem
Nie ma za co, jak coś pytaj trzymam kciuki :)Kiska_Fire pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:29 amDziękuję bardzoCash_Lola pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:26 amW takim razie musisz napisać na kontakt, może oni mają na to sposób. A czy wyświetlał się ZEN i czy była możliwa weryfikacja poprzez ZEN? Musisz się tak czy siak zweryfikować przez jakiś bank, dopiero wtedy będzie widoczna możliwość wypłaty payredeemKiska_Fire pisze: ↑wt kwie 25, 2023 2:19 am
Rozumiem teraz co masz na myśli, ale nie mam możliwości otwarcia Revolut w moim kraju, jak inne banki z listy, skoro była taka możliwość, to dlaczego miałbym payredeem
-
Teraz nie potrzebujesz autoryzacji z polskiego banku? Czy dobrze zrozumiałem? Po prostu nie mam 10 000 żetonów, żeby patrzeć na panel wypłat