wszystko, co jest dla ciebie normalne. jeśli jesteś w stanie przejść weryfikację i wypłacić pieniądze na payredim, to tak, wszystko jest proste. w każdym przypadku musisz przejść pełną weryfikację z dostarczeniem dokumentów z banku
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Tymczasem oficjalna odpowiedź pomocy technicznej Payredeem:
Dear Anna,
Thank you for your interest.
At the moment, current lunching date is not known.
We advise you to contact Showup.tv directly for further information.
In case of any questions or concerns, please feel free to contact us anytime.
Best regards,
Jessie G | Customer Service Representative
O pracy od tego tygodnia w ogóle nie wiedzą. Showup znowu kłamie.
Dear Anna,
Best regards,
-
Dlaczego odsyłają do Showup, czyżby znów Show nie ogarniało?xifero73 pisze: ↑czw kwie 20, 2023 10:37 amTymczasem oficjalna odpowiedź pomocy technicznej Payredeem:
Dear Anna,
Best regards,
Na Kogo teraz zrzucą winę? Że od 4 mscy nie potrafią tego załatwić?
Parodia ...
zawsze tak odpowiadają. musisz odnieść się do informacji z forum. nic ci nie powiedząxifero73 pisze: ↑czw kwie 20, 2023 10:37 amTymczasem oficjalna odpowiedź pomocy technicznej Payredeem:
Dear Anna,
Best regards,
-
Wydaje mi się że dla samej zasady i przyzwoitości względem kontrahenta payredeen nie udzielił by nikomu takich informacji . Po za tym implementacja systemu jest po stronie showup i payredeen nie specjalnie się tym interesuje a jeśli już to na pewno nie na szczeblu ,, info linii ,,
-
Pisali że uruchomią końcem tygodnia . jutro mamy piątek tak więc powinno stać się to jutro . Jeśli nie to przypominam że tydzień ma 7 dni . nikt niestety nigdzie nie napisał że ,,pod koniec tygodnia roboczego ,, równie dobrze może to być niedziela .
- _-_XeroX_-_
Showup przecież pracuje no stop cały tydzień w Soboty większość firm pracuje normalnieSanderka98 pisze: ↑czw kwie 20, 2023 12:38 pmPisali że uruchomią końcem tygodnia . jutro mamy piątek tak więc powinno stać się to jutro . Jeśli nie to przypominam że tydzień ma 7 dni . nikt niestety nigdzie nie napisał że ,,pod koniec tygodnia roboczego ,, równie dobrze może to być niedziela .
-
Pewności nie mamy nigdzie tego nie napisali XD Laski na kamerkach pracują . moderatorzy też ... ale nigdy nie dostałam odpowiedzi na email przez weekend . stąd moje wnioski że mogą nie pracować ... zawsze odpowiadają w poniedziałki jeśli napiszesz np w piątek wieczór sobotę lub niedzielę ... do meritum , moim zdaniem mają czas do niedzieli tak naprawdę_-_XeroX_-_ pisze: ↑czw kwie 20, 2023 12:44 pmShowup przecież pracuje no stop cały tydzień w Soboty większość firm pracuje normalnieSanderka98 pisze: ↑czw kwie 20, 2023 12:38 pmPisali że uruchomią końcem tygodnia . jutro mamy piątek tak więc powinno stać się to jutro . Jeśli nie to przypominam że tydzień ma 7 dni . nikt niestety nigdzie nie napisał że ,,pod koniec tygodnia roboczego ,, równie dobrze może to być niedziela .
Ja w tej sprawie (uruchomienia payredeem) pisałam w poniedziałek na kontakt i do dziś nie otrzymałam odpowiedzi. Naprawdę denerwuje mnie tu brak rzetelnych informacji i to, że administracja i moderatorzy nie potrafią udzielić rzetelnej informacji. To po prostu brakSanderka98 pisze: ↑czw kwie 20, 2023 12:48 pmPewności nie mamy nigdzie tego nie napisali XD Laski na kamerkach pracują . moderatorzy też ... ale nigdy nie dostałam odpowiedzi na email przez weekend . stąd moje wnioski że mogą nie pracować ... zawsze odpowiadają w poniedziałki jeśli napiszesz np w piątek wieczór sobotę lub niedzielę ... do meritum , moim zdaniem mają czas do niedzieli tak naprawdę_-_XeroX_-_ pisze: ↑czw kwie 20, 2023 12:44 pmShowup przecież pracuje no stop cały tydzień w Soboty większość firm pracuje normalnieSanderka98 pisze: ↑czw kwie 20, 2023 12:38 pmPisali że uruchomią końcem tygodnia . jutro mamy piątek tak więc powinno stać się to jutro . Jeśli nie to przypominam że tydzień ma 7 dni . nikt niestety nigdzie nie napisał że ,,pod koniec tygodnia roboczego ,, równie dobrze może to być niedziela .
Szacunku! Skoro miałby ruszyć do końca tygodnia, to tak ciężko napisać czy ruszy w sobotę, niedzielę, czy piątek? Pytałam także, czy przy wypłatach przez payredeem jeśli będę chciała zmienić konto muszę ponownie przechodzić weryfikacje. Oczywiście odpowiedzi brak. Najlepiej jest milczeć i denerwować ludzi, a sprawa załatwi się sama.
- _-_XeroX_-_
Z tego co pisali na konto jeżeli będziesz chciała zmienić nie trzeba już drugi raz tylko wysłać dane konta - bo to tylko do dowodu osobistego czy paszportu albo miejsca zameldowania ta cała procedura weryfikacji.Cash_Lola pisze: ↑czw kwie 20, 2023 1:09 pmJa w tej sprawie (uruchomienia payredeem) pisałam w poniedziałek na kontakt i do dziś nie otrzymałam odpowiedzi. Naprawdę denerwuje mnie tu brak rzetelnych informacji i to, że administracja i moderatorzy nie potrafią udzielić rzetelnej informacji. To po prostu brakSanderka98 pisze: ↑czw kwie 20, 2023 12:48 pmPewności nie mamy nigdzie tego nie napisali XD Laski na kamerkach pracują . moderatorzy też ... ale nigdy nie dostałam odpowiedzi na email przez weekend . stąd moje wnioski że mogą nie pracować ... zawsze odpowiadają w poniedziałki jeśli napiszesz np w piątek wieczór sobotę lub niedzielę ... do meritum , moim zdaniem mają czas do niedzieli tak naprawdę_-_XeroX_-_ pisze: ↑czw kwie 20, 2023 12:44 pm
Showup przecież pracuje no stop cały tydzień w Soboty większość firm pracuje normalnie
Szacunku! Skoro miałby ruszyć do końca tygodnia, to tak ciężko napisać czy ruszy w sobotę, niedzielę, czy piątek? Pytałam także, czy przy wypłatach przez payredeem jeśli będę chciała zmienić konto muszę ponownie przechodzić weryfikacje. Oczywiście odpowiedzi brak. Najlepiej jest milczeć i denerwować ludzi, a sprawa załatwi się sama.