Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
wszystkowidze
Administrator

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: wszystkowidze » pn kwie 17, 2023 1:08 pm

crazynymphomaniac pisze:
sob kwie 15, 2023 11:19 am
Wszytkowidze dlaczego po weryfikacji moje zytony nie zostają wypłacone? Nie mogłam się zweryfikować bo nie posiadałam dostępu do polskiego konta a mojemu partnerowi pisaliście żeby zweryfikowac kobiete!!!!! Mimo że miał swoje konto zweryfikowane nie chcieliście wypalcic kasy. Najpierw miał dizlaac revolut na co byłam przygotowana, później okazało się że też nie będzie działał. Z payreddem tylko ciągle oszukujecie i zmieniacie daty. proszę o wyoalte moich ŻETONÓW!!!!! Za długo już czekam!!!!! Zapewniano że wypalta kasy to będzie priorytet!!!!!!
Zgłoś się w tej sprawie na kontakt.
Jeśli konto Wykonawcy jest zarejestrowane jako kobiece to Wykonawcą (tym głównym do którego należy konto) jest kobieta, nawet w przypadku gdy na transmisji występuje ktoś jeszcze. Każdy Wykonawca może posiadać jedno konto Wykonawcy. Użytkownicy mogą przekazywać żetony na inne konta o ile nie służy to ominięciu postanowień regulaminu w szczególności KYC i Wypłaty.

wszystkowidze
Administrator

Post autor: wszystkowidze » pn kwie 17, 2023 1:09 pm

Blowjobangelix pisze:
pn kwie 17, 2023 9:29 am
Hejka jest błąd jakisnz wypłacaniem zetonow czy inni też tak mają? Jak długo to potrwa
Wczoraj w nocy wystąpiły problemy techniczne. Naprawiliśmy usterkę. Problem został rozwiązany.

rabarbarowy6969

Post autor: rabarbarowy6969 » pn kwie 17, 2023 1:33 pm

wszystkowidze

Kiedy uruchomicie PayRedeem?

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » pn kwie 17, 2023 7:10 pm

rabarbarowy6969 pisze:
pn kwie 17, 2023 1:33 pm
wszystkowidze

Kiedy uruchomicie PayRedeem?
Dokładnie!!!! Kiedy? Po forum chodzi info, że niby do końca tygodnia ma się pojawić, napisałam na kontakt ale żadnej informacji nie dostałam!!!! To w końcu co z tym płatnikiem?! Można u was otrzymać rzetelne informacje??!!!

rabarbarowy6969

Post autor: rabarbarowy6969 » pn kwie 17, 2023 7:37 pm

Ludzie konta tam pozakładali. Swoje dane i dokumenty udostępnili, a tu cisza...
Dziwne to podejście obu platform :(

Sanderka98

Post autor: Sanderka98 » wt kwie 18, 2023 12:37 am

rabarbarowy6969 pisze:
pn kwie 17, 2023 7:37 pm
No przecież PR to legit portal . Trochę to za długo trwa to fakt . Ale o dane moim zdaniem nie ma co się martwić

Sanderka98

Post autor: Sanderka98 » wt kwie 18, 2023 12:43 am

wszystkowidze pisze:
pn kwie 17, 2023 1:08 pm
crazynymphomaniac pisze:
sob kwie 15, 2023 11:19 am
Wszytkowidze dlaczego po weryfikacji moje zytony nie zostają wypłacone? Nie mogłam się zweryfikować bo nie posiadałam dostępu do polskiego konta a mojemu partnerowi pisaliście żeby zweryfikowac kobiete!!!!! Mimo że miał swoje konto zweryfikowane nie chcieliście wypalcic kasy. Najpierw miał dizlaac revolut na co byłam przygotowana, później okazało się że też nie będzie działał. Z payreddem tylko ciągle oszukujecie i zmieniacie daty. proszę o wyoalte moich ŻETONÓW!!!!! Za długo już czekam!!!!! Zapewniano że wypalta kasy to będzie priorytet!!!!!!
Zgłoś się w tej sprawie na kontakt.
Jeśli konto Wykonawcy jest zarejestrowane jako kobiece to Wykonawcą (tym głównym do którego należy konto) jest kobieta, nawet w przypadku gdy na transmisji występuje ktoś jeszcze. Każdy Wykonawca może posiadać jedno konto Wykonawcy. Użytkownicy mogą przekazywać żetony na inne konta o ile nie służy to ominięciu postanowień regulaminu w szczególności KYC i Wypłaty.
Co jeśli ( biologiczny facet ) zakłada konto jako kobieta . I transmituje tam z różnymi koleżankami . I chcę dokonać wypłaty ponieważ utożsamia się jako kobieta . Jak by co w takiej sytuacji XD

rabarbarowy6969

Post autor: rabarbarowy6969 » wt kwie 18, 2023 7:56 am

Sanderka98 pisze:
wt kwie 18, 2023 12:37 am
rabarbarowy6969 pisze:
No przecież PR to legit portal . Trochę to za długo trwa to fakt . Ale o dane moim zdaniem nie ma co się martwić
Bardziej mi chodziło o podejście do sprawy.
Takim zachowaniem słabo wzbudzają zaufanie potencjalnych klientów, którzy w przyszłości mieliby zawierzyć Im swoje pieniądze.
I wzbudza to obawy, że z kolejnym pośrednikiem będą "cuda , wianki" Co niestety swoim zachowaniem tylko potwierdzają.
Może niepotrzebnie się nakręcamy, ale lepiej zostać pozytywnie zaskoczonym niż znów przerabiać to samo xD

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » wt kwie 18, 2023 12:01 pm

rabarbarowy6969 pisze:
wt kwie 18, 2023 7:56 am
Sanderka98 pisze:
wt kwie 18, 2023 12:37 am
rabarbarowy6969 pisze:
Bardziej mi chodziło o podejście do sprawy.
Takim zachowaniem słabo wzbudzają zaufanie potencjalnych klientów, którzy w przyszłości mieliby zawierzyć Im swoje pieniądze.
I wzbudza to obawy, że z kolejnym pośrednikiem będą "cuda , wianki" Co niestety swoim zachowaniem tylko potwierdzają.
Może niepotrzebnie się nakręcamy, ale lepiej zostać pozytywnie zaskoczonym niż znów przerabiać to samo xD
Dane w PayRedeem są przechowywane zgodnie z PCI DSS, co sprawia że przesłane nam dokumenty i dane są bardzo bezpieczne. Planujemy ruszyć z wypłatami już niedługo, integracja jest już w fazie finalnego testowania.

Sanderka98

Post autor: Sanderka98 » wt kwie 18, 2023 12:29 pm

Czy wypłata z showup na payradden będzie natychmiastowa ? I z payradden na revolut też ? W sensie będziemy w stanie zrobić to w 24. H czy dłużej będzie się czekać a jeśli tak to ile mniej więcej?

ODPOWIEDZ