Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
Cash_Lola

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: Cash_Lola » wt kwie 11, 2023 2:27 pm

Elizabeth pisze:
wt kwie 11, 2023 1:54 pm
Po kiego diabła wszyscy zarejestrowaliśmy się i przeszliśmy weryfikację na PayRedeem, skoro nie ma informacji kiedy ten system zacznie działać? Za rok, za 5 lat? A może nigdy. Skąd ta dezinformacja, że ​​system będzie działał za 2 tygodnie od początek wpłat i najważniejsze pytanie, skąd taki bestialski stosunek do modelek?
Dziewczyny z PL też czekają na payredeem sama bardzo się niecierpliwie i codziennie szukam nowej informacji, że może wchodzi już ten płatnik… ciężko czekać w nieskończoność i słuchać pustych obietnic.

Little_girl

Post autor: Little_girl » wt kwie 11, 2023 10:21 pm

Zgubiłam dowód osobisty i jak bede miala nowy to bede musiala od nowa przechodzic weryfikacje? i jak dodac nowe dokumenty na @payredeem ?

Sanderka98

Post autor: Sanderka98 » śr kwie 12, 2023 10:12 am

KIEDY wejdzie nowe metoda wypłat czy ktoś już coś wie ?

Robinkanimfinka220

Post autor: Robinkanimfinka220 » śr kwie 12, 2023 12:18 pm

Przychodzą wam normalnie przelewy teraz? Zleciłam wczoraj i mam mega stres ze bede czekac tydzien albo bóg wie ile:///

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » śr kwie 12, 2023 1:06 pm

Robinkanimfinka220 pisze:
śr kwie 12, 2023 12:18 pm
Przychodzą wam normalnie przelewy teraz? Zleciłam wczoraj i mam mega stres ze bede czekac tydzien albo bóg wie ile:///
Regulaminowo jest do 7dni przelew a obecnie czekacie 3 do 4 dni są wypłacone wynagrodzenia.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » czw kwie 13, 2023 2:45 pm

Little_girl pisze:
wt kwie 11, 2023 10:21 pm
Zgubiłam dowód osobisty i jak bede miala nowy to bede musiala od nowa przechodzic weryfikacje? i jak dodac nowe dokumenty na @payredeem ?
Nie będziesz musiała przechodzić weryfikacji od początku, chyba że dokument który został zatwierdzony straci ważność. Dokumenty możesz przesłać przez profil PayRedeem, albo na kyc@payredeem.com.

rabarbarowy6969

Post autor: rabarbarowy6969 » czw kwie 13, 2023 3:44 pm

PayRedeem_Support wszystkowidze

Kiedy będzie opcja PayRedeem na Showup w końcu?

crazynymphomaniac

Post autor: crazynymphomaniac » sob kwie 15, 2023 11:19 am

Wszytkowidze dlaczego po weryfikacji moje zytony nie zostają wypłacone? Nie mogłam się zweryfikować bo nie posiadałam dostępu do polskiego konta a mojemu partnerowi pisaliście żeby zweryfikowac kobiete!!!!! Mimo że miał swoje konto zweryfikowane nie chcieliście wypalcic kasy. Najpierw miał dizlaac revolut na co byłam przygotowana, później okazało się że też nie będzie działał. Z payreddem tylko ciągle oszukujecie i zmieniacie daty. proszę o wyoalte moich ŻETONÓW!!!!! Za długo już czekam!!!!! Zapewniano że wypalta kasy to będzie priorytet!!!!!!

TORTUGAPL

Post autor: TORTUGAPL » sob kwie 15, 2023 9:12 pm

Z dobrych informacji Administracja napisała że payredden ruszy pod koniec przyszłego tygodnia

lisaitsme

Post autor: lisaitsme » sob kwie 15, 2023 11:00 pm

TORTUGAPL pisze:
sob kwie 15, 2023 9:12 pm
Z dobrych informacji Administracja napisała że payredden ruszy pod koniec przyszłego tygodnia
Gdzie napisałeś?

ODPOWIEDZ