PayPlume
-
Nie zakładaj konta tylko zaloguj się loginem i hasłem z payredeem . Ja się normalnie zalogowałamDOMINA-MARTA32 pisze: ↑wt lis 05, 2024 8:17 pmwitam ja zlecilam dzis i ze poszlo na ten payplume ale ja tam konta nie mam bo zalogowalam sie na [payredem i automatycznie ponoc dane tam poszly wiec samemu sie nie zaklada konta maja reszte na emaila przeslac ale narazie nic nie dostalam
-
nie weszlam na pay redem tam nie zakladalam i wyskoczylo mi zeby potwierdzic to przejscie ale jeszcze nic na emaila nie dostalam
-
Ja się nie zalogowałam, jak widać nie każdy może.NapalonaKlaudusia26 pisze: ↑wt lis 05, 2024 8:45 pmNie zakładaj konta tylko zaloguj się loginem i hasłem z payredeem . Ja się normalnie zalogowałamDOMINA-MARTA32 pisze: ↑wt lis 05, 2024 8:17 pmwitam ja zlecilam dzis i ze poszlo na ten payplume ale ja tam konta nie mam bo zalogowalam sie na [payredem i automatycznie ponoc dane tam poszly wiec samemu sie nie zaklada konta maja reszte na emaila przeslac ale narazie nic nie dostalam
Ostatnio zmieniony wt lis 05, 2024 10:30 pm przez Self-control, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Ja również dzisiaj zleciłam wypłatę na payplume. Nie dostałam żadnego maila, ale zalogowałam się bez problemu na payplume danymi z payredeem ;) Zobaczymy co dalej
-
Self-control pisze: ↑wt lis 05, 2024 9:22 pmA nie, jednak udało mi się.NapalonaKlaudusia26 pisze: ↑wt lis 05, 2024 8:45 pmNie zakładaj konta tylko zaloguj się loginem i hasłem z payredeem . Ja się normalnie zalogowałamDOMINA-MARTA32 pisze: ↑wt lis 05, 2024 8:17 pmwitam ja zlecilam dzis i ze poszlo na ten payplume ale ja tam konta nie mam bo zalogowalam sie na [payredem i automatycznie ponoc dane tam poszly wiec samemu sie nie zaklada konta maja reszte na emaila przeslac ale narazie nic nie dostalam
Wcześniej miałam problem na payredem żeby się zalogować i zmieniłam hasło , na payplume też zrobiłam zmianę hasła bo też nie wchodziło poprzednie i już jest ok.
-
No ja narazie nie mogę się zalogować tymi danymi co na payredem niewchodzi mi na payplume
-
Jakby nie było Wogole powiązane zgodę wszytko zaznaczyłam na tym payredem zleciłam wypłate i ciekaw co teraz jak nic mi niewchodzi ani zmiana hasla nie pomaga nic widocznie jest w toku jakieś opóźnienia mają czy co
-
Potwierdzam ....nie ma opcji przejscia na PayPlume wiec gdzie ta wypłata zostala przelana? na PayRedeem pusto;//